עבור לתוכן

מחשב מולטימידה לעבודה עם פוטושופ עם תחנת עגינה עד 5,000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה עם פוטו שופ ואני צריך גם תחנת עגינה.

לפי מה שאני יודע, המחשב שאני צריך הוא בעיקרון מולטימדיה והם לא באים עם תחנת עגינה, ואלו שבאים עם תחנה אלו מחשבי מנהלים שלא מתאימים לי.

מישהו אולי מכיר מחשב מולטימידה שיש לו גם תחנת עגינה?

תודה.

פורסם

תכניס בבקשה את התקציב לכותרת.

איך אתה מגדיר "מחשב מולטימדיה?" מה זה מחשב שהוא "לא מולטימדיה"?

לפוטושופ - כל מחשב עם מעבד מספיק חזק, זכרון מספיק גדול ואולי גם כרטיס מסך חזק (לחלק מהעיבודים בפוטושופ) יתאים.

באמת תחנות עגינה זה פיצ'ר שקיים כמעט רק ב"מחשבי מנהלים". חלק מהם עשויים להתאים לך, חלק לא.

תפרט יותר על הדרישות שלך - איזה גודל מסך? מבריק או מאט - משנה לך? חיבורים מיוחדים או תכונות מיוחדות במחשב שאתה רוצה? מה השימוש שאתה מתכוון לעשות בתחנת עגינה? האם חשובה לך היכולת לנעול את תחנת העגינה לשולחן?

פורסם
  • מחבר

לגבי תקציב, לא סגור עדיין, אפשר להגיד עד 7, 8 אלף ש"ח

השימוש בעיקרון הוא לפוטו שופ ושימושים יומיומיים, אינטרנט, וורד וכו' - לא למשחקים.

ההגדרה שלי לגבי מחשב מולטימדיה זה בעיקרון מחשב עם יציאות מגוונות עמו HDMI במיוחד ושיש לו כרטיס מסך נפרד, מה שאין כמעט במחשבי מנהלים.

לגבי גודל מסך, עם יש תחנת עגינה, אז לא חשוב, מ13 אינץ' ל15, מבריק או מאט? לא חשוב

פורסם

תכניס בבקשה את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

מישהו? המלצות?

פורסם

יש מספיק מחשבי מנהלים עם כרטיס מסך נפרד. לגבי HDMI - באמת ברובם אין את זה (יש DisplayPort לרוב במקום). מדוע שתצטרך HDMI לעבודה עם פוטושופ?

כמובן, אם אתה רוצה להשתמש במחשב בתור סטרימר נייד ולחברו לטלוויזיה למטרות סרטים, HDMI נותן יתרון מסוים.

במקומך גם הייתי שוקל האם לא שווה לוותר על כרטיס המסך הנפרד כדי לחסוך בחיי סוללה. סה"כ כרטיס המסך בא לידי ביטוי

מעבר לדגמים העסקיים, כמדומני גם דגמי HP Pavilion מסוימים באים עם תמיכה לתחנת עגינה ייעודית (סדרות DV3/DV6). לפחות בעבר זה היה ככה - שווה לבדוק.

פורסם

HP 8540P יכול לעניין אותך, מגיעה עם כרטיס QUADRO ומעבד CORE I 5\7, אמור להיות במסגרת התקציב שלך ויש לו תחנת עגינה.

פורסם
  • מחבר

א. תודה - באמת נראה פיצוץ.

ב. המחשב לא בשבילי ורשמתי את המחיר כי לא אמרו לי עד כמה. עכשיו מסתבר שהמחיר הוא בסביבות4, 5. לא יותר מ5 אם זה עם תחנת עגינה.

אני חשבתי על מחשב ללא תחנת עגינה יעודית ולהוסיף תחנה שמתחברת על ידי USB

יש המלצות?

תודה

פורסם

"תחנת עגינה בUSB" זה די על הפנים.

תבדוק אולי באמת את הדגמים של HP או Lenovo Thinkpad L412/L512.

פורסם
  • מחבר

בנוסף לכך שאני לא אוהב את המחשבים של THINKPAD, כרטיסי המסך במחשבים אלו הם משולבים של אינטל, אני חושב שהמחשב חלש מדי בשביל פוטו שופ

יש לך דגמים ספציפים של HP שאתה ממליץ עליהם במחיר הזה? אני ראיתי רק של עסקים והם יקרים

פורסם

זה מחשב לעבודה אני מבין ?

אולי נתחיל במפרט -

מה אתה עושה בפוטושופ ? מה סוג העבודות, גודל הקבצים ומה התחום שלך...

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, המחשב לא בשבילי ואני לא יודע בדיוק, אבל זה לא לעבודה, זה לשימוש אישי.

למישהו שמצלם תמונות בקורס צילום ורוצה לערוך קצת את התמונות. זה לא בשביל לרטש דוגמניות לשלטי חוצות :yelclap:

פורסם

אה, נו. זה ממש לא מה שהבנתי מהכותרת...

חפש 4GB

I5 כלשהו.

רצוי כרטיס מסך בסיסי 512MB לא מובנה, לא חובה אך רצוי. הדגם ממש לא חשוב.

ושיקנה עכבר חיצוני.

מעבר לזה-

כל מה שנפשך חשקה בו.

נ.ב.

אני חש צורך לציין שעריכה על הנייד היא לא נעימה. מילא אנשי מקצוע שחייבים ניידות וזמינות... חובבן ? שיהיה. כל אחד ומה שעושה לו את זה.

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת אם התקציב השתנה.

ובכל מקרה, נראה שכל מחשב מודרני, בלי יוצא מן הכלל, מתאים למישהו שרוצה "בסה"כ לערוך כמה תמונות בפוטושופ".

פורסם
  • מחבר

אוקיי

אני מסכים איתכם אבל אני רוצה עם תחנת עגינה ולא מחשב מנהלים אלא מחשב שמוגדר מוטימדיה, כלומר - לסרטים, מוזיקה וכמובן פוטו שופ.

אשמח לדגמים ספציפים ממי שיודע.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים