עבור לתוכן

רעש מטריד מנייד של טושיבה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אני צריך את העזרה שלכם כי אני כבר התייאשתי מזמן.אני סטודנט באוניברסיטה וקניתי נייד של טושיבה למטרת לימודים וקצת פנאי.

המחשב לאחרונה מוציא רעשי שריקה חלשים שנשמעים בחלל החדר ודיי מטרידים את האוזן בזמן למידה.ביררתי את מקור הרעש הוא מגיע מהדיסק קשיח.גם יש תופעות לוואי לעיתים רחוקות שבעת הפעלת סרט או משחק,יש תקיעות זמניות מלוות ברעש כמו תקליטור תקוע...סוג של "טררררר" ותקיעת תמונה ,ואז חוזר לפעולה תקינה.

שלחתי את המחשב כבר פעם אחת למעבדה של "מפעיל טושיבה" בפ"ת,וכמובן אומרים שהמחשב תקין,כיוונתי אותם לאיזור ההארד דיסק אהם אומרים שלא שמעו רעש חריג והבדיקות שלהם מציינות שהדיסק קשיח תקין.אך בכל זאת יעשו עידכוני ביוס,ניקוי מאבק וכל מני שקרים למיניהם.

וכמובן החזירו לי את המחשב עם אותו רעש ואותן תקלות.

דיברתי איתן שוב והסברתי להם שכלום לא השתנה,אך הם נחרצים בדעתם שהמחשב תקין ואין צורך שאשלח את המחשב שוב.

אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות איתם,כמובן שאני עדיין בגדר אחריות.מה אתם הייתם עושים במקומי?

פורסם

שלחתי את המחשב כבר פעם אחת למעבדה של "מפעיל טושיבה" בפ"ת...

למה אני לא מופתע - עדיין לא נתקלתי בשירות שלהם שהשביע רצון - וחבל - המחשבים של טושיבה פשוט מעולים

חבל שהם לא לומדים מהשירות של לנובו...

פורסם
  • מחבר

הם פשוט מטריפים אותי ומנסים לנפנף אותי בתשובות מטומטמות.אומרים לי שהם לא שומעים שום רעש ושום שריקה.

איך לא שומעים את השריקה הזאת? מה אני אידיוט?יש לי הזיות?

ניסיתי להסביר להם שאני לומד לתואר ,ואין לי שום מטרה לבוא ולשגע אותם,אין לי זמן לזה.

כשהתקשרתי שוב ,ביקשתי לבוא למעבדה בפ"ת ולהסביר לטכנאי על הבעיה .הנציג שירות אמר שזה לא יעזור ,כי הם לא מתחייבים לטפל בבעיה במקום,וכמובן שלא יוכלו להצמיד לי טכנאי לאיתור הבעיה. בשיא חוצפתו אמר לי שאנחנו לא מתקדמים לשום מקום ואמר לשלוח את המחשב במידה ואני מרגיש שיש תקלה,למרות שהוא כמעט בטוח שזה יהיה מיותר.

פורסם

צר לי מאוד - ורק שתדע שאתה לא היחיד - אני מספיק סבלתי מהם שאני יותר לא מתקרב למחשבים של טושיבה כל עוד שהם לא יחליפו את מפעיל

למרות שהמחשבים עצמם ממש - אבל ממש טובים

אני לא מבין למה חברה בקנ"מ של טושיבה לא יכולה לתת שירות בעצמה בארץ ואו לבדוק בצורה נורמאלית מי נותן את השירות מטעמה - החברה האלה ממש לא עושים טוב.

אם אתה ממש מתייאש - תבצע בדיקה עצמאית של הרעש - תשלח את הממצאים בצירוף התלונה לטושיבה אירופה - אני מאמין שיתייחסו אליך.

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שזה הסוף איתם,לדעתי צריך לעשות קצת יותר רעש ולהתחיל לאיים כדי שיתחילו להתייחס,רק שבין דיבורים למעשים יש פער גדול,ורק אם הייתי יודע איך כל הפרוצדורה שם עובדת.

בכל מקרה איזה בדיקות עלי לבצע? בדיקות רעש זה לא משהו שניתן לתעד במייל.

פורסם

הם לא מתרגשים מרעש... שלקוח כזה או אחר מקים - תאמין לי שלמפעיל יש לא מעט דגים לטגן (חברות)- והמחשב שלך לא בדיוק מעניין אותם

כן אפשר לתעד - קח את המחשב למישה חיצוני שמתמחה בבדיקת רעשים - הוא יבדוק את הרעש AMBIENT ויתן לך דוח כמה דציבלים המחשב פולט ובאיזה תדר

עם בדיקה ממוסמרת כזו אתה יכול לפנות לטושיבה העולמית ולנקנק את מפעיל - אבל זה רק אם אתה נודניק (ואני נודניק)

בכל מקרה בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אם צריך להיות נודניק אני אהיה,ולא כי בא לי אלא כי אני מת כבר להיפטר מהבעיה הזאת.

ותגיד הבדיקת רעשים הזאת אם אני מבין נכון מתבצעת באמצעות מכשיר חיצוני או ממוחשב? כלומר ניתן לתעד זאת באמצעות תוכנה מוכרת?

כי לפי מה שאני יודע יש מכשיר מדידת דציבלים שמפעילים אותו בבדיקת הגברה במועדונים.לא חושב שניתן להכניס נתוני בדיקה למחשב.

מה עם תוכנת דיאגנוזה להארד דיסק?בדיקת מאמצים?שגיאות\קריסות?

פורסם

לא יותר פשוט לגשת למעבדה עם המחשב ופשוט להשמיע להם את הרעש? הרי זה מחשב נייד...

פורסם

יש לאנשי מקצוע איך לבדוק - ייש להם מכשיר שבודק את הרעש בסביבה ואת הרעש של המחשב - ושוב - אני מבין שהדבר מציק לך

לדעתי אין לך מה לדבר עם מפעיל - חבל לך על הזמן ועל העצבים (ואני חוסך לך לא מעט ... )

פורסם

בוקר טוב,

צור איתי קשר בבקשה.

itzik.s@sendik.co.il

פורסם
  • מחבר

הלכתי לחנות תיקון מכשירי אלקטרוניקה(טלויזיות,מערכות סטריאו,מחשבים) והוא אמר שבדיקה כזאת ונתינת חוות דעת מקצועית על הרעש הנבדק תעלה לי 250 שקל,

עוד 50 ש"ח ואני קונה דיסק קשיח חדש,מה עשיתי בזה.אמרתי לו שלום ולהתראות..

פורסם

עצה - תריץ תוכנת בדיקה על הדיסק - כזו שגם תבדוק SMART וגם את הדיסק פיזי (יש תוכנות ג'נריות ויש גם תוכנות מיוחדות ליצרני הדיסקים - זהה את הדיסק ואדביק)

בנוסף - לחלק מהכוננים אתה יכול לשלוט על הביצועים כ-TRADE OFF לרעש

כמו כן - איך בודדת את זה שזה הדיסק (ניתקת הדיסק והפעלת את המחשב עם מערכת הפעלה חיצונית והפעלת עומס)

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את הדיסק קשיח והפעלתי את המחשב בלעדיו,הרעש נעלם,ובכך רציתי לבודד את הבעיה שאולי היתה נובעת מהמאוורר או מהספק כוח של הנייד.

הפעלתי בנצ'מארק של תוכנת HDTUNE האם נראה כמו דיסק תקין?

[attachment deleted by admin]

פורסם

בוקר טוב,

צור איתי קשר בבקשה.

itzik.s@sendik.co.il

מה נהיה עם מר סנדיק?

פורסם

יש קוננים שקצת מרעישים גם מאותו מודל בדיוק.

זה מכונה עם מנועים ומיסבים שמסתובבים ב 5400 סיבובים בכל דקה

אז לפעמים יש מין צפצוף חלש בתדירות גבוה.

זה לא סיבה שיחליפו אותו באחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים