עבור לתוכן

אז אצל מי האינטרנט הכי זול והכי משתלם

Featured Replies

פורסם

חברים בוקר טוב

אני מחובר כרגע על 1.5 MB דרך בזק בינלאומי והוט , תשתית אני משלם להוט 75 ש"ח ולבזק אני משלם 65 ש"ח.

קיבלתי הצעת מחיר מבזק שהיא כזאת:

5MB בהתחייבות לשנה ב 49.9 לחודש או שנה וחצי ב 44.9 לחודש

12MB בהתחייבות לשנה 54.9 ובהתחייבות לשנתיים 49.9

בהוט

5MB תשתית עולה 80 ש"ח בהתחייבות לשנה

12MB תשתית עולה 59 ש"ח 3 חודשים ראשונים ואחרי זה 99 ש"ח לחודש בהתחייבות של 18 חודש.

אני כרגע מנסה לעשות סקר שוק ולברר אצל מי הכי זול, אשמח לקבל עזרה .

תודה

פורסם

הכי זול והכי משתלם הם לא בהכרח אותו הדבר.

בכל מקרה בבזק בינ"ל אפשר לקבל 5Mb ב35 ש"ח לחודש עם התחייבות לשנה, דרך קשרי לקוחות, אפילו בלי ללחוץ עליהם בצורה מיוחדת.

פורסם
  • מחבר

אני מודע לעניין שלא תמיד הכי זול זה הכי טוב והכי משתלם, העניין הוא למצוא ספקית שמבחינת מחיר-שירות תיהיה הכי משתלמת .

מעניין העניין הזה של הקשרי לקוחות, למי אני בידיוק אמור לפנות ?

בעקרון אני מאד מרוצה מהשירות שלהם ואני לקוח שלהם מאז שהופיעו שירותי האינטרנט המהיר בארץ שזה כמה שנים טובות כבר, פשוט הגיע הזמן לשנות את המחיר

פורסם

תגיד להם שההצעה שנתנו לך לא אטרקטיבית מספיק ושאתה רוצה לדבר עם קשרי לקוחות. סביר להניח שיעבירו אותך בלי הרבה בעיות. אם יתחילו לקשקש לך שזה הכי אטקרטיבי שיש, תציין שאתה מכיר מישהו עם תנאים טובים יותר, ושאתה רוצה שלפחות ישוו, או שתתנתק.

פורסם
  • מחבר

האא מגניב, זה שימור לקוחות רק במילים אחרות, נראה לי שזה באמת מה שאני יעשה. תודה. בלי שום קשר אשמח לשמוע על עוד חברות המציעו

שירות איכותי במחיר אטרקטיבי . תודה

פורסם

תגיד אתה יודע שבבזק אתה גם צריך לשלם על קו קל שזה עוד 25 שקל אז על כל מספר שהוצעה לך תוסיף 25 שיוצאים לך מחירים כמו בהוט . זה בתשתיות כמובן.

לגביי ספק אצל כל הספקים אתה יכול לקבל מחיר 30-35 ל12MB-5MB . אז אין פה הכי זול כולם בסופו של דבר יציעו לך את אותו מחיר לגביי האיכות זו כבר שאלה אחרת

אני אישית לא מרוצה מי בזק בינלאומי ויש לי שתי דירות שונות באחד עם הוט ובשניה עם בזק , כשתיגמר ההתחייבות בחיים לא יתחבר אליהם שנית.

פורסם
  • מחבר

25 ש"ח על זה שיש לי קו טלפון ?

אני מחובר דרך הכבלים(הוט) עם ספק של בזק בינלאומי

פורסם

הכי קצר ולעניין.

הזול ביותר כיום זה 018. 43 ש"ח בהתחייבות לחצי שנה למהירות של 12 מגה.

זה מבצע של חודשיים ראשונים חינם ו4 חודשים ב64 ש"ח שבסופו של דבר יוצא למחיר לדעתי הכי משתלם בארץ.

תשתית הוט תעלה לך 99 ש"ח.

ועוד משהו.

בדקתי אישית איכויות של ספקיות ויצא ש018 הכי טובה. מוריד טורנטים חופשי על מהירויות גבוהות מה שב012 הייתי מוריד על 15kb ושלא נדבר על פינגים מצויינים במשחקי רשת, במיוחד בשרתים בחו"ל.

פורסם

תוספת 25 שח זה אם יש לך תשתית של בזק אם אתה נשאר עם הוט אז לא משנה

אם אתה מתכוון להחליף רק ספק זה סיפור אחר

אני עם בזק בינלאומי 12MB 35שח לא מרוצה

פורסם

הכי קצר ולעניין.

זה מבצע של חודשיים ראשונים חינם ו4 חודשים ב64 ש"ח שבסופו של דבר יוצא למחיר לדעתי הכי משתלם בארץ.

ועוד משהו.

בדקתי אישית איכויות של ספקיות ויצא ש018 הכי טובה. מוריד טורנטים חופשי על מהירויות גבוהות מה שב012 הייתי מוריד על 15kb ושלא נדבר על פינגים מצויינים במשחקי רשת, במיוחד בשרתים בחו"ל.

כשמקצרים לפעמים שוחכים לציין את שם החברה

פורסם

כשלא קוראים בעיון את ההודעה שמצטטים אז שואלים שאלות מיותרות.

ו-143 שקל ל-12 מגה זה לא הכי זול שאפשר להשיג. יש באנדלים שמחיר ממוצע יוצא 132 שקל לחודש (עם 012 והוט). יש מצב שאולי גם עם 018.

פורסם

קח תבחר לך משקפיים.

http://www.optica-halperin.com/home.yecms/index

כי לפעמים עדיף להסתכל פעמיים לפני שמגיבים ;)

כשלא קוראים בעיון את ההודעה שמצטטים אז שואלים שאלות מיותרות.

ו-143 שקל ל-12 מגה זה לא הכי זול שאפשר להשיג. יש באנדלים שמחיר ממוצע יוצא 132 שקל לחודש (עם 012 והוט). יש מצב שאולי גם עם 018.

הבאנדלים ב012 זה בטח בהתחייבות לשנתיים. זובי אני יכבול את עצמי שנתיים לחברה המסריחה הזאת.

בגלל זה עדיף לשלם 43 ש"ח בהתחייבות לחצי שנה.

פורסם

הכי קצר ולעניין.

ועוד משהו.

לא יודע מה איתך,גם בבוקר וגם בצהריים אני תמיד מוריד בשיא המקסימום בTL ויש לי 012.

הבעיה היחידה שלי אצלם זה העלאה,כל הבוקר והצהריים זה לא מעלה כלום,לעומת 00-7 בערך שזה רק בשעות האלה מעלה,בשאר הזמנים המהירות העלאה היא סביב ה20-30.

פורסם
  • מחבר

רק לצורך עדכון

דיברתי אתמול עם שימור לקוחות, קיבלתי 35 ש"ח לשנה וחצי+ 80 ש"ח להוט לשנה- 5MB , יותר זול ממה שהייתי משלם עד עכשיו בעבור ה 1.5 MB שהיו לי .

תודה לכולם

פורסם

למה לא עשית 12MB כבר וזהו?,20-30 שקל חיסכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים