עבור לתוכן

המלצה על הספק השקט ביותר 500W

Featured Replies

פורסם

הספק שבו השתמשתי עד שהתקלקל היה מתוצרת "טרמלטק" במעבדה המליצו לי על OCZ 600 כעל ספק שקט.

לאכזבתי הוא עובד כמו טרקטור. ברצוני להחליפו בספק אחר- נא המלצתכם.

פורסם
  • מחבר

תודה.

האם ספק זה נחשב לשקט?

פורסם

גם אני מעוניין בספק הזה אבל יש לי שאלה אליו: רציתי לקנות אותו באייבורי שמתי לב שיש פער גדול מאד במחיר שיש ב-RSM - 350 ש"ח לעומת אייבורי 520 ש"ח כמעט פי 2.

ראיתי שיש הבדל באחריות, מי נותן את האחריות לאנרמקס? איזה חנות אמינה?

פורסם

קנה ב- r.s.m באופן כללי היא חנות יותר אמינה, ואני מסכים שהספק נקרא מהשקטים ביותר שיש, ועד איזה 300w כמעט ולא ניתן לשמוע אותו. דרך אגב יש ב-r.s.m את הגירסה המודולרית של הספק (כלומר ניתן לבחור באיזה כבלים של הספק להשתמש ואיזה לא להשתמש בשביל לשפר את סידור הכבלים) בעוד 50 ש"ח- modu82+ 525w.

אם אתה רוצה עוד ספק מומלץ, יותר איכותי ושקט, אבל יותר יקר הוא ה-seasonic x-560w gold שאפשר להשיג אותו בסביבות ה-500 ש"ח. עד איזה 250w המאוורר שלו עדיין לא מתחיל לפעול!

פורסם

האנרמקס מספיק שקט. מספיק כך שהוא יותר שקט מהמאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך

פורסם

הספקים השקטים ביותר, שהמוות עושה יותר רעש מהם, הם ה-X-Gold של Seasonic, בעיקר ה-460W שהוא Fanless.

פורסם

גם אני מעוניין בספק הזה אבל יש לי שאלה אליו: רציתי לקנות אותו באייבורי שמתי לב שיש פער גדול מאד במחיר שיש ב-RSM - 350 ש"ח לעומת אייבורי 520 ש"ח כמעט פי 2.

ראיתי שיש הבדל באחריות, מי נותן את האחריות לאנרמקס? איזה חנות אמינה?

היבואן הרשמי של אנרמקס הוא רוזטק, לספק הזה דרך היבואן הרשמי יש חמש שנות אחריות.

פורסם

הספק הכי שקט שיצא לי להכיר Liteon ps-5281. סתם ספק OEM 280 W בגודל סטנדרטי אם מאוורר 80 mm, נראה שאין ממש למה לצפות . . . אבל פשוט לא שומעים אותו (המאוורר עובד במהירות ממש נמוכה והספק לא מתחמם)

חסרונות - ספק חלש, אין חיבור PCIE, יש מולקס אחד בלבד (יכול לא להספיק בכמה מחשבים) אבל אחלה ספק ל HTPC לדעתי

פורסם

ל- RSM אין את הספקי כח של אנרמקס במלאי

כמו כן הם מעולם לא רכשו מרוזטק (היבואן הרשמי) ספקי כח מתוצרת אנרמקס.

לצערי, מטרת הפרסום במחירים 'זולים' נועד למשוך את הלקוחות לחנות ואז לשכנעם לרכוש ספק כח אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים