פורסם 2011 במרץ 914 שנים ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS,כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים.מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23".מחשב שני, I7, על ספק TX750אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך.בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'.רוב תודותאלי
פורסם 2011 במרץ 914 שנים תחשב את ההספק ב W, ב VA, וזרם סוללה לפי הנושאים האחרים שנשאלו אל בחירת UPSבמקרה שלך לדעתי רצוי שתחפש UPSים גדולים ואיכותיים של 2000 VA ומעלה, הרבה יותר אמינים מה אדוויס / FSP ששמים למחשב פשוט. ובגדלים כאלה יש גם הרבה UPSים אונליין טובים, שנותנים הגנה בערך מוחלטת למחשב (אבל המחיר בהתאם)מגן ברקים - אני מכיר רק את GPT SC9 ELEC ו עוז און פרוטקשן (שיש לו את כל ההגנות חוץ מברקים), בעיקרון אם אתה שם UPS כלשהוא ה SC9 אמור להספיק להגנה בסיסית / אם אתה שם UPS אונליין, ה SC9 נותן הגנת ברקים ל UPS וה UPS למחשבשים לב שחיבור של מגן ברקים כזה הוא לא כמו שאתה מתאר : ה UPS לא מחובר לשקע של המגן ברקים אלא צמוד למגן ברקים ובמקביל אליו משקע משותף (כך המגן ברקים לא יגרום ל UPS להעביר זמן ארוך אל סוללה בכל קפיצת מתח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.