עבור לתוכן

מאאוטלוק חזרה לגימייל

Featured Replies

פורסם

לפני כשנה סידרתי את המייל שלי בגימייל שייכנס רק לאאוטלוק במקום העבודה שלי, כך שאם אני פותחת אותו דרך גוגל אני לא יכולה לראות שום דואר!!!. כעת אני בחופשה ולא מעונינת שהדואר שלי ייכנס לאאוטלוק בכלל, אני רוצה חזרה לראות את המיילים רק בגימייל וזהו. איך אני עושה את זה? איך אני מחזירה את המיילים לגימייל בלי לפגוע במה שהיה עד היום? האם אוכל לראות את המיילים הישנים שנמצאים באאוטלוק??

פורסם

תגדירי באוטלוק עותק על השרת

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להרחיב לי איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2011 בשעה 11:09:31

בהדגשה שאני לא רוצה שישאר כלום על אאוטלוק
פורסם

קודם כל זה לא קשור כאן לפורום. יותר בכיוון של פורום תוכנה.

דבר שני, בלתי אפשרי.

את יכולה לבטל את האופציה בהגדרות של ג'מייל שמאפשרת POP3.

אבל למחוק מרחוק את האימיילים שכבר באאוטלוק אי אפשר.

ואני גם לא חושב שיש דרך להחזיר אותם לחשבון האינטרנטי ל ג'מייל.

חבל שלא השתמשת בIMAP.

פורסם

א. הועבר לפורום תוכנה.

ב. בהחלט אפשרי להחזיר מיילים מקליינט דואר לשרת, גם אם נמשכו ב POP3 - כמובן שצריך גישה פיזית למחשב שבו מותקן קליינט הדואר.

(פשוט מגדירים את החשבון ב IMAP ומעתיקים או מעבירים אייטמים מהתיקיות המקומיות לתיקיות על השרת באמצעות קליינט הדואר-

- קל ופשוט אפילוו ב drag&drop פשוט)

אישית העברתי כמה אלפי מיילים ככה מחשבון אקסצ'יינג' לחשבון ג'ימייל, קצת מייגע אבל בסוף הכל עבר.

ג. אם אין צורך בשחזור של כל הדואר הישן אלא רק רצון שדואר חדש מעכשיו יגיע לג'ימייל אז כל מה שצריך לעשות זה לבטל POP3 בחשבון הג'ימייל.

פורסם
  • מחבר

ממש תודה על התשובה. אם תוכל להרחיב לי איך בדיוק לעשות את זה, אני לא כ"כ מבינה מה פירוש להעביר תיקיות מהקליינט לשרת.

ולגבי הגדרת imap, איפה צריך להגדיר בג'ימייל או באאוטלוק?

תודה מראש

פורסם

קליק יעביר אותך להוראות הגדרת חשבון הג'ימייל בתצורת IMAP בגרסאת האווטלוק שברשותך:

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=75726

(שימי לב שיש לאפשר בג'ימייל קודם כל גישת IMAP ורק לאחר מכן להגדיר את החשבון באווטלוק, זה שלב חשוב בהוראות)

אחרי שמגדירים חשבון IMAP באווטלוק והוא עובד- בעצם יהיו 2 סטים של תיקיות באווטלוק:

INBOX ושאר התיקיות המקומיות, ובנוסף יופיע חשבון נפרד (מחוץ לתיקיות המקומיות) ובתוכו גם יהיו INBOX ושאר תיקיות הדואר מחשבון הג'ימייל שלך.

במצב כזה תוכלי להעתיק או להעביר דברי דואר מהתיקיות המקומיות לתיקיות בחשבון הג'ימייל באופן פשוט,

למשל ע"י גרירה של הודעה מ INBOX של התיקיות המקומיות, אל ה INBOX שמתחת לחשבון הג'ימייל שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה!

אנסה ליישם בקרוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים