עבור לתוכן

לפני קניה - 13״ או 15״ ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות.

כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3)

הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים.

ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים.

לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר.

הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי?

תודה :)

פורסם

אם זה נסיעות, אז 13.3, ואני דווקא הייתי ממליץ להתמקד באסוס או סמסונג Q330, שלאחרון יש אפילו כונן DVD והוא עדין דק וקל יותר מהN3010.

פורסם
  • מחבר

אבל המסך לא קטן מדי?

ולגבי הסמסונג ראיתי שהוא עולה כ-500 שקל יותר למפרט דומה ואפילו פחות טוב. זה באמת שווה את זה?

פורסם

לדעתי גודל המסך הוא אידיאל. זה הכול ענין של העדפה אישית.

אגב - כן. החומרים שמהם עשוי הסמסונג עדיפים בהרבה על הדל, לטעמי האישי.

פורסם
  • מחבר

התחלתי לשקול ברצינות את הQ330, רק שאני עדיין לא בטוח לגבי הגודל, אשמח לשמוע דעות נוספות

פשוט מסך בגודל 13״ נראה קצת כמו נטבוק... ולא בטוח שהוא מתאים לצפיה בסרטים :/

פורסם

בצפייה אישית - גם 10" מספיק.

בצפייה קבוצתית בסלון - גם 24" יכול להיות קטן מידי.

פורסם

היית לי אותה התלבטות בסוף קניתי 14' של DELL

E5410

הוא לא גדול מידי

הוא לא קטן מידי

הוא בול!

פורסם

ה4320 שלי (13) לפעמים אפילו קצת גדול לי. הבעיה עם מחשבי 13 זה שהם נראים גדולים עד שהם מונחים ליד 15...

ולחזור הבייתה ל22 זה סיוט. הצוואר שלך יתחיל לזוז הרבה...

מה שכן, 13 זה לא 12/11 שהם קטנים ממש ואפשר לזרוק אותם ולתפוס. יש לו גודל.

פורסם

אני גם ממליץ לך ללכת על dell e5410 .

גודל המסך שלו הוא באמצע (14") והוא מאוד נוח.

פורסם

13" מאוד נח. זנחתי את המחשב הראשי בחדר (מסך 22") לטובת הלפטופ 13" שלי (דל דרך אגב)

פורסם

למה שלא תתפשר בעמק השווה, ותקבל גם ניידות, וגם כונן DVD, בN4030 של DELL?

ככה אנחנו עשינו ואנו לא מצטערים על כך אפילו לרגע.

פורסם

אני חושב שלמחשב לסרטים כדאי למצוא דגם עם יציאת HDMI. כמובן שאפשר להסתדר עם VGA + כבל אודיו, אבל זה מקל על החיים.

פורסם
  • מחבר

לגבי הe5410 - חשבתי לקנות אותו בעבר אבל אין בו HDMI

והN4030 קצת מכוער לדעתי, ברמה שאני מעדיף לא לקנות אותו

הייתי רוצה להתפשר על 14״ אבל באמת שאני לא מוצא דגמים טובים בגודל הזה. רוב הדגמים האיכותיים יותר הם 13/15

האמת שהתגובות פה דיי משכנעות אותי לקנות מחשב 13״... יש מישהו שחושב שהגודל לא מספיק?

ואם מישהו יכול להמליץ לי על הסמסונג Q330 / דל N3010 זה יכול לעזור (:

פורסם

ביקשת? קיבלת

גם אני התלבטתי בין ה-13 ל15 לא רציתי להיות כמו האלה באוניברסיטה שתופסים מקום של שניים בגלל המחשב, מצד שני לא רציתי להיות תקוע בתוך המסך

הייתי במשך שבוע עם אינספיירון של דל 15 וזה התאים לי מצוין, הוא לא נראה גדול כלכך, הוא יותר כבד מה13 אבל עם כל הכבוד לאנשים שטוענים ש-15 זה כבד

אני הסתדרתי מצויין איתו גם בהליכות של כשלושה ק"מ. זה הכל אינדיבידואלי.

לא משנה עד כמה המחשב שבסוף קניתי (לנובו, 15 אינץ') נוח והכל אני עדיין אעדיף לראות סרט במסך גדול בחדר ולא להסתפק גם ב 15 אינץ'

פורסם

הייתי בדילמה דומה לאחרונה שכן גם אני נמצא בנסיעות רוב הזמן וצרכיו של הנייד הם בעיקר סרטים,אינטרנט ועריכת מסמכים.

בסופו של יום הלכתי על נייד בגודל 13' ואני לא מתחרט לרגע,זה בדיוק הגודל,לא הייתי רוצה קטן יותר ובוודאי שלא גדול יותר :)

אני בחרתי ב- Thinkpad edge '13

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים