פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים אם בקופסא של המשחק קיבלת CD KEY שמתאים רק לסטים, אז גם את הקופסא וגם את הדיסק אתה יכול לזרוק לפח. כי ברגע שאתה מקליד את הCD KEY שקנית למשתמש שלך בSTEAM, המשחק "מודבק" לך למשתמש לתמיד. ואותו אתה תוכל להוריד כמה פעמים שתרצה ולעשות מזה גיבוי.אז לא, משחק שנועד להיות Steamworks, מותקן אך ורק עם התוכנה הזאת. וכדאי שתתחיל להתרגל לזה (ויכולת גם לקנות את המשחק ישירות מSTEAM במקום לקנות מחנות וזה היה יוצא לך זול יותר)
פורסם 2011 בפברואר 1514 שנים שאלה טובה , חבל שלא כזו ברורה...אתה מדבר על משחק על דיסק או משחק שנמצא בסטים ?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים מחבר אני לא מבין למה צריך את זה ?קניתי משחק ואם אין לי אינטרנט אני לא יכו להתקין אותו שוב ?
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים אתה לא יכול להתקין אבל אתה יכול לשחק במצב OFFLINE.אם יש לך דיסק של משחק שהוא דרך סטים אז תוכל להכניס את הדיסק ולהתקין שוב אבל אם קנית משחק דרך סטים ואתה רוצה להתקין אותו אז תצטרך אינטרנט כדי להוריד את המשחק. לא כזה נורא...
פורסם 2011 בפברואר 1614 שנים התירוץ של "אם אין לי אינטרנט" לא עובד בימינו.אם אתה עדיין מתעקש שזה לא בסדר, היית צריך לקרוא על האריזה פרטים על המשחק לפני שאתה קונה אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.