עבור לתוכן

Homefront - דיון ראשי

Featured Replies

פורסם

חנות האהובה שלי קיבלה היום מפתחות ל HOMEFRONT רק ב $29. לקחתי אחד, כי זה לא $49.99. ב $30 אני מוכן לקחת סיכון ולנסות את המשחק אפילו אם הוא גרוע.

עשיתי ACTIVATION ב STEAM ללא בעיה, אבל לא יכולתי לשחק כי הוא לא הושק עדיין בשבילנו. אספר את החוויות שלי.

אני ממליץ על החנות הזאת, אם משהו רוצה לקנות שם זה הלינק

http://keys4.me/index.php?affiliate_id=3&banner_id=direct

• תגובות 95
  • צפיות 21k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולם התעלמו "מהביקורת" שנתתי למשחק הזה לפני כשבוע בדיון הזה. עכשיו מתברר שאני צדקתי (שיחקתי בגרסת בוקס)

עוד לפני שהמשחק יוצא במדינות אירופה (וכאן בארץ), בגלל ביקורות שליליות שהמשחק מקבל, גם בעיתונות, וגם מצד השחקנים שכבר הניחו את ידם על המשחק, המחירים שלו צנחו מ60 דולר ל40-50. שיא חדש. משחק שעוד לא יצא במלואו צונח במחיר של 20 דולר.

משעשע לאור העובדה שהמפתחים ציפו למכור אותו בתג מחיר מוגזם של 60 דולר. [br]פורסם בתאריך: 16.03.2011 בשעה 22:40:58

חנות האהובה שלי קיבלה היום מפתחות ל HOMEFRONT רק ב $29. לקחתי אחד, כי זה לא $49.99. ב $30 אני מוכן לקחת סיכון ולנסות את המשחק אפילו אם הוא גרוע.

עשיתי ACTIVATION ב STEAM ללא בעיה, אבל לא יכולתי לשחק כי הוא לא הושק עדיין בשבילנו. אספר את החוויות שלי.

אני ממליץ על החנות הזאת, אם משהו רוצה לקנות שם זה הלינק

http://keys4.me/index.php?affiliate_id=3&banner_id=direct

זה תמיד טוב לחפש מחיר כמה שיותר נמוך. אבל דע לך שמחנות דומה קניתי מפתח לBC2 וקיבלתי באן למשתמש בEA STORE ומפתחות שאנשים קנו לMW2 קיבלו באן למשתמשי STEAM לפני כשנה.

פורסם

לא ראיתי את הביקורת שלך אבל כנראה אתה צודק. אנסה אותו ואגיד איך הוא.

בקשר לחנות שהבאתי רק רציתי לתת לחברים פה אפשרות לקנות יותר זול. אני יודע שזה יכול להיות לא בטוח לכן אני ממליץ על החנות שקונה ממנה כבר שנה.

יש לי MOH ב EADM שקיניתי מהחנות הזאת ואין שום בעיות, NAPOLEON, LEAD AND GOLD, ב STEAM גם ב UBISOFT יש לי ASSASSIN'S CREED 2 ו SETTLERS 7. כל המשחקים עדיין עובדים כמו שצריך. אני לא יכול לדבר על חנויות אחרות אבל בזאת אני בטוח. הם מביאים משחקים ממזרח אירופה ורוסיה, לכן הם יותר זולים ולא מכיוון שהם גנובים או FAKE הם מעוניינים בלקוחות החוזרים לכן הם לא יעשו שטויות על מנת לקבל רווח חד פעמי. גם אם לא בטוחים אפשר לפתוח חשבון STEAM נוסף.

פורסם

לא כולם מקבלים באן. אחוז מאוד זעום מקבל באן בגלל שקנה מאתרים כאלה, אבל זה קיים. סטים ו-EADM מדגישים שהם לא תומכים בשירותים האלה. אם זה כי הם לא רוצים תחרות או כי זה באמת הושג בדרכים עקיפות, אי אפשר לדעת. מה שכן נשארת העובדה שהם לא תומכים, וניתן לקבל באן.

פורסם

אפשר לקבל באן אם משחק שלך הושג בהונאה (FRAUDULENT WAY). למשל בכרטיס אשראי גנוב או דרך חשבון PAYPAL פרוץ. בשאר המקרים STEAM פשוט שולל זכותך למשחק ואתה לא רואה אותו ב ספריה שלך. למשל היה מקרא עם MW 2 שאחת מהחנויות כאלה הביאה מפתחות מאסיה וSTEAM שלל זכות לכולם. אף אחד לא קיבל באן. גם יש לי חבר ש 99% מהמשחקים שלו ב STEAM הם מרוסיה ולא קיבל באן עדיין וכל המשחקים פעילים. זה שדה מוקשים אבל אם לדעת דרך אפשר לחסוך כמה לירות

פורסם

אפשר לקבל באן אם משחק שלך הושג בהונאה (FRAUDULENT WAY). למשל בכרטיס אשראי גנוב או דרך חשבון PAYPAL פרוץ. בשאר המקרים STEAM פשוט שולל זכותך למשחק ואתה לא רואה אותו ב ספריה שלך. למשל היה מקרא עם MW 2 שאחת מהחנויות כאלה הביאה מבטחות מאסיה וSTEAM שלל זכות לכולם. אף אחד לא קיבל באן. גם יש לי חבר ש 99% מהמשחקים שלו ב STEAM הם מרוסיה ולא קיבל באן עדיין וכל המשחקים פעילים. זה שדה מוקשים אבל אם לדעת דרך אפשר לחסוך כמה לירות

וכמובן שהחנות פיצתה את החברים שנעלם להם המשחק [OnlineKeyStore], אני אישית קיבלתי שניים בגלל טעות קטנה שהיתה להם ברישומים.

פורסם

אמת danielzy. זאת הייתה OKS. במקרה אני גם MOD בפורום שרוב הגדולים ורציניים CD-KEY STORES מוצגים בו ויודע קצת עליהם, כי באים אנשים לפורום ומתלוננים מייד אם יש בעיות. חנות שהמלצתי עלייה קיבלה 100% תגובות חיוביות ולא עשתה בעיות לאף אחד אם המפתחות שהם מוכרים.

עשיתי PRE-LOAD כבר בלילה. עדיין לא יכול לשחק. תגיד danielzy איך אתה משחק? הוא עדיין נעול בסטים אצלי :(

פורסם

VPN גרמני

פורסם

חכם :xyxthumbs:

פורסם

רעיון חכם למרות שלא בוער לי לשחק במשחק... :xyxthumbs:

פורסם

לפי מה שהבנתי שוחרר עכשיו עידכון בסטים של איזה 50 מגה.

פורסם

ב 1 בלילה הוא הושק באירופה וגם אצלינו. אבל יש איזשהו באג ב MP. שיחקתי רק אולי 15 דקות ואיבדתי קשר לשרת. אחר כך לא הצלחתי להתחבר לשום שרת בכלל: קיבלתי או CONNECTION TO THE HOST LOST או חזרתי לדפדפן בלי שום הודעה :(

פורסם

היי

לא הבנתי את תחילת המישחק, כח ממדינה זרה הישתלט על אמריקה? המישחק מתחיל בזה שהם לוקחים ושמים אותי באוטבוס .

פורסם

ניראה לי שכתוב סיפור רקע בהתחלה של הדיון.

בכללי קוראה התאחדה למדינה אחת ופלשה לארה"ב.

פורסם

הבנתי, בס"כ המישחק עובד חלק מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים