עבור לתוכן

קניית מק בעיקר לצורך פיתוח אפליקציות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות מק בעיקר לצורך פיתוח אפליקציות.

אבל גם לעבודה עם Flash, Photoshop וכלים אחרים של CS5 (לצורך פיתוח האפליקציות).

אני שוקל לקנות את ה i7 2.0Ghz 15"

http://store.apple.com/us/configure/MC721LL/A?mco=MjEyOTY5MDM

בחירת ה 15" נובעת מהסיבה ש 13" טיפה קטן בשבילי וה 17" גדול וכבד ואם יהיה צורך אני יכול לחבר את המחשב למסך ה 24" שיש לי.

האם יש הבדל קריטי עבורי בין ה 2.0Ghz ולבין 2.2Ghz ? כנ"ל לגבי הזכרון 4GB מול 8GB ?

שאלה אחרונה האם ה Hi-Res Glossy ו- Hi-Res Antiglare מצדיקים את תוספת המחיר ?

תודה מראש.

פורסם

בפירוש מומלץ מסך עם רזולוציה גבוהה, בטח שב15". לפיתוח ולעבודה עם הכלים שציינת הייתי רוצה כמה שיותר שטח עבודה.

לגבי glossy (מבריק) או anti-glare (מט) - זה כבר עניין של העדפה.

פורסם

ההבדל בין 2 המעבדים לא יהיה לך קריטי (וכנראה שגם לא מורגש).

בקשר לזיכרון, אם אתה עובד עם קבצים גדולים זה יכול להיות מאוד קריטי.

כאמור המסך זה עניין של העדפה, המבריק נותן צבעים מרשימים ולדעתי מצויין למולטימדיה, לטעמי המט יותר נעים יותר לצפיה ממושכת בזמן עבודה והצבעים שלו קרובים יותר לצבעים שמסכי מחשב סטנדרטיים יציגו, כנראה שלך בתוך מתכנת/מעצב זה יהיה משתלם.

פורסם

ההבדל הגדול בין 2 הדגמים הוא הכרטיס הגרפי שלהם.

שניהם די חזקים , אבל ב2.2 הכרטיס הגרפי הוא בערך פי 2 יותר חזק.

לפי השימושים שאתה מתאר - לא ממש תצתרך אותו.

המסכים המשופרים לדעתי לא שווים את הכסף.

לכל עבודה רצינית לפיתוח ולפוטושופ - אתה צריך מסך חיצוני , כל השאר זה לשחק בכאילו (או לא באמת לעבוד).

בשביל הOn The Go - הרזולוציה הרגילה מספיקה וההבדל ביניהן לא מספיק גדול.

לגבי המסך - האנטיגלר הרבה פחות מדויק בצבע ממה שראיתי, אלא אם אתה עובד בשמש או בסביבה בעייתית - עדיף לא לקחת אותו.

ליביו

פורסם

לא יודע כמה אנטי-גלייר ראית מהתקופה האחרונה, אצלנו במשרד יש 3 אנטי-גליירים 2010 ו-2011, כולם מציגים צבעים מדוייקים יותר (קרובים הרבה יותר למסכי הדסקטופ שלנו ולתוצאות מודפסות) מהמבריקים שלנו (ונילה 2008, פרו 2010, פרו 2011 ואייר העדכני).

בקשר לרזולוציה ולפוטושופ, אני ממש לא חושב שזה נכון.

כאמור לעיצובים ברזולוציות גדולות (קטלוגים, סקיצות של מוצרים וכו') יהיה צורך במסך חיצוני. אבל לעיצובים ברזולוציות נמוכות (בניית אתרים, פרסומות, פליירים וכו') ה-15 ברזולוציה המקסימלית יספיק בהחלט.

פורסם

ראיתי כמה 2010ים , צמודים אחד לאחד ללא.

לא התרשמתי. בסוף היום אנטי גלייר זה גם עניין של טעם.

לגבי רזולוציה - אני מפתח לאייפון ואייפד , כשאני עובד - במיוחד אם אני מגיע לGUI - אני חייב מסך חיצוני (אני עובד עם 15" של המחשב + 23" FHD ומשתמש בכל פיקסל)

יכול ליהיות למשהו אחר ה15" עם הרזולוציה הגבוהה יותר היה מספיק , לדעתי לא.

ליביו

פורסם
  • מחבר

כאמור לעיצובים ברזולוציות גדולות (קטלוגים, סקיצות של מוצרים וכו') יהיה צורך במסך חיצוני.

אבל לעיצובים ברזולוציות נמוכות (בניית אתרים, פרסומות, פליירים וכו') ה-15 ברזולוציה המקסימלית יספיק בהחלט.

האם הכוונה ל 15" עם ה 1440x900 או 1680x1050 ?

יש לי עוד שאלה על אחריות בקניה בחו"ל,

האם במקרה של קניה בחו"ל ותיקון ב iDigital אני צריך להראות קבלה על שמי ?

או מספיקה קבלה על שם של אדם אחר ?

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים