עבור לתוכן

שיחזור מכונן גיבוי לא אפשרי - צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני משתמש בכונן חיצוני של WD, דגם My Book Essential USB2.0 1TB. במשך תקופה גיביתי אחת לשבוע את הקבצים במחשב שלי, ולפני שהחלפתי לו את לוח האם והמעבד, גיביתי שוב. היות והמעבד פועל ב-64BIT ומערכת ההפעלה פעלה ב-32BIT, נאלצתי לפרמט ולהתקין את הווינדוס 7 (אולטימט) מחדש.

עכשיו לאחר הפרמוט, כאשר אני נכנס לתוכנה ומבקש לבצע RETRIEVE לכל הקבצים המאוחסנים על הכונן, הוא מוצא פחות מ-110MB, והשאר לא נכללים ברשימת הקבצים אותם הוא רוצה לשחזר לי.

נכנסתי לכונן דרך המחשב, ומצאתי שהקבצים מחולקים לשתי תיקיות - האחת נקראית WD_SmartWare והשנייה עם שם זהה, אך בעלת סיומת .swstor - בתיקייה ללא הסיומת ממוקמים מספר מועט של קבצים (ספציפית, חלקיק ממה שהיה לי בכונן D לפני הפירמוט), ואותם הכונן שיחזר בהצלחה; בתיקייה בעלת הסיומת .swstor נמצאים כל הקבצים מכונן C ו-99% מהקבצים של כונן D, ואף אחד מאלה לא נכנס לרשימת הקבצים לשיחזור של הכונן.

בתוך התיקיות יש קבצי אזהרה חד-משעמית לא להתעסק באופן עצמאי עם הקבצים. וגם אם הייתי רוצה, אני לא ממש הולך לשחזר כל קובץ למקום הייעודי שלו, ויש גם המון קבצים מוצפנים או מחולקים (למשל מייל) שרק הכונן יודע להחזיר.

מה אני אעשה? איך אני גורם לכונן להכיר בעובדה שב-swstor גם כן יש קבצים? למה הכונן לא יודע את זה לבד, דאמיט?

בבקשה עזרה, בכונן נמצאים קבצים מוצפנים שאני ובעיקר אבא שלי צריך (לעבודה) בצורה דחופה ביותר. כל עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

מוצפנים ? איך הצפנתה ?

אם הצפנה דרך חלונות ולא שמרתה מפתח - הקבצים אבודים.

אתה יחול לקחת בעלות על תיקיות אבל המוצפנים אבודים בלי מפתח

.

בעלות כאן.

http://support.microsoft.com/kb/308421/he

פורסם
  • מחבר

לא לא, מוצפנים בעזרת הכונן עצמו. הוא שומר כמה קבצים (בעיקר מייל - החלק הקריטי) בתוך תיקיות RAR שאין אליהן גישה. כשחילצתי אחת כזאת בעזרת ה-RETRIEVE שכן הצליח (לחלקיק מקבצי כונן D) הקבצים נפתחו והגישה הייתה סדירה. אבל אני צריך את השאר.

בכל אופן עידכנתי NET FRAME וזה עובד, בערך - אך לא מופיעה לי אפשרות לשחזר למיקום האורגינלי. זה פשוט לא ניתן ללחיצה. מה לא בסדר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים