פורסם 2011 בפברואר 114 שנים קיבלתי על עצמי עבודה לסדר לפאב של חברים (שקיים כבר די הרבה זמן) את תקיות המוזיקה מחדש (כ 40,000 שירים)כל השירים נמצאים בתקית מוזיקה וכוללים בתוכה מלא תתי תקיות (דיסקים,ז'אנרים)מה שאני רוצה לעשות בעיקרון הוא ליצור 5-8 תקיות שיקראו בוקר אמצע שבוע 1-2ערב אמצע שבוע 1-2ערב ישראלישישי בוקרשישי ערבשבת בוקרשבת ערבניסיתי לעשות זאת בצורה שאני טוען כמות מסויימת של שירים ומנסה להעביר מהתוכנה שאני שומע דרכה לתקיה,עכ עכשיו לפי מה שראיתי אין תוכנה שנותת לי לעשות את זה...יש למישהו עצה? תוכנה שהוא מכיר שתעזור?תודה מראש חברים (:
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים לא בדיוק מבין מה אתה עושה, אבל.אתה מנסה את 1BY1 נגן ענק (240K) שעושה בדיוק את מה שצריךמנגן. ורק איתו אני משתמש.ושמה עם קליק ימין על קובץ/ים אפשר לעתיקhttp://majorgeeks.com/download4344.html
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר העיקרון שלה ממש מגניב, אם היה אפשר לסדר את הדברים שם בגרירה מתקיה לתקיה זה היה בכלל חלומי.הבעיה שאתה צריך לעבור על שיר שיר ולהגיד לו לאן אתה רוצה לשלוח אותו, לעשות את זה ל 40,000 שירים נראה לי כמו עבודה מאד מייגעת...כמובן שאם אין שום אופציה אחרת אז אין לי הרבה ברירות..השאלה אם יש משהו שיכול להקל את כל התהליך הזה...
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים מחבר לא בא בטענות חס וחלילה....פשוט אולי יש מישהו שיודע משהו שאני לא, בשביל זה יש פורום (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.