פורסם 2011 במרץ 214 שנים התחדשתי בכונן 500 שאני מעוניין להתקין אותו בשביל הווינדוסכרגע יש לי 1 טרה שמחולק לשתי מחיצות c ו dאני רוצה להעתיק ת ה c לכונן החדש כדי שיהיה אפשר לאתחל ממנוהשתמשתי בכל מיני תוכנות של cloning אבל לא הצלחתי לאתחל ממנוגם כשניתקתי את הדיסק הישן והגדרתי בביוס לעלות מהדיסק החדש זה לא קורה.למישהו יש פתרון יצירתי איך לעשות את זה?תודה
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר אתה מתכוון לתיקון דרך הדיסק התקנה של הווינדוס 7? אם זאת הכוונה אז כן. הוא לא הצליח, ז"א הוא סיים את התיקון ולא עלה לאחר מכן.האם זה משמעותי שאני מנסה להעתיק partition ולא דיסק שלם? התכנה של ארקון (שבאה עם הדיסק) למשל לא מאפשרת בכלל להעתיק מחיצה.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים תחליף חיבורים של ישן וחדש ככה שחדש מחובר ללוח איפו שהיה ישן וישןאיפו שחדש.עככשיו תעשה שוב CLONE מחדש.זה צריך לעבוד.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר אוקיניסיתי להחליף תכבלים, ואז גם הדיסק הישן לא עלהלא יודע מה אני עושה לא בסדר, אבל זה כבר נהיה ממש מייאשאחרי שעשיתי את הclone יש משמעות לאות של הכונן? ז"א העלתי את הווינדוס מהדיסק הישן אחרי שהוא לע עלה מהחדש וראיתי שאמנם יש עליו את כל המידע אבל הוא נתן לו אות חדשה, שבטח משנה את ה path של כל מה שקיים עליו.התהליך של הclone מעתיק גם את הmbr? אם לא, אז צריך להעתיק אותו ידנית? למרות שהגודל של הדיסק שונה?קיצר תודה לכל המשיביםֿ בינתיים...נ.ב.אם למישהו יש מדריך איך צריך לעשות מעבר כזה מההתחלה זה יכול להיות מועיל..
פורסם 2011 במרץ 214 שנים אם אתה מנסה להריץ את שניהם באותו הזמן לאחר שעשית שכפול מדוייק אז וינדוס לא ייתן לך להשתמש באחד מהם מכיוון שיש להם את אותו החתימה.
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר jclarkk חיברתי את הישן בחזרה רק אחרי שהחדש לא עלה. אתה מתכוון שאחרי שהווינדוס עלה הוא ישנה משהו על הדיסק החדש ולא ייתן לאתחל ממנו?
פורסם 2011 במרץ 214 שנים מחבר ניסיתיהיא עושה בדיוק את מה שעושה ה easeuseהעתקתי ואחרי האיתחול המ"ה לא מזוהה.אולי תתאר צעד אחרי צעד מה עשית?נראה לי מרוב העתקות גמרתי לדיסק החדש כבר חצי מהחיים..
פורסם 2011 במרץ 214 שנים אין שם מה להסתבך, פשוט תבחר באפשרות של "מתחיל" והכל יתוקתק, עשית את האפשרות של העתקה ישירה מדיסק לדיסק?
פורסם 2011 במרץ 214 שנים אני לא אמרתי לחליף ולנסות לעלות מערכת !אני אמרתי לחליף - לעשות קלון - ואז לעלות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.