עבור לתוכן

"אחוז שימוש גבוה במעבד ע"י UniFSService.exe"

Featured Replies

פורסם

סגרתי כל תוכנה שאמורה להוות בעיה לCPU והוא עדיין נשאר גבוה על בערך 50 %.. בתהליכים בפתוחים במנהל המשימות אני רואה שיש " תהליך לא פעיל של המערכת" שמשתמש ב52 CPU .. ויש עוד תהליכים של המערכת שנקרא "UniFSService.exe " והוא משתמש ב48 CPU

אני לא כל כך מבינה במחשבים.. אבל המחשב יחסית חדש והוא מחשב חזק.. התקלה לא היתה קיימת עד לפני 3 שבועות ואף אחד לא הוריד לו משהו או שינה משהו..

מה אפשר לעשות? ואיך ניתן לברר מה הגורם לתקלה?.

תודה

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום.

ערכי בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

דוגמה לכותרת עניינית היא "אחוז שימוש גבוה במעבד ע"י UniFSService.exe".

תהליך לא פעיל של המערכת מציג בעצם כמה אחוזים של המעבד לא נמצאים כעת בשימוש. ככל שהמספר שם יותר קרוב ל-100% כך אחוז השימוש במעבד נמוך יותר.

אם את אומרת שהתהליך UniFSService.exe הוא זה שאחוז השימוש שלו במעבד הוא הגבוה ביותר, את צריכה לאתר לאיזה יישום הוא שייך, ואז להסיר את אותו יישום או לעדכן גרסה שלו. האם במקרה מותקן לך סרגל הכלים של Mako בדפדפן? אם כן הסירי אותו ובדקי אם הבעיה נפתרה.

מכיוון שלא מדובר בבעיה במעבד או בחומרה אלא בבעיית תוכנה, הדיון מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה המהירה,

איך אני מוצאת את הסרגל כלים של מאקו כדי לבטל אותו?

תודה

פורסם

אם סרגל הכלים הזה באמת מותרן תוכלי לראות אותו מתוך התפריט 'סרגלי כלים' של הדפדפן.

אני מניח שאת ההסרה שלו מבצעים כמו כל תוכנית מתוך 'הוספת/הסרת תוכניות' מלוח הבקרה (או מ'המחשב שלי' מעל לרשימת הכוננים).

פורסם
  • מחבר

אם הוא לא מופיע ברשימת סרגלי כלים?

יש שם רק 4 סרגלים.. של ניווט, תפריט, כלים וסימניות, ומשהו של פורומים...

פורסם

אז תכינסי לתפריט 'הסרה/הוספה של תוכניות', תעברי על כל מה שמותקן ותנסי לזהות אם שם קיים הסרגל כלים או כל תוכנה אחרת של Unison Play (או שם דומה).

אם את לא בטוחה תעלי בבקשה צילום מסך של הרשימה לפה וננסה לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים