עבור לתוכן

המחשב לא קורא קבצים לאחר הצפנה ופירמוט

Featured Replies

פורסם

לפני שנתיים בערך בצעתי הצפנה לרב הקבצים שלי, וזה צבע לי את הטקסט שמתחת לקבצים בירוק ולא עשה ממש כלום, לפני בערך שבועיים פרמטתי את המחשב שלי והתקנתי ווינדוס 7 ואז המחשב ביקש ממני ליצור משתמש וסיסמא, לא הבנתי למה אז לא הסכמתי, עכשיו הקבצים פשוט לא נגישים, אין לי הרשאות לכלום, וזה לא משנה אם אני אדמין או יוזר אחר... התייעצתי עם טכנאי והוא ניסה לפתור לי את הבעיה אבל לא הצליח, הגענו למסקנה שרק היוזר של המחשב שהיה לפני הפירמוט יש גישה לאותם קבצים, וזה מזהה אותו לפי טביעת אצבע לפי מה שהבנתי... מישהו מכיר פתרון לבעיה כזאת? אלה דברים שאני ממש חייב להחזיר..

פורסם

תפרמט את המחשב עים MHDD

פורסם

amitdanan, תגיד אתה בכלל חושב לפני שאתה רושם תגובה?

לפתוח הדיון: אני ממליץ לך בחום רב לעשות שיעורי בית על הצפנה בNTFS ולמה זה נועד.

אתה לא יכול לגשת לקבצים האלו ללא certificate key שנוצר על אותה מכונה. ההצפנה הזאת באמת הצפינה אותם ולא רק "צבעה אותם הירוק". ::)

פורסם
  • מחבר

אתה לא יכול לגשת לקבצים האלו ללא certificate key שנוצר על אותה מכונה. ההצפנה הזאת באמת הצפינה אותם ולא רק "צבעה אותם הירוק". ::)

כן הבנתי שזה באמת עשה משהו...... אבל אני חשבתי שזה יהיה יותר בכיוון של לתת שם משתמש וסיסמא... בכל מקרה אתה רואה איזשהו פתרון לבעיה הזאת?

Ivan אני עכשיו מנסה את המדריך שנתת לי, שאלה אחת, איך אני מגיע לשורת ההפעלה בווינדוס 7?

פורסם

קראתי לכן הצעתי את HMDD שיכולה לנקות לגמרי את האראדיסק ולאחר מכן לבצע התקנה מחדש.

אלא אים יש בעיה להתחל את התוכנה עים העליה של 7, או שהבעיה היא לא על הארדיסק?

פורסם

"איך אני מגיע לשורת ההפעלה בווינדוס 7?"

מקש חלומות פלוס R

פורסם

הבן אדם רוצה גישה לקבצים מוצפנים ממערכת קודמת. איך בדיוק שימוש במחיקת מידע עם MHDD יעזור לו? :s07:

פורסם
  • מחבר

זה מקרה קשה !

לנסות עם הקישור

http://www.online-tech-tips.com/computer-tips/decrypt-encrypted-xp-files

(לא ממליץ לאף אחד להצפין אם הוא לא משרד הביטחון, משרד

ראש ממשלה, או פנטגון............)

אוקיי עקבתי אחרי המדריך שלך, יצאתי ויבאתי את האישור, עדיין אין תוצאות... עכשיו אני כאילו אמור להיות יכול לבטל את ההצפנה פשוט? ואם כן איך אני מבטל את ההצפנה בווינדוס 7?

לפי מה שהבנתי מההקדמה של המדריך זה תהליך שצריך לעשות לפני הפירמוט........... לא כל כך עוזר לי.....

פורסם

"יצאתי ויבאתי את האישור"....

מאיפו הבאתה?

צריך להביא אותו ממערכת הישנה !

שכבר איננה............

פורסם
  • מחבר

"יצאתי ויבאתי את האישור"....

מאיפו הבאתה?

צריך להביא אותו ממערכת הישנה !

שכבר איננה............

אז למה נתת מדריך שלא רלוונטי?

פורסם

נו באמת.

כתבתי זה מקרה קשה !

ברגע אתה כותב "יצאתי והאבתי" זה ברור שעשיתה זה ממערכת חדשה !

ואיך אני לדעת אם שמרת או לא ומה שמרת ממערכת ישנה\

לפני עשיתה פירמוט ? ?

פורסם
  • מחבר

נו באמת.

כתבתי זה מקרה קשה !

ברגע אתה כותב "יצאתי והאבתי" זה ברור שעשיתה זה ממערכת חדשה !

ואיך אני לדעת אם שמרת או לא ומה שמרת ממערכת ישנה\

לפני עשיתה פירמוט ? ?

בסדר לא צריך להתעצבן... כולה מנסה להבין אותך, במקרה הזה כבר אין לי גיבוי, המערכת היא אותה מערכת לפני ואחרי הפירמוט, יש לי איזשהי אפשרות לגשת למשתמש הישן שהיה לי לפני הפירמוט?

פורסם

זה לא קשור בשום צורה למשתמש לכן גם כתבתי לך שתעשה קצת שיעורי בית על הצפנה בNTFS.

בפעם הבאה אני ממליץ לך להבין את הפעולה לפני שאתה עושה אותה.

פורסם

אין מפתח ? - ממה שאני יודע אז אין מה לעשות

זה כל הרעיון בהצפנה !!.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים