עבור לתוכן

Bulletstorm - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב,

כבר יותר משנה שיש להם חנות דיגיטלית.

אני תמיד מעדיף אריזה קשיחה.

הם שולחים כמה ימים לפני כדי שיגיע אליך ביום השחרור

• תגובות 113
  • צפיות 31.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם שולחים כמה ימים לפני כדי שיגיע אליך ביום השחרור

כבר תקופה שזה לא קורה... את Dead Space 2 קיבלתי 3 ימים אחרי שהוא יצא למרות שהזמנתי מוקדם...

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת

למרות שהיו למשחק שני תאריכי יציאה, אמריקה ואירופה

לא הזמנתי מהם הרבה זמן והאחרון שהזמנתי הגיע ביום השחרור (GOD OF WAR 3)

פורסם

למה ? משחקים כאלה (ו - FPS בכללי) הרבה יותר מהנים על המחשב.

כבר הרבה זמן חיכיתי ל - FPS שמתמקד בהנאה ולא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות (SERIOUS SAM 3 מתעקב יותר מדי...)

אפשר לסמוך על החברה שפיתחה את PAINKILLER המצוין שהם יודעים ליצור SHOOTER איכותי.

כן אבל אני רגיל שמשקיעים יותר בגרסאות של קונסולות.. לפחות ב NBA2K11 מרגישים את זה היטב

פורסם

מדובר במפתחת שפיתחה את PAINKILLER והעבירה את GEARS OF WAR הראשון למחשב, משחקי מחשב זה משהו שהם יודעים לעשות טוב. אי אפשר להשוות משחקי ספורט למשחקי FPS, במשחקי יריות המחשב לרוב זוכה ליחס טוב גם היום.

פורסם

אני לא בהכרח מדבר על איכות הפורט. אלה על דברים כמו תמיכה ופאצ'ים (למשל הדמו שלא יצא לPC).

חוץ מזה יש את המשחקים שהשליטה בהם עם העכבר הופכת אותם לקלים מדי (כמו שלי הרגיש just cause 2).

אולי זה רק אני ;D

בכל אופן אם אתם אומרים שאפשר לסמוך, אז אני סומך. רק שיהיה MP וגם CO-OP נראה תפור פה.

פורסם

180 שקל ב GAMERSGATE, תכנסו ל gamersgate.co.uk אין את זה באמריקאי, לי הוא נותן להגיע לקניה אבל קרה לי שהם נתנו לי לקנות דברים שלא זמינים בישראל.

http://www.gamersgate.co.uk/DD-BSUK/bulletstorm

פורסם

תגידו,

אם קונים את המשחק הזה בקופסה והוא קיים גם בסטים, יש סיכוי שאפשר ל"אקטב" אותו בסטים?

הייתי מוכן לשלם אפילו כמה שקלים לאפשרות כזאת.

מפתה אותי לקנות את המשחק הזה באריזה, אבל אם זה לא בא עם הנוחות שסטים מציע זה יהיה מבאס :/

פורסם

רק לי מערכת הקרבות עם כל הכוחות נראית כמו העתקה בוטה של הbiotics מסדרת mass effect וגם פזילה לbioshock?

פורסם

יש בזה משהו.

אבל מצד שני, אתה חווה בעיה של גיימרים ותיקים:

ראינו כבר כ"כ הרבה, כך שלרוב המשחקים שיוצאים יהיה קשה לחדש עבורנו.

כבר חווינו הכל בנוסח כזה או אחר ואם תסתכל על זה, יש פחות משחקים שגורמים לנו להידבק לכיסא לעומת פעם.

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי סביב מה כל ההייפ ?

ראיתי כמה סרטונים ביוטוב ופשוט לא הבנתי על מה כל המאומה , לא בעלילה ולא במשחקיות ...

"מדובר במשחק פעולה ייחודי בו המטרה העיקרית היא להרוג"

משחק שהדגש בו הוא על רצח לא נראה מבטיח במיוחד לפחות לא מבחינת הסינגל , כמה כבר אפשר פשוט להרוג ? שעה ? שעתיים ?

המולטי גם מתריע , כמעט כל המשחקים בעלי המולטי הטוב זוכים לפרסום מקדים וענק של המולטי , כאן הם בחרו שלא להשקיע כל כך הרבה בפרסום שלו (וגם נראה כ המולטי יהיה RUN AND GUN ולדעתי זהו סגנון משחק שהפופולריות שלו יורדת ואנשים מעדיפים לעבור למשחקים מעט יותר טקטיים כמו BFBC2 ).

אז מה מצפה לנו ? סינגל גרוע ומולטי בינוני לכל היותר עם כמה תנועות "יחודיות שישפרו את חווית ההרג" שפיתחו למשחק הזה ?

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר לי סביב מה כל ההייפ ?

ראיתי כמה סרטונים ביוטוב ופשוט לא הבנתי על מה כל המאומה , לא בעלילה ולא במשחקיות ...

"מדובר במשחק פעולה ייחודי בו המטרה העיקרית היא להרוג"

משחק שהדגש בו הוא על רצח לא נראה מבטיח במיוחד לפחות לא מבחינת הסינגל , כמה כבר אפשר פשוט להרוג ? שעה ? שעתיים ?

המולטי גם מתריע , כמעט כל המשחקים בעלי המולטי הטוב זוכים לפרסום מקדים וענק של המולטי , כאן הם בחרו שלא להשקיע כל כך הרבה בפרסום שלו (וגם נראה כ המולטי יהיה RUN AND GUN ולדעתי זהו סגנון משחק שהפופולריות שלו יורדת ואנשים מעדיפים לעבור למשחקים מעט יותר טקטיים כמו BFBC2 ).

אז מה מצפה לנו ? סינגל גרוע ומולטי בינוני לכל היותר עם כמה תנועות "יחודיות שישפרו את חווית ההרג" שפיתחו למשחק הזה ?

תמשיך לראות סרטונים ולבלבל לעצמך את המוח בשטויות..

לא שיחקת בו זה משהו אחר, ואני אישית שיחקתי בו בדמו והוא מדהים , מאוד מהנה, גרפיקה יפה ומשחקיות זורמת .יש שלל אפשרויות להרוג את האויבים.

תחכה לדמו ואז תשחק ותבין שאולי טעית.

פורסם

המשחק הזה אמור להיות כמו SERIOUS SAM, אין כל כל חשיבות לסיפור, כל הרעיון הוא להנות בצורה הכי פשוטה. לרוץ ולהרוג בדרכים משעשעות כמו לירות למישהו בבצים ואז לבעוט לו בראש (מישהו הצליח לעשות את זה בדמו?).

מי שמחפש עלילה כמו ב AC או HL שידלג על המשחק הזה :nixweiss:

פורסם

יש בזה משהו.

אבל מצד שני, אתה חווה בעיה של גיימרים ותיקים:

ראינו כבר כ"כ הרבה, כך שלרוב המשחקים שיוצאים יהיה קשה לחדש עבורנו.

כבר חווינו הכל בנוסח כזה או אחר ואם תסתכל על זה, יש פחות משחקים שגורמים לנו להידבק לכיסא לעומת פעם.

Are you calling me old?!

:silly:

אין לי בעיה עם חברות שרואות מה המתחרים עושים (ברמת הקונספט) ומשפרות את זה, זה היה כך מאז ומעולם וזה ימשיך להיות המצב גם בעתיד.

אבל העתקה כמעט של אחד לאחד עם שיפורים מינוריים זה משהו שאני מאוד לא שמח איתו.

פורסם

עם כל ה-DRM שיש במשחק הזה ירד לי החשק \=

שונא את GFWL וכל הזבל שבא איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים