עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב+מסך+מקלדת+עכבר+מדפסת: איפה הכי כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות מערכת מחשב קומפלט: מחשב PC, מסך, עכבר, מקלדת ומדפסת.

יש מקום שאתם ממליצים עליו שיעשה מחיר טוב על קניה כזאת?

התקציב הוא נמוך. זה הולך לשמש סה"כ לשימוש ב WORD.

חשבתי על אייבורי, כי שם כבר קניתי PC זול שעשה את העבודה בסביבות ה-1200 ש"ח.

תודה

פורסם

מומלץ מאוד להתרחק מאייבורי.

בכ"מ,יש לך הרבה חנויות מומלצות-RSM,TMS,IQPC,נועה מחשבים וכ"ו-תבחר איזה חלקים אתה רוצה ותבדוק מה הכי קרוב לך הביתה ואיפה הכי זול.

פורסם

באמת חברים, לא מבין למה שם של אייורי מעורר בכם התנגדות או זעם כמו סמרטוט אדום שפורשים מול שור?

אני לקוח שלהם משנת 2004 וקניתי 2 מחשבים שעבדו מצוין בלי שום בעיה. גם קניתי מלא חומרה כמו דיסקים קשיחים, צורב, זיכרון, כרטיס מסך, 2 עכברי גיימינג של LOGITECH והכל היה באיכות מעולה ומוצרים מקוריים וחדשים ועבדו כמו שצריך.

כאשר בסתיו 2010 נשרף לי 8800 GTS 512, אז תוך יומיים החליפו לי לHD 4870 חדש. נראה לי שירות לא רע.

תגידו שאיוורי עכשיו יקרים, ויש חנויות יותר זולות אבל אל תגידו לא להתקרב לאייורי, כי סתם זאת אייורי והם גרועים. אני בטוח שאף אחד מכם לא קנה מאייוורי כלום ב-5 שנים האחרונות ועם יש לכם ניסיון עם איוורי הוא כנראה מבוסס על תקופה יותר ישנה, כאשר באמת היו הרבה תלונות על אייוורי.

פורסם

אם אתה יודע איזה חומרה אתה רוצה במחשב ובא לשם עם רשימת חלקים שאתה רוצה, אז תקבל מחשב לא פחות טוב ואיכותי מ IQPC או חנות אחרת מומלצת בפורום. אולי בחנות קטנה רק יהיה יחס יותר אישי, .

פורסם

אם אתה יודע איזה חומרה אתה רוצה במחשב ובא לשם עם רשימת חלקים שאתה רוצה, אז ...

* רובם לא יהיו המלאי ותמיד יצעו לך משהו "טוב יותר" בתוספת "קטנה".

* גם אם הרכיב במלאי, לרוב הוא לא יהיה זול יותר

* רוב הסיכויים שינסו לשכנע אותך לקחת רכיבים אחרים - לרוב פחות טובים ולרוב יקרים יותר.

* בסוף רוב הסיכויים שתשלם יותר.

* מימוש אחריות/שירות - זה אני משאיר לחיפוש בפורום. לי אישית אין ניסיון.

כפי שאמרתי כבר בלינקים לעיל, גם אם תקבל בדיוק אותו מפרט ובאותו מחיר - לדעתי לא מגיע לרשתות כאלה לקבל את הכסף שלי כי בכל הזדמנות שיש להן בשורה התחתונה הן לא נותנות ללקוח תמורה לכספו ובמקרים רבים מוכרות מפרט שכלל לא תואם לצרכים וללא גילוי נאות לגבי הפשרות שנעשו בו כדי להגיע למחיר כל כך "אטרקטיבי".

פורסם

בסוף באמת תצא משם עם ספק של golden tiger / ezcool.

אם הוא היה יודע בדיוק מה הו רוצה, הוא לא היה פונה אלינו.

פורסם

אני באמת יצאתי משם עם EZCOOL :screwy:

טוב, זה פורום מקצועי ולא אתווכח עם המומחים. אולי היה לי מזל או לא הבנתי כלום אבל אני מרוצה מהסחורה שקיבלתי, אבל תמיד יש מקום לשיפור.

ומחשב הבא שלי אני אבנה בפורום 8)

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על העזרה.

בסוף הלכתי על ההמלצה לקנות מאייבורי.

קניתי את זה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=

עם שדרוג למעבד E6600 (זה משנה בכלל?) - עלה 50 שקל.

שדרגתי הארד דיסק ב 15 ש"ח.

קניתי גם מסך PHILIPS 22 אינצ' ב 700 ש"ח.

תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 03:49:39

הבנתי..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

מומלץ מאוד להתרחק מאייבורי.

בכ"מ,יש לך הרבה חנויות מומלצות-RSM,TMS,IQPC,נועה מחשבים וכ"ו-תבחר איזה חלקים אתה רוצה ותבדוק מה הכי קרוב לך הביתה ואיפה הכי זול.

מומלץ מאוד להתרחק מICQPC.

פורסם

אם אתה יודע מה אתה הולך לרכוש אז אין שום בעיה לקנות מאייבורי,לפי הנסיון שלי איתם אין שום בעיה וגם השירות מצויין.

כמובן שאם תבוא לקנות מחשב אז הם יציעו לך לוח MSI במפרט,כי הם במקרה מייבאים את MSI (את הזבאלה שלהם).

כנראה שאנשים שלא מבינים בחומרה כל כך "נעקצו" שהם קנו ספק EZCOOL,אבל זה לא אומר כלום.

עם כל הכבוד לחברי הפורום אני ממליץ לך לא להעזר בקשר לביקורת חנויות..כל אחד יגיד לך מה הוא חושב וככה את תאבד את עצמך.

אין ספק שאייבורי וKSP שוברים את השוק של החומרה מבחינת מחירים.בהחלט משתלם !

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

עם כל הכבוד לחברי הפורום אני ממליץ לך לא להעזר בקשר לביקורת חנויות..כל אחד יגיד לך מה הוא חושב וככה את תאבד את עצמך.

אז על מי אתה מציע לו לסמוך? עליך? על מודעות הענק שמבטיחות "מחשב גיימרים פיצוץ חדיש" ב-1200 ש"ח עם מעבד 2 דורות אחורה, מארז/ספק גנריים וכרטיס חלוש ומיושן? אולי לפי מספר ה-LIKEים של החנות בפייסבוק? :nixweiss:

אין ספק שאייבורי וKSP שוברים את השוק של החומרה מבחינת מחירים.בהחלט משתלם !

זו אמירה שכבר מחשידה אותך בפרסום סמוי :nono: (בקושי).

לא רק שזה ממש לא נכון, כמעט תמיד מפרט איכותי ומשתלם יעלה אצלם יותר ולעיתים בהפרשים משמעותיים.

תבדוק ותראה...

פורסם

דרך אגב איוורי עכשיו יקרים ויש הצעות מ RSM, למשל שבקלות שוברות את מחירים של איוורי. לא יודע מה קרה להם, אבל מחירים עלו. KSP באמת מאוד זולים אבל אליהם לא הייתי מתקרב.

בקשר לMSI אני דווקא לא מסכים שזה זבל. MSI זה מותג הרבה יותר איכותי מ GIGABYTE למשל וכמה מותגים אחרים מפורסמים. יש לי עכשיו לוח אם של MSI במחשב והתעקשתי לקבל דווקא MSI.

אם תראה אתר של איוורי, אז הם דווקא דוחפים מלא GIGABYTE עכשיו במפרטים המוכנים שלהם, כי GIGABYTE מאוד זול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים