עבור לתוכן

המלצה לספק כוח(400-500)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה

זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם

פורסם

אני חושב שיהיה קשה מאד לשאול שאלה כללית יותר ממה ששאלת.

לאיזה צרכים הספק הולך לשמש?

איזו חומרה הוא יריץ? מעבד, כ.מסך וכמה דיסקים קשיחים\מאווררים וכו'

פורסם
  • מחבר

זה לא כל כך כללית כי כרגע יש לי ספק ג'אנרי לכן כל דבר יהיה טוב מספק ג'אנרי על מחשב הזה

כעיקרון יש עליו CORE 2 E6300

לוח-X48-DQ6

כרטיס מסך-SEPH HD6850

אני כרגע תקוע עם ספק ג'אנרי במחשב הזה ועם הE6300 כרגע אני מחליף את הספק לספק נורמאלי כדאי לעשות OC למעבד ללפחות 3 ויותר אם יהיה אפשר כי כעיקרון הוא כרגע במעלות של 20-25 במנוחה ובמאמץ 30-35 ככה שהמעלות שלו מעולות המארז שלי קריר ונחמד וזה כנראה גם בגלל הקירור שיש לי על המעבד

אז כל דבר בזמנו כרגע אני מחליף את הספק בקרוב מאוד גם את המעבד למשהו נורמאלי שלא יצור לי צוואר בקבוק(למרות שעם הOC לא יהיה לי צוואר בקבוק אבל עדיין)

פורסם

תגית אחי אין לך צוואר בקבוק עם E6300 וHD6850 ועוד המעבד ללא OC ? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תגית אחי אין לך צוואר בקבוק עם E6300 וHD6850 ועוד המעבד ללא OC ? :nixweiss:

אם הייתה קורא עד הסוף הייתה מבין שאני קונה ספק בשביל לעשות OC למעבד כי כרגע יש לי צוואר בקבוק

לקרוא לקרוא לקרוא לקרוא זה כל מה שצריך

פורסם

ספק זה השקעה לעתיד ולפי המערכת שיש לך בקרוב תצטרך להחליף לפחות את השילוש אז אני ממליץ לך להגדיל את התקציב ולקנות משהו לעתיד אם אין לך אפשרות אז מה הדרישות חשוב לך שיהיה מודולרי ?

(למרות שעם הOC לא יהיה לי צוואר בקבוק אבל עדיין)

יש מצב שיהיה צוואר בקבוק יש לי גם את המעבד E6300 עם OC לתדר של 3.2 והוא עדיין ממש חלש

פורסם
  • מחבר

ספק זה השקעה לעתיד ולפי המערכת שיש לך בקרוב תצטרך להחליף לפחות את השילוש אז אני ממליץ לך להגדיל את התקציב ולקנות משהו לעתיד אם אין לך אפשרות אז מה הדרישות חשוב לך שיהיה מודולרי ?

יש מצב שיהיה צוואר בקבוק יש לי גם את המעבד E6300 עם OC לתדר של 3.2 והוא עדיין ממש חלש

אני פשוט הולך להיתעלם

עניתי על השאלות שלך לפני שהגבתה עליהם אפילו וגם רשמתי לך לקרוא לקרוא לא קראתה בעיה שלך

כשתקרא מה רשמתי תתחיל לרשום הצעות

ואין פה שום שילוש זה להחליף מעבד וספק שאר החלקים טובים מאוד

פורסם

האם יש דרישה לספק מודולרי?

אם כן יש לך את ה M12II-520‎ של סיסוניק.

אם אין לך בעיה עם ספק רגיל, אפשר לקחת באותו מחיר גם את ה S12II-620‎ שהוא חזק יותר.

שני הספקים יספיקו למערכת הנוכחית שלך בקלות רבה, וגם יתנו לך את האפשרות לשדרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך או מעבד החזקים ביותר.

פורסם
  • מחבר

האם יש דרישה לספק מודולרי?

אם כן יש לך את ה M12II-520‎ של סיסוניק.

אם אין לך בעיה עם ספק רגיל, אפשר לקחת באותו מחיר גם את ה S12II-620‎ שהוא חזק יותר.

שני הספקים יספיקו למערכת הנוכחית שלך בקלות רבה, וגם יתנו לך את האפשרות לשדרוגים עתידיים כמו כרטיס מסך או מעבד החזקים ביותר.

תראה מה זה 2 דקות לפני שהגבתה יצאתי מהבית והלכתי בידיעה שאני הולך לקנות את ה620 כי אף אחד כאן לא בדיוק ענה לי על השאלה שלי

אני תאמת בהתחלה היתלבטתי בין 3 ספקים במחירים שונים:

seasonic

620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail)

405

Chieftec

650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ (Retail)

475

Golden Tiger

Modular 750W With 12cm Fan (Retail)

390

אבל החלטתי שהשני חברות האחרות פחות מוכרות באזור הספקים עדיף לקחת את החברה הכי טובה במקצה הספקים והיא seasonic

נראה לך שהספק יצליח להריץ את מעבד הקווד הכי טוב של אינטל ?(בגלל שהלוח הוא תושבת 775 ז קוואד הם המעבדים הכי טובים לתושבת הזאת מאינטל

פורסם

אם לקחת את SEASONIC S 12 620W אז עשית נכון ואין מה לחשוש. הוא יחזיק מורבעת ליבה הכי חזק וגם אם OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים