עבור לתוכן

בניית מערך UPSים , ללא תקציב, עבור צמד מחשבים

Featured Replies

פורסם

ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS,

כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים.

מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W.

נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23".

מחשב שני, I7, על ספק TX750

אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך.

בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'.

רוב תודות

אלי

פורסם

תחשב את ההספק ב W, ב VA, וזרם סוללה לפי הנושאים האחרים שנשאלו אל בחירת UPS

במקרה שלך לדעתי רצוי שתחפש UPSים גדולים ואיכותיים של 2000 VA ומעלה, הרבה יותר אמינים מה אדוויס / FSP ששמים למחשב פשוט. ובגדלים כאלה יש גם הרבה UPSים אונליין טובים, שנותנים הגנה בערך מוחלטת למחשב (אבל המחיר בהתאם)

מגן ברקים - אני מכיר רק את GPT SC9 ELEC ו עוז און פרוטקשן (שיש לו את כל ההגנות חוץ מברקים), בעיקרון אם אתה שם UPS כלשהוא ה SC9 אמור להספיק להגנה בסיסית / אם אתה שם UPS אונליין, ה SC9 נותן הגנת ברקים ל UPS וה UPS למחשב

שים לב שחיבור של מגן ברקים כזה הוא לא כמו שאתה מתאר : ה UPS לא מחובר לשקע של המגן ברקים אלא צמוד למגן ברקים ובמקביל אליו משקע משותף (כך המגן ברקים לא יגרום ל UPS להעביר זמן ארוך אל סוללה בכל קפיצת מתח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים