פורסם 2011 במרץ 1714 שנים לפני 3 חודשים עשיתי לחבר טובה וקניתי לו חשבון ל3 חודשים בWOW.היום אני מתעורר ובודק את חשבון הבנק, ואני קולט שבליזרד לקחו ממני שוב את הכסף בצורה אוטומטית.מה הסיכוי שלא יחזירו לי את הכסף? :-Xשלחתי להם כבר אימייל.משהו עבר תהליך דומה?
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה שמחיבים בצורה אוטומטית\:לא כל כך בא לי לבזבז סתם ככה 40 אירו, עוד בנוסף לזה סתם ככה כי הוא גם ככה כבר לא נוגע במשחק...למשהו יש עצות?הזוי ביותר התקשרתי לחברת האשראי שיעצרו את החיובים הבאים והם אומרים שהם לא יכולים לבטל את החיובים הבאים\:WTF?
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים היית צריך לקרוא מה כתבו לך כששילמת פעם ראשונה.והיית צריך להפסיק את התשלום אם אתה לא רוצה להמשיך.חיוב אוטומטי כשנגמר זה כמעט סטנדרט.
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר היית צריך לקרוא מה כתבו לך כששילמת פעם ראשונה.והיית צריך להפסיק את התשלום אם אתה לא רוצה להמשיך.חיוב אוטומטי כשנגמר זה כמעט סטנדרט.איפה אני מפסיק את החיובים הבאים?זה לא שהם כותבים את זה בצורה ברורה ובגדול.הדבריםה אלה כתובים באיזה הסכם באותיות קטנות...
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים מחבר משהו יודע \איפה אני מבטל את החיובים הבאים?האם מחזירים את הכסף במקרים כאלה?
פורסם 2011 במרץ 1714 שנים משהו יודע \איפה אני מבטל את החיובים הבאים?ניחוש מאוד פרוע : בפרופיל של חשבון המשתמש המחוייב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.