עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב חדש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

Intel Core i5-2500K Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box 1,060 ש"ח

Scythe Mugen 2 CPU Cooler LGA1155/1156/1366 Model SCMG2100 220 ש"ח

Gigabyte GA-P67A-UD3 Intel P67 Chipset DDR3 GP67AUD3/951111 739 ש"ח

Corsair 4Gb Kit (2X2GB) XMS3 1600MHz DDR3 CL7 Model C4G1600C7X 639 ש"ח

Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 418 ש"ח

Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 HDMI Model S6952GD5H 1,490 ש"ח

LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem 155 ש"ח

Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window 569 ש"ח

Lian Li 140mm Blue Led 1200rpm Fan Model CF-1412A 55 ש"ח

Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular 445 ש"ח

Dell LCD 23 U2311H IPS FHD 1,199 ש"ח

מה אתם אומרים איך המפרט הזה ?

OC בעתיד יהיה

לגבי זיכרון אני רוצה 1600 אני יודע שאין כל כך הבדל אבל זה לא משנה...

לגבי דיסק קשיח אני מעדיף רק ויסטירן .. ולגבי ה 32 מיגה קאש הוא זול באיזה 70 שקל אז לא כל כך משנה..

איך הספק הוא יהיה מספיק חזק כשאני ארצה לעשות אוברקלוקינג?

לגבי ריזולוציה FHD

פורסם

הזיכרונות יקרים בטירוף וכך גם הדיסק הקשיח והצורב.

יש סטיקים של זיכרון 2GB 1600Mhz ב-130 ש"ח, קשיחים בפחות מ-300 וצורבים ב-100 ש"ח.

70 ש"ח זה הרבה כסף.

הספק חזק מאוד.

פורסם
  • מחבר

אבל בגדול איך המפרט הזה לגיימינג טוב ?

והאם הכל תואם לכל דבר?

פורסם

בגדול בסדר אבל אתה יכול לחסוך פה 600-700 שקל בלי להוריד מאומה מהביצועים.

פורסם

"פנמתי ולמדתי ואתם יודעים מה אתם צודקים" ואתה שם זכרונות ב-640 שקל שלא עוזרים או משפרים בלירה.

כנ"ל לגבי הקשיח שהתוספת ביצועים (אם בכלל יש כזו) עלובה ברמות לעומת הפרש המחיר.

כנ"ל לגבי הספק, תוספת מיותרת בעד משהו שאפשר להסתדר בקלות בלעדיו.

איפה בדיוק אתה מתכוון לדחוף את המאוורר הנוסף ב-LC?

לא בשביל משהו אבל מאחר וכבר הכל הוסבר לך, במידה ואתה להוט לבזבז את התקציב כך או כך לפחות תבזבז אותו על משהו שנותן תוספת ביצועים

מאשר על שטויות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אף אחד לא אוהב לבזבז כסף סתם ובטח על דברים שלא צריכים.. אבל בקשר להארד דיסק אני מעדיף ויסטירן דיגיטל אל תשאל אותי למה כי כל הזמן היה לי תחברה הזאת ולפי דעתי הם הכי טובים בזה אבל זה לא העניין.. העניין הוא שה 32MB של ויסטירן הוא פחות ב 70 שקל ממנו ואני קונה מפאנדה ואין להם חוץ מהשניים האלה ובגלל זה בחרתי בוא ... 70 שקל זה כסף אני יודע אבל איך שאומרים שיהיה .. זה לא מה שישבור אותי !

לגבי הזיכרון אני רוצה להבין דבר אחד .. אחת ולתמיד ! אם אתה אומר שאין הבדלים בין מהיריות שונות אז למה לעזאזל יש תנתונים האלה אם זה לא עוזר וזה לא נותן שום דבר נוסף למערכת ? איפה ההגיון פה !

לגבי הספק תאמת שאני לא יודע מה לקחת רשום באתר של הכרטיס מסך שהוא דורש 550W אז רציתי לקחת משהו טיפה יותר חזק ולא לקחת משהו מינמלי!

ואין כל כך הפרש במחיר.

לגבי המאוורר למה אני לא יכול לשים שניים מקדימה ? אם לא אז איפה?!

אתם כל הזמן אומרים מבזבז מבזבז מבזבז שלא תבינו לא נכון זה לא שאני מזלזל או משהו חס וחלילה .. אבל אין הגיון במה שאתם אומרים ואתם לא נותנים הסבר כמו שצריך למה זה ככה באמת ! אם באמת זה נכון אז למה יש טכנולוגיה וכל הזמן מחדשים דברים ועושים דברים חדשים! אז למה חברות עושות דברים חדשים ונתונים חדשים ביצועים חדשים נתונים חדשים אם זה לא משפיע ? אני רוצה להבין

פורסם

אתה מעדיף WD אבל הביצועים של הסמסונג טובים יותר, אז מה תשלם יותר בשביל לקבל פחות? אתה מעדיף אבל אתרי חומרה מקצועים מראים

אחרת, אז מי צודק? גם אם תלך על WD אין צורך לשלם יותר על SATA3 כי זה לא נותן תוספת ביצועים, זה לא משנה אם זה שקל או מאה שקל וזה

לא קשור ללשבור אותך או לא לשבור אותך, זה עניין של לא להיות פראייר ושלם יותר על כלום.

אין ה-ב-ד-ל-י ביצועים בין הזכרונות. המערכת הנ"ל אינה מרוויחה דבר מעבר לזכרונות שהם לא הזיכונות הזולים ביותר:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372975.0

"באתר של הכרטיס" יוצאים מנקודת הנחה שלא כולם קונים ספקי איכות 80+ ברונזה ונותנים מרווח ביטחון, אבל לא זה התכוונתי בכלל,

הספק שלקחת מודולרי = ז"א שהקבלים שלו נשלפים, אותו ספק בדיוק ללא המודולריות עולה 50 שקלים פחות.

כמה מאווררים אתה רוצה במארז 80? המארז מגיע עם שני מאווררים 140MM בחלק העליון, 140MM בחלק הקידמי ו-120MM בחלקו האחורי. גם

אם היה אפשר להוסיף עוד מאוורר למה עוד מאווררים אתה יכול להסביר לי?

עם כל הכבוד זה פורום מפרטי מחשב לא פורום הסברה, אנשים באים לקבל המלצות למפרטים ונאלצים לסמוך על הידע של אחרים, כמובן ששאלות בסיסיות

בנוגע למפרטים שקיבלו מתקבלות בברכה, אך אי אפשר להסביר מהם השיקולים מאחורי בחירת כל רכיב ורכיב במפרט.

כמו שציינתי אתה יותר ממוזמן להתחיל להעשיר את הידע החומרתי שלך, הכל במקום אחד, פה בפורומים. חוץ מזה שקיבלת שכבר הסברים מעל ומעבר.

פורסם
  • מחבר

תגיד מבחינת שקט סמסונג נחשבים לשקטים ? כשהם בפעולה

אני יודע מה זה מודולארי .. ונווח יותר מודולארי..

בקשר למאוורר למה לא טוב עוד אחד ? יקרר יותר טוב

פורסם

שקטים ומהירים יותר.

יותר נוח...לדעתי קישקוש שלא את ההפרש במחיר ומאוד פשוט לעשות סידור גם ככה אבל כל אחד והעדפות שלו.

הוספה של יותר מידי מאווררים בהרבה מקרים לא מועילה לשום דבר ורק גורמת לרעש מיותר ומקור נוסף לכניסת אבק. גם ככה מדובר במארז

גדוש מאווררים.

חוץ מזה שאני לא רואה מקום להוספת מאוורר נוסף במארז:

http://www.lancoolpc.com/en/product/product06.php?pr_index=15&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים