פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים היי, יש לי LIST של מספרים בתצורה הבאה: [(u'529.94',)] איך אני יכול להפוך את המספר שיש לי שם לINT על מנת שאני אוכל לבצע עליו פעולות חשבוניות? תודה רבה!!
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים לא ברור לי מה קורה שם, אולי תכתוב את זה בתוך תג של קוד?אם אתה שואל איך אפשר להפוך מחרוזת למספר, ככה:s = '23423'x = int(s)
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר זה לא מה שאני שואל...אני שולף תאים מDB ואני צריך לבצע חישובים על הערכים של התאים האלה..הבעיה היא שהתוצאה חוזרת בתור LIST ולא INT, ואי אפשר לבצע חישובים על LIST.התוצאה שחוזרת לי נראית ככה:[(u'538.49',)] [(u'529.94',)]אני צריך להפוך אותה למספרים בלבד( בלי ה , " ' u [ וכו'...)
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים אז תיגש לאיברים של ה-list באמצעות סוגריים מרובעים.אם a היא הרשימה אז גש (לדוגמה) ל-[0]a.ה-u פשוט אומר שאלו מחרוזות ב-unicode. ההמרה ש-Zelig הציע עדיין תעבוד.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר כשאני ניגש לאיבר עם סוגריים מרובעים זה עדיין לא מאפשר לי לבצע עליו פעולות חשבוניות.וההמרה לא עובדת.. :\TypeError: int() argument must be a string or a number, not 'list'
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים נראה לי שיש לך חוסר הבנה בסיסי בשפה ואני מציע שתחפש tutorial ותעשה אותו.כמו כן התוצאה כפי שהיא כתובה לא נראית לי כמו פייתון חוקי. האם אתה משתמש באיזה מודול?בינתיים:list_of_strings = ['123.45', '67.89']a0 = float( list_of_strings[0] )a1 = float( list_of_strings[1] )list_of_floats = [ float(s) for s in list_of_strings ]b0 = list_of_floats[0]b1 = list_of_floats[1]
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים זה כן פייתון חוקי, סוגריים רגילים עם איבר אחד ופסיק זה tuple בגודל 1 (צריך את הפסיק, אחרת אלה סתם סוגריים).avrin - אתה יודע איך בכלל משתמשים ב-list/tuple בפייתו? איך ניגשים לאיברים שלהם?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר כן... בדיוק כמו שאתה כתבת מקודם..כמו במערך בכל שפה אחרת.אבל כשאני קורא לערך הוא עדיין לא INT, הוא הופך מ:[(u'626.95',)]ל:(u'626.95',)למה זה מחזיר לי TUPLE בתוך LIST? ואיך פותרים את הבעיה ומבודדים את המספר?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים tuple הוא בסך הכל עוד סוג של רשימה. אפשר לגשת לאיברים שלו כמו שאתה ניגש לאיברים של רשימה.
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים הידע שלי בפייתון קצת חלוד אבל לפי מה שהבנתי משניצל, יש לך List בתוך Tuple ואתה צריך לגשת אליו פעמיים עם סוגריים [].
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים אכן. אז למה הוא מקבל List כשהוא ניגש עם [] (פעם אחת)?כשאני ניגש לאיבר עם סוגריים מרובעים זה עדיין לא מאפשר לי לבצע עליו פעולות חשבוניות.וההמרה לא עובדת.. :\TypeError: int() argument must be a string or a number, not 'list'
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים הממ, צודק.ייתכן שגם מה שמודפס לפותח הת'רד זה רק ייצוג טקסטואלי של אובייקט שהוא לא בדיוק רשימה (נניח, טבלה ב-DB).
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר כן, אמרתי מההתחלה שאני שולף מטבלה בDB.זה לא הגיוני שאין דרך לשלוף ערך מטבלה בDB ולבצע עליו מניפולציות, נכון?זה דבר בסיסי, אבל משום מה זה לא עובד פה!יש לכם פתרון?
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מה הבעיה עם מה ש-LosNir הציע?בכל מקרה, מי שיידע הכי טוב מה הטיפוס המדויק של האובייקט שחוזר מה-DB הוא אתה.רוצה לדעת מה הטיפוס? תשתמש בפונקציה type.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.