פורסם 2011 בפברואר 714 שנים היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים לגבי הג'יבריש, הם צריכים לשלוח לך את חבילת הפונטים שהשתמשו בה בשרטוט המקורי. לגבי הרקע, לדעתי הרקע הלבן הוא בתצוגת viewport בלבד - כלומר לא בחלון העריכה. כישורי האוטוקד שלי קצת חלודים, מצטער.
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים מחבר הם צריכים להעתיק את התקיה ופשוט לשלוח לי אותה? לגבי הרקע, אם הבנתי אותך נכון , אני לא בלשונית הנכונה מאלה שלמטה משמאל? זאת הלשונית שאני נמצא בה..
פורסם 2011 בפברואר 714 שנים הם יכולים להעתיק את כל התיקיה, אבל צריך רק את הפונטים הספציפיים בהם השתמשו.אתה בלשונית הנכונה, לכן נראה שצריך לשנות משהו בהעדפות, אני לא זוכר מה, ואיפה - צ'טער.
פורסם 2011 בפברואר 914 שנים ממש פשוט, לומדים את זה בשיעור הראשון בכל קורס שתיקח Tools -> Options -> לשונית Display -> Colors -> ואז מימין אתה בוחר ב- Black מצ"ב תצלום המסך. בהצלחה. [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.