עבור לתוכן

שיחזור לשוניות פתוחות אחרונות בChorme אחרי שהמשתמש התעלם??

Featured Replies

פורסם

כיצד אני משחזר את הלשוניות האחרונות שהיו פתוחות בדפדפן Google Chorme?

המחשב קרס, ואחרי דבר כזה הדפדפן שואל אותך אם לשחזר.

לצערי היה מישהו על המחשב וככל הנראה (אם לא בטוח) הוא לחץ לפתוח דף חדש (פייסבוק, כמה מפתיע..) ושאני בא היום לראות את הלשוניות שלי אני לא רואה כלום!!!

יש אפשרות לשחזר את הדפים ?

ביצעתי שיחזור מערכת זה לא עובד, אך מה? בפיירפוקס זה עובד .

נתון נוסף שיעזור לי זה היכן רשימת הלשוניות של הדפדפן נשמרת?

אשמח לעזרה !!!

שבת שלום

פורסם
  • מחבר

מקרה חירום!!!

לשוניות עם קישורים של אתרים מאוד חשובים עבורי .. אני לא יודע איך אפשר לשחזר את זה..

בבקשה עזרה !!

פורסם

ctrl+h

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה כבר. אבל זה לא עוזר לי.

היו לי שם 52 לשוניות שאספתי במהלך כמה חודשים. לא יעזרו לי ה1000 ביקורים באתרים השונים .

זה כמו לחפש מחט בערימת שחת.

אולי תוכנה לשיחזור קובצי המחשב תעזור?

ניסיתי להיכנס לקבצים של הדפדפן C:\Users\UserName\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default אבל הקובץ של הלשוניות הוא מהיום ולא מלפני שבוע שזה מה שאני צריך Current Tabs

או זה נראה לי גם טוב Last Tabs

ד"א ניסיתי כבר שיחור מערכת פעמיים, אחד לבוקר שלפני שהאירוע קרה, ואחד ליום אחד לפני . לצערי לא עוזר !

פורסם
  • מחבר

חברים..

קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לשחזר את הקובץ שבתיקיה של הקרום? יש שני קבצים שאני חושב שהם אחראים על כך - last tabs וcurrent tabs.

קיים מסמך/מדריך כלשהו של שיכול לעזור לי בעניין? זה מידע קריטי מאוד עבורי ..

פורסם

# UserData\Default\​Last Tabs (tabs files indicate what tabs were open to what URLs)

# UserData\Default\​Current Tabs (Current is the status of Chrome during the most recent time it was open, while Last is the state from before it was opened—restoring a crashed session means Chrome will overwrite the Current files with the Last files)

הקבצים האלה לא נמחקו לך אלא השתנה תוכנם.

שחזור מערכת לא ייגע בהם, ואני לא מכיר באופן אישי תוכנת שחזור מידע שתדע לשחזר תוכן ישן של קובץ קיים.

לדעתי אם המידע באמת קריטי לך פשוט תדוג אותו מההיסטורי כפי שהוצע לאט לאט אני בטוח שתמצא את כל מה שהיה חשוב לך

(אם זה באמת היה חשוב לך).

מעבר לזה, אם מדובר ב 52 טאבים שנאספו במשך כמה חודשים (מטורף, מזכיר לי את עצמי פעם, OCD עצבני)

יש מצב שאתה סתם מגזים ואין שם שום דבר קריטי באמת למעט "דברים שממש עניינו אותך ורצית לקרוא לעומק בפעם אחרת"?

בכל מקרה, לפעם הבאה ממליץ על Read it later או כל שירות אחסון מועדפים אונליין (כמו גוגל בוקמרקס או דלישס)

לשמור רשימת קריאה (במיוחד חשובה/קריטית) פתוחה בטאבים זה :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים