פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים שלום רב,רשמתי את המשפט הנ"ל ונתקלתי בשגיאה של חוסר התאמה בסוג..Set mdlDB.rs = oConn.Execute("select * FROM tblCamIP WHERE ipCamCode=" + camCode)השדה ipCamCode והערך camCode הינם מסוג מספר..מה הבעיה ?מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה ?
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אמרתי זאת בעבר ואומר זאת שוב:אם לא תאמר מה השגיאה המדוייקת לא נוכל לעזור לך.
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מחבר אמרתי זאת בעבר ואומר זאת שוב:אם לא תאמר מה השגיאה המדוייקת לא נוכל לעזור לך.אמרתי כבר ואוצר את זה שוב:השגיאה היא חוסר התאמה בסוג (=TYPE MITMACH)
פורסם 2011 בפברואר 1714 שנים מה הטיפוס של ipCamCode ב-database?מה הטיפוס והערך של camCode?ושאלתי מה השגיאה המדוייקת, לא רק מה הסוג של השגיאה (נניח, במקרה של type mismatch אז בד"כ השגיאה גם תכלול את הערכים שאין התאמה ביניהם ואת הטיפוסים שלהם).
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר מה הטיפוס של ipCamCode ב-database?מה הטיפוס והערך של camCode?ושאלתי מה השגיאה המדוייקת, לא רק מה הסוג של השגיאה (נניח, במקרה של type mismatch אז בד"כ השגיאה גם תכלול את הערכים שאין התאמה ביניהם ואת הטיפוסים שלהם).רשמתי כבר את התשובה לזה בהודעה הראשונה..הטיפוס של ipCamCode ב-database הוא מספרהטיפוס והערך של camCode הוא INTEGERtype mismatch הוא השגיאה שמציג לי בלבד וכאשר אני לוחץ על DEBUG הוא מסמן לי את השורה במוזכרת בהודעה הראשונה...
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים אין צורך לצטט את ההודעה שישירות מעליך.מהם oConn ו-mdlDB (מה הטיפוסים שלהם)?אין ב-SQL טיפוס שנקרא "מספר". יש integer, smallint, bigint וכד'. אתה ממשיך לסרב לתת פרטים מלאים על הבעיה שלך (חשבת אולי להעלות תצלום מסך?)
פורסם 2011 בפברואר 1814 שנים מחבר mdlDB הוא שם המודול בו אני משתמש oConn הוא שם המשתנה מסוג CONNECTIONאשר בעזרתו אני מתחבר למסד הנתונים הטיפוס מספר הינו הטיפוס INTEGER (זה שקול אחד לשני - שני בעלי ערך מספרי/ספרתי) תמונת השגיאה הינה :
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים ניסית להשתמש בOpen של הResult Set?משהו כזה:Set mdlDB.rs = New ADODB.ResultSetmdlDB.rs.Open "select * FROM tblCamIP WHERE ipCamCode=" + camCode, oConn
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים http://msdn.microsoft.com/en-us/library/wfx50zyk%28v=vs.80%29.aspxhttp://msdn.microsoft.com/en-us/library/9c5t70w2%28v=vs.80%29.aspxשים לב להערה בסוף:To eliminate ambiguity, you should use the & operator instead of + for concatenation.
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים מחבר הבעיה נפתרה..האופרטור "+" הינו לשרשור של מחרוזות והאופרטור "&" הינו לשרשור של מספרתודה על העזרה..אפשר לנעול את הדיון..
פורסם 2011 בפברואר 1914 שנים המלצה כללית, אגב: תתקדם לשפת תכנות קצת יותר נורמלית (נגיד, VB.NET). שם לדוגמה היית מוצא את הבעיה מיד, כי גם הודעות השגיאה היו נורמליות.
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר כאשר יתפנה לי זמן אני ילמד את השפה..יש לך מדריך מקצועי שמלמד הכל ממש מהיסודות וההתחלה ?
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים VB.NET היא שפה שבנויה על VB (בגלל זה המלצתי עליה ולא על #C), ככה שיהיה לך קל יחסית ללמוד אותה.אני לא מכיר מדריכים, אבל אני בטוח שיש ברשת הרבה מדריכים למעבר מ-VB6 ל-VB.NET.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.