עבור לתוכן

תשלום אגרה - רק לבעלי רכב?

Featured Replies

פורסם

מישהו שמע על החוק הזה?

נכנס \ לא נכנס לתוקף?

• תגובות 32
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה חוק ?

אולי אתה מדבר על חוק קיים שלמי שאין טלוויזיה אבל כן יש רדיו ברכב משלם

אבל זה חוק שקים מההתחלה

רדיו מחייב תשלום אגרה

פורסם
  • מחבר

על מה אתה מדבר? איזו אגרה?

אגרת טלויזיה.

פורסם

לא שמעתי, אבל אם זה נכון, אז הם משחקים משחקים. האם בעלות על רכב מעידה על מצב כלכלי?

פורסם

:מנסהלמצואאתהקשר:... :nixweiss:

אם אפשר על הדרך גם פטור מתשלום מס הכנסה וביטוח לאומי, תענוג.

פורסם

100% נכות לצמיתות פוטר אותך מביטוח לאומי ומס הכנסה.

פורסם

לא שמעתי, אבל אם זה נכון, אז הם משחקים משחקים. האם בעלות על רכב מעידה על מצב כלכלי?

אם מסתכלים על השיקולים הכלכליים שעומדים מאחורי ההחלטה לקנות רכב או לא, די קל להבין שבעלי רכב הם בעלי רכב רק כי הם יכולים להרשות את זה לעצמם. אז כן. אני יודע שלפעמים המציאות אפורה (דווקא בקטע הזה הרבה פחות מאשר בכל נושא אחר), אבל המיעוט של האנשים שבאמת חייבים אוטו ולא יכולים להשתמש בתחבורה ציבורית - קטן עד כדי אפסי.

פורסם

אין לי מספרים, אבל המצב האיום של התחבורה הציבורית כופה על בעלי הכנסה נמוכה להחזיק רכב. למשל נסיעה מאשדוד לראשון לציון ברכב בתנועה זורמת לוקחת בערך חצי שעה. באוטובס שעה ורבע בלי לקחת בחשבון את הזמן שלוקח להגיע לתחנה המרכזית. נכון שאפשר להסתדר בלי, אבל זה מאוד קשה.

פורסם

100% נכות לצמיתות פוטר אותך מביטוח לאומי ומס הכנסה.

לא יודע בקשר לביטוח לאומי, למס הכנסה יש תקרה שמעליה גם נכה 100% משלם מס

פורסם

אם אתה מרוויח מעל 560,000 בשנה.

פורסם

התקרה הזאת היא לפטור מיגיעה מאישית, להכנסה פסיבית (למשל רווחי הון בבורסה/השכרת דירה וכו') התיקרה הרבה (הרבה) יותר נמוכה

פורסם

תודה על המידע והירידה לפרטים, אני אשתדל לזכור את זה כשאני אהיה נכה 100% לצמיתות שמרוויח מאות אלפי שקלים בשנה, ואני אבקש פטור ממס הכנסה...

פורסם

אין לי מספרים, אבל המצב האיום של התחבורה הציבורית כופה על בעלי הכנסה נמוכה להחזיק רכב. למשל נסיעה מאשדוד לראשון לציון ברכב בתנועה זורמת לוקחת בערך חצי שעה. באוטובס שעה ורבע בלי לקחת בחשבון את הזמן שלוקח להגיע לתחנה המרכזית. נכון שאפשר להסתדר בלי, אבל זה מאוד קשה.

עלויות של רכבת/מונית בחיים, בחיים לא יגיעו להוצאות על רכב. בחיים. ואם אתה לוקח מונית, אתה נמצא בדיוק אותו זמן בדרכים, אולי אפילו פחות אם יש דבר כזה נתיב הסעות/ציבוריות.

פורסם

תתפלא.

זמן זה כסף, ולפעמים דבר "פשוט" כמו להתנייע במרכז בעזרת תחבורה ציבורית יכול להיות עניין של שעתיים שלוש במקום 45 דקות (בעומס).

,

בתור חייל שעושה מספיק נסיעות מהקריה לאשדוד\רחובות\בני ברק, בשלב מסויים (שהשעה שלך כבר לא שווה שכר מינימום) רכב הופך לחסכוני יותר, אם תשקלל גם את הנוחות.

ד.א אין סיכוי שמוניות ספיישל זולות יותר מרכב, אבל זה כבר תלוי כמה אתה נוסע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים