פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים נדפק לי ההארד-דיסק של הלפטופכל הניסיונות לשחזר ממנו מידע לא הצליחוהמחשב לא מזהה את ההארד-דיסקאשמח לקבל המלצות לחברות טובות שמתעסקות בזה
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים הכי מוכרים הם טיק טקwww.tictac.co.ilיש גם את http://www.recover.co.ilואת http://www.mitsy.comיצא לי לשמוע התנסות עם כולם..וכולם טובים..מה שכן קח בחשבון שזה עסק יקר ! בדיקה לרוב תעלה באזור ה150+- שקלים..ושיחזור יכול להגיע לאלפי שקלים !
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר כן אני יודע שזה עסק מאוד יקר.... שאלתי בשביל חבר, שנדפק לו הארד-דיסק עם המון מידע ששווה קצת יותר מכמה אלפי שקלים.... תודה
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים לא שזה עוזר ולא שאני מנסה לזרות חלילה מלח על הפצעים. אבל מי שיש לו מידע יקר ערך (ולאו דווקא כספי) ולא דואג לגבות אותו, מביא על עצמו את הצרות האלה.לאור מחירם של כוננים קשיחים כיום, ניתן לבנות מערך גיבוי זול ויעיל. למשתמש ביתי מספיק כונן (או יותר) חיצוני או פנימי נוסף, וכך ניתן למזער משמעותית את הסיכון לאובדן מידע פתאומי ואת כל עוגמת הנפש הכרוכה בכך. אז שוב אחזור על ההמלצה שניתנת כאן כל הזמן - חשוב מאוד לדאוג לגיבוי מידע (גיבוי = שמירת שני עותקים או יותר של המידע). בהשקעה פשוטה ניתן לחסוך עוגמת נפש, הוצאות כספיות, בזבוז זמן וכמובן, אובדן מידע.
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אני ממליץ בחום על www.whereismydata.co.ilהם שחזרו לי פעם ארד דיסק במחיר ממש הוגן.מה שעוד טוב זה שהבדיקה אצלהם חינם.בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.