עבור לתוכן

אחזקת הנייד שלי

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בגדול שתי בעיות דחופות לגבי המחשב שאני מעוניין כבר הרבה זמן לטפל, מקווה שתוכלו לעזור לי.

1.קיימת אצלי מדי פעם בעייה בסאונד. אני מדי פעם(לא משנה היישומים שאנ מפעיל ומה אני עושה....), אני שומע לכמה שניות צליל מקוטע. מתמשך כזה. כאילו הצליל נתקע לכמה שניות. זה לא קורה בזמן קבוע, כל כמה זמן זה פתאום מתרחש. זה כבר הרבה זמן ואודה לעזרה בנושא.

2. דבר שני זה עצה כיצד לנקות את המקלדת שלי. ניסיתי לחץ אוויר על המקלדת(מקווה שלא גרמתי נזק), וזה לא עזר יותר מדי.

מעוניין בחומר לא מזיק ויעיל שאפשר להשתמש.

תודה.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2011 בשעה 17:08:31

יש אפשרות לעזור?
פורסם

1) לא ממש הבנתי. אתה מתכוון שהצליל נתקע בזמן שמשהו מתנגון, או שפתאום באמצע שום מקום אתה שומע צפצוף?

2) בגדול מה שעשית בסדר. אם המקלדת שלך ממש מלוכלכת, אתה יכול לפרק מקש-מקש ולנקות מתחת, אבל עשה זאת בעדינות.

פורסם
  • מחבר

1.לגבי הבעיה הראשונה, התכוונתי שכל פעם שיש איזה סוג של צליל, במקרה הזה פתאום נוצרת סוג של התמשכות של הצליל, כאילו הוא נתקע.

2.לגבי הדבר השני הלחץ אוויר לא ממש הועיל לי ולכן אני זקוק למשהו יעיל יותר.

לגבי פירוק המקשים, הבעיה יותר היא בכיוון של ליכלוך על המקשים עצמם, מאשר מתחתם, ככה שאני צריך חומר לניוקי שלהם.

פורסם

1. תוריד DPCLAT ותבדוק אם יש לך מקרים של השהייה חריגה (פסים אדומים), והאם זה קורה בצמוד לבעיות הצליל.

2. תיקח מטלית עם קצת מים ותנגב, מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

להשאיר את התוכנה רצה כל הזמן ולבדוק אם מופיעים רק פסים אדומים?

במקרה שכן מופיעים, מה זה אור? מה עשים עם זה?

[br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 22:20:37

עדכון:

אני כבר על ההתחלה התחלתי לקבל פסים צהובים ואדומים בלי כל קשר

[br]פורסם בתאריך: 28.02.2011 בשעה 22:29:14

הנה תמונה של הניתוח

[attachment deleted by admin]

פורסם

אין פתרון מיידי - סביר להניח שיש איזשהו דרייבר (או במקרה נדיר, תוכנה, שגורמת לדברים האלה).

תנסה לבטל שרותים / תהליכים ורכיבי חומרה (כרטיסי רשת וכדומה) אחד-אחד עד שתמצא את הבעיה...

פורסם
  • מחבר

הבנתי מה זה אומר, שלחתי שתראה שישר יש לי את הקווים האדומים בלי כל קשר, אם זה צריך להדאיג?

ואם פירמוט אם לקיחת תיקון הכרחי?

פורסם

בעבר, היה ברשותי D520 שמשום מה הסאונד היה מקוטע באופן תמידי, לא הצלחתי להעלות על הבעייה לאחר ניתוח של התוכנה...

בסופו של דבר, רק לאחר הפיכת כונן הDVD ל"לא זמין" דרך מנהל ההתקנים פתרה את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו אני צריך לבטל כל מיני התקנים כדי שזה יעבוד?

זה לא אמור לקרות

פורסם

לא אמור לקרות, אבל קורה. :nixweiss:

או שתחייה עם זה, או שתחקור מה הבעיה, ואחרי שתמצא אותה - תברר ספציפית מה אפשר לעשות כדי למנוע. אולי מדובר בדרייבר שצריך לעדכן, אולי תוכנה שאתה בכלל לא עושה בה שימוש. אבל צריך למצוא קודם את הגורם וזו לא בדיקה פשוטה, למרבה הצער.

פורסם
  • מחבר

פשוט זאת בעיה שלא קורה בכול מחשב, אחרי השקעה כספית מרובה במחשב, זה לא צריך להגיע למצב שיש תקלות במחשב שלא ניתן לפתור,

או לחילופין פתרון שבא על חשבון דבר אחר.

חייב, אני מניח להיות פתרון הולם לתופעה הזאת שינמע את המצב מלחזור על עצמו, מבלי לוותר על חוויות אחרות.

פורסם

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

טוב ננסה לבדוק מה קורה, אולי החברה תעלה על זה.

תודה.

פורסם

בזמנו קניתי מחשב טופ אנד. עלה לי 7000 ש"ח, כאשר המעבד עצמו אשר קיבלתי בחינם היה בסביבות ה7500 ש"ח

עלה לי עוד אלף שח בערך לשפצר אותו, אתה יודע כמה בעיות היו? כמה פורמטים היו? עד שהצלחתי להגיע לתוצאה הרצויה?

ואני משתמש אשר מבין מספיק במחשבים, מחשבים אחרים איתם התעסקתי החל מאנשים אשר אינם מבינים חצי דבר במחשבים כלה במחשבים של תותחי על, לכולם היו בעיות.

בעולם מושלם לא יהיה רצח וכל מחשב יפעל בצורה מושלמת בכל עת ובכל מצב.

מציעים לך פה עזרה רבה, שתמש בה, היא עוזרת.

פורסם
  • מחבר

זה מובן שאין מחשבים מושלמים ובכול דבר יש בעיות.

אבל כמובן שברמה הרצויה, אני למשל לא עשיתי את כל מה שאתה עשית, ולא נתקלתי במחשב שיש בו בעיות שמריצים כמה דברים מהסגנון הזה בו זמנית כמו שהיה רשום בשגיאה.

לא משהו שאמור לקרות במחשב שמלשמים עליו כל כך הרבה כסף.

נכון שלא בכול מחשב יש שלמות על וכל מחשב עם החסרונות שלו. אבל אני בטוח שאם היית קונה מחשב שהיה עם מסך מהבהב, או עם פגם בדיסק הקשיח כגון איטיות חריגה לא היית משלים עם זה כל כך מהר. זה כבר לא בעיה מהסוג הזה.

לגבי העזרה אני מקבל כל עזרה אפשרית, במה שלא יכולים לעזור לי אני גם מקבל, אבל לא מוותר לבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים