עבור לתוכן

בעיה בעת התקנת מערכת הפעלה

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני עוזר לחבר שיש לו בעיה עם המחשב:

לאחרונה הייתה לחבר ככל הנראה הפסקת חשמל (כנראה בגלל הסערות) שגרמה לאיזשהו נזק למחשב, מאז המערכת הפעלה לא עולה ולעיתים יש מסך כחול זריז מאוד (אי אפשר לצלם או לקרוא).

בכל מקרה, הבאתי את המחשב אליי וניסינו לפרמט אותו ועל הדרך לשדרג לווינדוס 7. התחלנו להתקין ואז המחשב צץ עם השגיאה הבאה (מצורף צילום של המסך הכחול)

http://www.fastup.co.il/images/96866951.jpg

מאז אי אפשר להתקין והמערכת מקפיצה שגיאה (שלא באמצעות מסך כחול) עם המספר 0XC00000005

אשמח לעזרה וייעוץ!

פורסם

קודם כל, לבחור don't restart on system failure זה לוקח בדיוק שנייה ואז אפשר להבין מי נגד מי.

שנית אני לא מבין מה בדיוק הקשר בין הבעיה שהיצגת (עד כמה שהיא מופשטת) לבין התקנה מחדש של מערכת הפעלה? :nixweiss:

אם יש בעיית חומרה אז צריך לאבחן ולטפל בה ולא להמר על כל מיני שיטות קסם.

בתצלום (הענקי בלי שום סיבה) שהבאת ניתן בוודאות כבר להצביע על מגמת בעייה בדיסק הקשיח או אפילו זיכרונות (במקרים מסויימים).

פורסם
  • מחבר

מצטער על הגודל. אצלי אני רואה אותו בגודל נורמלי אלא אם אני מגדיל.

בקשר למערכת הפעלה - נעשה על הדרך, הוא רצה מזמן להחליף לווינדוס 7 נורמלי ולא מחשב מלא וירוסים.

איך ניתן לאבחן סופית שזה בעיה של כונן קשיח \ זיכרון ואם כן מה מהם?

פורסם

להשתמש בכלי דיאגנוסטיקה של יצרן הדיסק הקשיח וב memtest בשביל לבדוק את הRAM (רצוי אחרי הבדיקה של הדיסק הקשיח).

פורסם

אם אתה מנסה להתקין לינוקס אחרי שלא הצלחת פיכדוס, אז תספר איזו הפצה.

במקרה אחר, אני לא מבין מה הקשר של הדיון לפורום לינוקס

פורסם
  • מחבר

בטעות, קבל את התנצלותי

בכל מקרה. נריץ בדיקה ונראה איך מתקדמים.

בכל מקרה, זה בוודאות בעיית חומרה שלא מאפשרת את ההתקנה של ווינדוס 7?

פורסם

בדיקת זיכרון באמצעות MEMTEST86

כשאתה מנסה להתקין, נסה למחוק את המחיצה וליצור מחיצה חדשה (ולא להתקין ישר על הקיימת או לפרמט קיימת)

מעבר לזה, נבקש מהמנהלים להעביר את האשכול לפורום ווינדוס, ואז אולי ימצא מי שמבין ויכול לעזור לך.

פורסם

תספר לנו מה שחשוב.

איך אתה מתקין ומה ומתי קורה וכל מה שכתוב בשגיאה

של התקנה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים