פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים השלב הבא שלי אני רוצה לנסות את HYPER-V SERVER 2008 R2 , ואם כבר אני מדבר על זה מישהו יודע אם ישנה איזה בעיה להתחבר אליו ב-CONSOLE מרחוק ב-Workgroup?אין שום בעיה. תשתמש ב http://archive.msdn.microsoft.com/HVRemoteיסדר לך את כל עניין ההרשאות שצריך.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מה שאני מתכנן לעשות זה קודם כל להתקין עליו את המערכת ההפעלה שלי שהיא Windows 7 64 bit ואז להתקין עוד מערכת במחיצה שונה שהיא הWindows Server 2008 R2 עם Hyper Vהאם זה בסדר ?ואז כל פעם שתרצה לתרגל או לבדוק משהו תצטרך לאתחל את המחשב?חבל על הזמן שלך.תתקין את ה7.עליו תתקין VirtualBOX.ותתחיל לבנות מכונות וירטואליות על הBOX
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים ואז כל פעם שתרצה לתרגל או לבדוק משהו תצטרך לאתחל את המחשב?חבל על הזמן שלך.תתקין את ה7.עליו תתקין VirtualBOX.ותתחיל לבנות מכונות וירטואליות על הBOXוזה לא משנה שאני לומד ב windows server 2008 r2 עם hyper-v ? אפשר לעשות את זה גם בדרך שלך ?
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים אי אפשר להתקין Hyper-V על שכבת ווירטואליזציה קיימת (VMware Workstation, Server, VirtualBox).תצטרך חומרה ייעודית. Dual Boot גם ייעבוד.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים hyper-v זאת תוכנת וירטואליזציה של מיקרוסופט.אם תחליט להשתמש דווקא בה ולא באלה שאנחנו המלצנו לך, אז תהיה חייב להתקין ווינדוס סרבר ישירות על הברזלים, ולהתקין את התוכנה עליו (או רול או לבד).
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים אז אני מבין שאני עושה את הדבר הנכון.העיניין הוא שאני לומד MCITP ואני לומד ומתרגל על Hyper-V ו Windows Server 2008 R2.אז שהמחשב החדש מגיע מחר אני מתקין קודם כל וינדוס 7 ואז עוד מערכת הפעלה שהיא Windows Server 2008 ואז עליה Hyper-V.אני מקווה שאני עשוה הכל בסדר.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים התכנון שלך, להתקין Win 7 ו- Win 2008 R2 במקביל (על שתי מחיצות שונות), הוא הדבר הנכון לעשות.
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים התכנון שלך, להתקין Win 7 ו- Win 2008 R2 במקביל (על שתי מחיצות שונות), הוא הדבר הנכון לעשות.מעולה,תודה רבה.עריכה:במקום לפתוח דיון חדש אני אשאל כבר כאן.מה סדר הדברים שאני צריך לעשות על מנת לייצור את המכונות הוירטואליות בצורה טובה ? (כי הבנתי שמוכנה וירטואלית אחת צריכה להיות ה Domain Control כאשרהמכונה הזאת כעיקרון נדלקת ראשונה ואז שאר המכונות הוירטואליות)
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים מחבר התכנון שלך, להתקין Win 7 ו- Win 2008 R2 במקביל (על שתי מחיצות שונות), הוא הדבר הנכון לעשות. אני רואה פה דיון חם מתגלגל וזה טוב גם לי דרך אגב זה גם מה שאני מתכוון לעשות במחשב שלי , Windows 7 64bit כבר מותקן , אני הולך להתקין במקביל Microsoft Server 2008 R2 במחיצה אחרת ואז בתוך הסרבר להתקין מכונה וירטואלית שבתוכה אני אתקין כבר מערכת\ות הפעלה ואני אתחיל לתרגל , רק תנו לי עצה איזו מכונה הכי עדיף להתקין (בלי להתייחס לרשיונות השונים) ? , בפורום אחר הציעו לי להתקין את VMware Workstation 7 בגלל שאמרו שיש לה יותר כלים לעבודה , האם זה הצעה טובה שקיבלתי או שיש איזו מכונה וירטואלית יותר טובה ?
פורסם 2011 בפברואר 2014 שנים צריך Hyper-V ?אי אפשר להתקין Hyper-V על שכבת ווירטואליזציה קיימת (VMware Workstation, Server, VirtualBox).אם לא צריך, תוכל להשתמש בכל תוכנת ווירטואליזציה שתרצה. אני מוצא את VirtualBox קלילה יותר על המערכת.
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים בזמנו מצאתי באתר של דניאל פטרי תכסיס להתקנת VMWare ESX/i על VMWare Workstation 6.תנסה לראות אם יש אפשרות כזאת גם על HYPER-V.
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים בזמנו מצאתי באתר של דניאל פטרי תכסיס להתקנת VMWare ESX/i על VMWare Workstation 6.תנסה לראות אם יש אפשרות כזאת גם על HYPER-V.תכסיס? אצלי בבית הESX מותקן כמו כל מערכת הפעלה על הworkstation
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים http://www.petri.co.il/running-vmware-esx-and-esxi-in-workstation-on-your-desktop-pc.htmאולי זה בגירסאות הישנות יותר של ה-WS.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים אמרת שאתה קונה מחשב נוסף לא?תמיד עדיף לקנות שרת נוסף יעודי לזה ולהתקין עליו ESXIואת המחשב הקודם תשאיר לך עם win7/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.