עבור לתוכן

Thermaltake Highest Performance SILENT VOLCANO 9 "CoolMod vs. Volcano 7+

Featured Replies

פורסם

מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! אין מחשב! לדעתי הם חייבים לפצות אותו אבל הם לא רוצים ומתווכחים לתת לו אלטרנטיבות!

פורסם

שני הגופי קירור האלו נותנים בערך את אותם ביצועים על טמפ' סביבה אופטימלית אך, בטמפ' סביבה של 35 מעלות ומעלה עדיף את הוולקנו9, ומתחת ל30 מעלות טמפ' סביבה עדיף הוולקנו7+ (שוב העיניין של נחושת נגד אלומיניום)

פורסם
  • מחבר

האם תוכל לתת לי תשובה חד משמעית , המאורר יעבוד בארצנו הקטנטונת כמובן , מה אתה היית לוקח ?

פורסם

בארצנו הקטנטונת יש סטיות של 10 מעלות +- בין החורף לקיץ, וזה מתבטא בגופי קירור מחומרים שונים, בכל זאת הייתי לוקח את האלומיניום (וולקנו9) כי הוא פחות מושפע מטמפ' סביבה טיפה גבוהות..

אבל זה נתון גם לשיקול דעתך.

פורסם

מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! אין מחשב! לדעתי הם חייבים לפצות אותו אבל הם לא רוצים ומתווכחים לתת לו אלטרנטיבות!

אתה לא חושב שהגזמת קצת !?!?

אני מתאר לעצמי שהם לא סתם מעקבים את המשלוח מרצונם ! כמו חצי מהדברים שמגיעים עכשיו לארץ גם

החלקים של pch תקועים במכס... בגלל השביתה, אני מתאר לעצמי ככה שהתגובה שלך מוגזמת מאוד !!

פורסם
  • מחבר

אני לא מגזים , לפחות שיכתבו באתר שמוצר כרגע לא זמין אז אנשים לא יתלוננו! זה אשמתם שאנשים מזמינים אבל הם לא מספקים את הסחורה... כל חנות חייבת לדאוג ללקוחות שלה ולא שהלקוחות יהיו מעורערים ויצלצלו כל יום לוודא האם המחשב הגיע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים