עבור לתוכן

חשש לספק שהותקן הפוך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אין פתחי אוורור בתחתית. מסתבר אבל שיש רגליות קטנות שלא ראיתי קודם :silly:

פורסם

בקיצור הת'רד הזה נמשך הרבה יותר מידי-פשוט תהפוך את הספק ואם אתה לא רוצה לעשות את זה בעצמך אז בחנות יהפכו לך אותו -אני הייתי ניגש לחנות בכל מקרה כדי להעמיד אותם על טעותם כדי שמקרה כזה לא יקרה שוב...(תן גם בעיטה בתחת לטכנאי סוג ז שהרכיב את המחשב)...

פורסם

בין אם יש חורי איוורור או לא, מאוורר של ספק בקושי מזיז אוויר, ככה שגם רווח של חצי ס"מ בין הפתח יניקה והתחתית הוא די והותר.

פורסם

(תן גם בעיטה בתחת לטכנאי סוג ז שהרכיב את המחשב)...

אני מניח שאדוני טכנאי מושלם? אינו עושה טעויות לעולם? לא אנושי?

טעויות קורות, אני בהחלט יכול להבין את הטכנאי שהרכיב כך, 90% מהספקים בשוק יש להם חורי איוורר למטה לספק, לצערנו אנטק החליטו לחסוך על סיני עם מקדחה שיעשה אותם.

לפותח הדיון - אתה מוזמן לגשת לחנות ולבקש מהם להפוך את כיוון הספק, אין עם זה שום בעיה.

פורסם

יש טעות ויש טעות זה משהו כזה בסיסי שגם מישהו שהוא לא טכנאי ישים לב אליו ורק בגלל שאתה עובד בקיי אס פי אתה מתרגז מהתגובה שלי... ובלי קשר זה נאמר בהומור אם קראת את התגובה שלי במלואה הכוונה הייתה להאיר לתשומת ליבם על התקלה ועל חוסר המקצועיות של הטכנאי.

במיוחד כשאתה מתימר ליצג חנות או מציג את עצמך כעובד בה אל תשתלח ככה באנשים זה לא מציג אותך ואת החנות שלך בצורה יפה.

וגילוי נאות - אני לקוח עסקי ותיק של קיי אס פי (דילר)בסניף אחר ומרוצה מהשירות והמחירים שאני מקבל...קונה חלקי מחשב בערך ב 8-9 אלף כל חודש אז ככה שאין לי כלום לא נגד החנות ולא נגד הטכנאי...

פורסם

לא ראיתי במה שרשמתי השתלחות, להפך, אתה החלטת עם המשפט הזה להכנס בחנות ובטכנאי.

ואם כבר, שים לב בבקשה לחתימה שלי, שנכתבה במיוחד בשביל זה.

פורסם

שוב פעם ,זו לא התנגחות ולא פינג פונג רשמתי לך שזה היה בהומור ונועד רק להאיר תשומת לב אין לך חוש הומור אז אל תגיב וזהו...הרבה פעמים אנשים מתבדחים פה בפורום וגם אני זה לא חדש... לא באמת ציפית שמישהו באמת יבוא ויבעט לטכנאי בתחת נכון? תחשוב קצת בהיגיון ותקרא את כל התגובות ותבין שזו רק בדיחה לפני התגובה הבאה שלך. לא צריך לקחת כל דבר ברצינות במיוחד שמדובר באינטרנט ועוד יותר גילוי נאות -אני גם טכנאי מחשבים וגם איש מכירות בחנות מחשבים אז ככה שברור שצחקתי כי אני באותו מקום כמוך וכמו הטכנאים שלכם. מקווה שהבהרתי את הנקודה!

פורסם

נהוג להוסיף סמיילי כאשר מתבדחים, היה לי חסר שם.

שיהיה המשך יום מהנה :xyxthumbs:

פורסם
;):D:hi::)
פורסם

מה זאת אומרת שאני לא צודק?

אני זה שכתב לך מלכתחילה, שבוודאות אין פתחי אוורור בתחתית המארז וטוב שעלית על זה.

כתבתי שבוודאות הוא חנוק - אתה מתבלבל עם מגיב אחר.

אבל מצד שני, מארזים בסדר גודל התקציב שלך (אני מעריך שזה היה תקציב מוגבל, כי מארז קונים לעתיד ולא "להרגע"),

לא נותנים אפשרות של יניקת אויר מחוץ למארז, אלא שואבים אויר חם מתוך המארז הסגור ופולטים אותו החוצה.

אמרתי ונתתי ציטוט רק בקשר שלא צדקת שהמארזים במחיר הזה לא נותנים אפשרות של יניקת אוויר מחוץ למארז.

והוספתי כמה דוגמאות במחיר דומה וחלק אפילו יותר זול שנותנים את האפשרות הזאת. :xyxthumbs:

כנראה לא הבנת נכון למה התכוונתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים