פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר About:blank מקווה שהבנתי אותך, אני ינסה עכשיו.הדגם אליו הפנתי אתכם בנתוני היצרן הוא בדיוק הדגם שברשותי! הסתכלתי עכשיו על האריזה של הזיכרונות ורשום שם את הדגם שאליו הפנתי ובין היתר רשום את השורה הבאה: CL7-7-7-21 1.5V האם זה לא אומר שצריך לשנות משהוא ל-21? הכי הגיוני נראה לי זה לשנות את 23 ל-21? רציתי לציין משהוא ששכחתי בהתחלה: רשום על דגם זה שהוא נועד למעבדי סנדי בריג' החדשים של אינטל. אני משתמש בכלל במעבד AMD ובלוח תואם, האם זה משנה משהוא?
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים לא חושב שיש בעיה, תגדיר כמו שמומלץ מהיצרן אתה יכול להריץ בדיקת מאמץ לראות שהכל בסדר.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר About:blank הגעתי למסך שכתוב עליו משהוא לגבי מתחים. שיניתי לידני ובתפריט ה-DRAM נפתחת טבלה מ- 0.05V עד 0.750V כאשר המתחים הגבוהים יותר מהבהבים באדום. במסך בריאות המערכת אני רואה שרשום על מתח הזיכרון 1.5V ובצד ימין רשום 1.6V איך אני משנה את זה ל- 1.5?
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים אין לך אפשרות להוריד את המתח (כלומר ערכים עם מינוס לפניהם) אלא רק להעלות אותו?
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים כל ההיתעסקות הזאת עים הזיכרון מיותרת תאפס את הביוס,לאחר מכן תראה את הפרמטים ואים צריך תשנה.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר jclarkk לפי מה אתה רואה שאני על 1.5V ב-CPU-Z? בביוס בתפריט בריאות המערכת הוא מראה על 1.6Vאני באמת מתחיל לפחד שאני רק הורס דברים במחשב חדש :s05: אני חושב שאני יפסיק לגעת! אחרי השינויים האלו, האם אני ייראה הבדל כל שהוא בביצועים של המחשב? והאם אחרי פירמוט זה יישמר?
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים פירמוט לא יעזור כי ההגדרות של המחשב בביוס נשמרות לכן אני מציע לך לאפס את הביוס,זה יחזיר הכל לברירת המחדל לאחר מכן תריץ CPU-Z ותראה שהכל תקין.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים תסתכל בעמוד השני על התמונה הראשונה שפירסמת, בתחתית התמונה ניתן לראות את המתח שהזכרונות מקבלים.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים ב-CPU-Z לא רשום המתח וגם לא צריך לאפס את ה-BIOS. בלי לפגוע, אני מציע שתתעלם מההודעות הנ"ל.לגבי המתח- תגדיר ידני 1.5V. מן הסתם אין לך בחירת של המתח הסופי אלא כמה אתה מוסיף לברירת המחדל. אם ברירת המחדל היא 1.5V אז אתה לא צריך להוסיף. פשוט תגדיר ידני שלא תהיה תוספת במתח ולאחר שמירת ההגדרות והפעלה מחדש תבדוק שוב ב-PC Health.הדגם אליו הפנתי אתכם בנתוני היצרן הוא בדיוק הדגם שברשותי! הסתכלתי עכשיו על האריזה של הזיכרונות ורשום שם את הדגם שאליו הפנתי ובין היתר רשום את השורה הבאה: CL7-7-7-21 1.5V האם זה לא אומר שצריך לשנות משהוא ל-21? הכי הגיוני נראה לי זה לשנות את 23 ל-21? רציתי לציין משהוא ששכחתי בהתחלה: רשום על דגם זה שהוא נועד למעבדי סנדי בריג' החדשים של אינטל. אני משתמש בכלל במעבד AMD ובלוח תואם, האם זה משנה משהוא?כן, תשנה את ה-tRAS ל-21.ולא, אין לזה שום משמעות.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר אני לא רוצה להחזיר הכל לברירת מחדל. אני חושב שזה בסדר כעת!שמתי לב למשהוא מוזר: ב- CPU-Z רשום ב- PART NUMBER ב-SPD דגם שונה מזה הרשום על אריזת הערכה! יכול להיות שכל זיכרון מיתוך השניים של הערכה הוא דגם אחר מזה של הערכה כולה? ובאותה הנחה יכול להיות שהתזמון 21 הוא עבור שני הזיכרונות יחד אבל על כל אחד בנפרד רשום 23?
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים יכול להיות שליצרן יש מק"ט שונה עבור קיט ועבור סטיק אחדאם תוציא את הסטיקים מהמחשב עליהם אמור להיות רשום אותו המק"ט שרשום ב- CPUZ
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר !_Nike_! אני עכשיו נכנס לביוס לשנות לפי מה שאמרתה. גם אני חשבתי לשנות את ה-TRAS ל-21 ולגבי מה שאתה אומר על המתח זה מסתדר לי עכשיו. ברירת המחדל היא 1.5V אז אני ישנה את התוספת לאפס. האם לפי דעתך אני ייראה שיפור בביצועים אחרי התאמות אלו?דבר נוסף הוא לגבי מתח ה-12 וולט שם גם יש חריגה במתח (אם אני לא תועה 12.35) האם מומלץ לשנות גם? או שזה נושא שלם שיש לבדוק לעמוק לפני שנוגעים.תכף אני יעדכן מה שיניתי סף הכל לבסוף, בבקשה תראה ותגיד אם זה טוב. תודה
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מתח 12.35 זה מתח מהספק, לא ניתן לשנות אותוהשינויים בתזמונים נותנים תוספת ביצועים אפסיתהורדת המתח ל- 1.5 כן חשובה כי אם אתה עובד עם מתח גבוה מהנדרש אתה מקצר את חיי הזכרונות
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים שום דבר ממה שאתה עושה עכשיו לא ייתן לך תוספת ביצועים. נדמה לי שכתבתי את זה באחת ההודעות הראשונות, את הגדרות הזכרון ב-BIOS משנים לפי הגדרות היצרן כדי לוודא יציבות של המערכת.לתזמונים גם ככה אין השפעה בפועל על הביצועים של המערכת, אבל להגדרה לא נכונה שלהם עלולה להיות השפעה שלילית על יציבות המערכת. זה הכל.בקשר לשאלה שלך על דגם הזכרון. לפי מה קישרת לעמוד של הזכרון שאליו קישרת? אני שואל סתם כדי לברר על איזה מקור אתה מסתמך.בכל מקרה מה שעשית עד עכשיו הוא בסדר, רק תסדר את עניין המתח וסיימת.עריכה: sashakrik הקדים אותי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.