עבור לתוכן

Homefront - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

העלילה נשמעת מטמטמת לא מציאותית, מכל המדינות החליטו דווקא על קוריאה? צפון\דרום קוריאנים נמצאים בסיכסוך יותר חזק מאשר הישראלים היהודים\ערבים.

ככל שאני מנסה לשכנע את עצמי ללכת על קנית המשחק יותר ויותר בגלל המחיר היחסית נמוך שלו זה דורש ממני להוריד לגמרי את הציפיות שלי ממנו.

• תגובות 95
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משעשע. כשכל משחק שני מכיל בתוכו אויב רוסי, לאף אחד אין בעיה.

כשבחרו פתאום לכלול את דרום וצפון קוריאה כאויב משותף, לכולם יש טענות. גם בפורומים הרשמיים, דרום קוריאנים פותחים דיוני rage.

הזוי שיש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים צרי ראיה, וכשזה רק נוגע איכשהו בצד שלהם, הם מתחילים לעשות רעש.

פורסם

ממתין לעוד ביקורות. אין לחץ ושום דבר לא בוער

פורסם

בארץ זה לא ככה :P

תעבור על כל המשחקים שהופיע בהם ה TAR-21, תמיד הוא היה בידיים של הרעים במשחק (גם ב VEGAS 2 וגם ב MW2).לרוב גם היה מדובר במדינות שאין להן נשקים תוצרת ישראל אבל בכל זאת בחרו לתת להם נשקים שלנו :P

פורסם

משעשע. כשכל משחק שני מכיל בתוכו אויב רוסי, לאף אחד אין בעיה.

כשבחרו פתאום לכלול את דרום וצפון קוריאה כאויב משותף, לכולם יש טענות. גם בפורומים הרשמיים, דרום קוריאנים פותחים דיוני rage.

הזוי שיש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים צרי ראיה, וכשזה רק נוגע איכשהו בצד שלהם, הם מתחילים לעשות רעש.

הזכרת לי את אייזק הייס, שעשה את הקול של שף בסאות פארק.

שנים צוחקים על יהודים, מוסלמים, מורמונים, קתולים שחורים (הוא שחור) והכל אבל כשצחקו על הסיינטולוגיה הוא התפטר

גם אני מחכה לעוד קצת ביקורות

בארץ זה לא ככה :P

תעבור על כל המשחקים שהופיע בהם ה TAR-21, תמיד הוא היה בידיים של הרעים במשחק (גם ב VEGAS 2 וגם ב MW2).לרוב גם היה מדובר במדינות שאין להן נשקים תוצרת ישראל אבל בכל זאת בחרו לתת להם נשקים שלנו :P

זה לא היה בCS שהגליל היה רק לטרוריסטים? :hat:

פורסם

לרוסים עדיין יש תדמית שהדביק להם רייגן בתקופת מלחמה הקרה - אימפריית הרשע ;D לכן יותר קל להתמודד עם הרעיון שרוסים פולשים לארה"ב ולא צפון קוריאה שהיא מדינה מפגרת מבחינת מדע וצבא.

אני אביא ביקורת רק על MP אולי. כי אני לא משחק SP.

פורסם

זה לא קשור לתדמית, רוסיה היא באמת הצד הרע :nixweiss: תומכת במדינות ערב, מעבירה להן נשק (כולל גרעיני), ציוד לוחמה מתקדם מאוד וגם חיילים במקרה הצורך. יש לה גם קשר דיי הדוק עם הקוראנים (הצד העויין) והסינים, גם בקשר הזה יש הרבה אזכורים של המילים גרעין וצבא.

פורסם

אני ממוצא משפחה יהודית שברחו מרוסיה וכל תדמית אמפרית הרשע די מצדיקה את עצמה, זה מה שמושך אותי לשחק במולטי של BFBC2. אבל דרום קוריאה לעומת זאת מדינה מפותחת שוחרת שלום נמצאת בקשרים טובים עם מדינות המערב ולדעתי לחשוב בכלל על איחוד בין הצפון הטוטליטרי לדרום מעלה גיחוח כמו של של בדיחה גזענית יותר מאשר רקע לעלילה של משחק מחשב רציני.

פורסם

כאשר אני מדבר על רוסיה אני יודע מה אני אומר, כי גדלתי בברה"מ ועליתי לארץ בגיל מבוגר יחסית. בתקופה הסובייטית הם באמת תמכו בכל החלאות שרק היו נגד אמריקאים וישראל, כי אין שום דבר חדש בזה שישראל היא בת ברית של ארה"ב.

עכשיו, בתקופה פוסט-סובייטית הם מוכרים נשקים לאלה שמוכנים לקנות. גם באינרציה הם ממשיכם לעשות דווקא לאמריקאים. אם אמריקאים אמרים כן, הם חייבים להגיד לא. אם אמריקאים תומכים בנו הם חייבים לתמוך בפלסטינים. זה מתומתם, אבל כך הם רואים את תדמיתם בתור מעצמה.

לגבי העלילה של המשחק, אז צפון קוריאה פשות כובשת את הדרום. וזהו. שיחקתי היום ב MP ותומך בכל הדברים שנאמרו לעיל. צלפים שמתקמפרים בשכיבה על גגות או על גבעות ולא רואים אותם בכלל. 2-3 כדורים למסת הגוף לא חייבים להרוג. זה לא HARDCORE.

פורסם

המשחק הזה לא בדיוק "רציני", האמת שהוא מרגיש כמו חבורה של חובבנים שהחליטו לכתוב משחק על מנוע של חברה אחרת.

פורסם

לא יודע מה קרה עם תעשיית המשחקים. אני קונה משחקים, משלם כסף רק כדי לחוות אכזבה חדשה כל פעם! רק אולי BC 2 היה סביר. לא אידאלי. אבל שיחקתי בו BETA ואחר כך מיום השקה ועד השקה של MOH. שאר המשחקים זה פשות סיוט. MW 2 - FAIL! אחר כך MOH - גם לא משהו, COD:BO - MW 2 עם שרתים. HOMEFRONT - שוב אכזבה. מה לעשות? בעבר קנית משחק ושיחקת בו 4-5 שנים והוא עלה פחות מאשר עכשיו אתה משלם.

פורסם

Homefront בהחלט נפילה. לכל מי שמתלבט - להמשיך הלאה.

פורסם

אם הם מאזינים לקהילה אז אולי הם ישפרו דברים, אם אפשרי לשנות משהו. אולי אם אנשים אוהבים להתקמפר ולצלוף, אז אני יכול להמליץ בחום.

שמח שלא שילמתי מחיר מלא! הייתי לא סולח לעצמי אם הייתי משלם $49.99. :s07:

פורסם

לביקורת שלך חיכיתי!

תודה ידידי

פורסם

אמרתי שזה מה שיהיה, זאת אותה חברה שעשתה את Frontlines: FOF הם לא יודעים לעשות FPS נורמאלי לא בגלל בעיות טכניות אלא בגלל פשוט עיצוב לקוי מא ועד ת' של המשחק(בעיקר ה-SP)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים