עבור לתוכן

Minecraft

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות, אבל אין לי עם מי לשחק. >:

יש אנשים שקנו את המשחק ויכולים להביע דעה? D=

פורסם

בינתיים זה חינם.. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

המשחק עולה 15 יורו. אומנם יש שרתים פרוצים/פרטיים איך שתקרא לזה. אבל המשחק לא חינמי.

פורסם

זה לא חינם. הגרסה החינמית היא Minecraft Classic, שהיא גרסה מאוד ישנה ובסיסית של המשחק.

פורסם

אני ראיתי סרטון וקניתי ישר ב10 יורו לפני שהמחיר עלה. המשחק די נחמד(שיחקתי בעיקר single ) אבל "חזרתי למקורות" ואני משחק עכשיו dwarf fortress (אני מכור שחבל"ז) . לפני שהמחיר עלה קניתי gift certificate ב 10 יורו ועדיין יש לי אותו . אני לא בטוח אם לתת אותו לאחינים שלי או למכור אותו בעלות לאנשים שפספסו את ה10 יורו. עדיין 15 יורו זה מחיר די סביר. עדיין יש גבול לכמה אתה יכול להנות חפירות ובניה (חסרת טעם )של כל מני דברים.

dwarf fortress משחק הרבה יותר עמוק ומסובך (וקשה ללמידה אני התחלתי מחדש איזה 20+ פעמים כחלק מהתהליך) אבל הוא יותר דומה לmajesty ו settlers (אני מכיר את הישנים) אבל יש לך שליטה די טובה על הגמדים. עדיין הגמדים לא בהכרח יעשו מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה להתחיל חפש lazy newbie pack ותבחר tileset סביר אני אוהב את Phoebus's . מומלץ להשתמש בdwarf therapist מהתחלה כי זה חוסך המון זמן ודי נוח. המשחק אולי נראה כמו עגלה בגלל הascii אבל הוא מכביד על המעבד הוא לרוב לוקח איזה 1GB זיכרון והורג את המעבד עם הזמן עם המון חישובי path לכל היצורים במשחק.

פורסם
  • מחבר

רגעעעעעע רגע רגע. לא הסברת מה זה dwarf fortress בכלל. ם:

פורסם

דימה אני מתפלא עליך, עדין לא שמעת על GOOGLE? :bash:

פורסם

רגעעעעעע רגע רגע. לא הסברת מה זה dwarf fortress בכלל. ם:

אולי אני אתחיל שירשור. כל מה שאני אומר שminecraft הוא משחק נחמד אבל הוא קצת פתוח מדי. DF הרבה יותר דינאמי הוא גם לא הכי קשה וגם יש לך גמדים שיעשו את כל החפירות בשבילך. בminecraft אפשר למות ללא הפסקה בלי הרבה בעיות בזמן שבdwarf fort יש כמה גמדים מיומנים מאוד שאתה לא רוצה שימותו. בminecraft אין בכלל friendly npc רק זומבים,שלדים, ופצצות מהלכות(הם עדיין יפתיעו אותך ויפול לך הלב למכנסיים) . בminecraft מערכת הקרב מאוד סימפליסטית של נקודות פגיעה בזמן שבDF יש מערכת מורכבת של גפיים ואיברים ויש רפואה מסובכת (מקבעים שברים , תופרים חתכים,מנקים חולים כדי שלא ימותו מזיהומים).

DF הוא לא לכל אחד ממש כמו minecraft אבל minecraft מאוד דומה לDF מבחינת המכניקה הבסיסית שלו.

יש המון סירטונים בyoutube על שני המשחקים ואפשר בקלות להבין מה המשחקים האילו אחרי כמה שעות צפיה ;) .

פורסם
  • מחבר

דימה אני מתפלא עליך, עדין לא שמעת על GOOGLE? :bash:

שמעתי סיימון. ;]

העניין הוא שאני גם מחפש אנשים שיהיה אפשר לשחק איתם, לבנות פיקסלים חסרי טעם תמיד כיף יותר עם אנשים.

אני מעוניין גם לשמוע חוות דעת של אנשים, כמה שעות אפשר להעביר על המשחק הזה עד שישעמם. ם:

פורסם

אני לא מבין את ההמולה שהמשחק היה יצר.

פעם קראו למשחק הזה לגו. מה הביג דיל?

פורסם

זה שילוב של לגו ומה בקופסה ;) "חתול מפלצת או ילדה יפה?"

יש שם גם לוגיקה של טרנזיסטורים אז אפשר לעשות מכניקה מסובכת. במשחק שנתשתי יש לי מכרה ממש בתחתית (קומה 16 בערך) ויש לי מעלית סירה שרצה בלופ אין סופי וכדי להגיע למטה אני פשוט קופץ בנפילה חופשית של איזה 60-70 קומות (אני לא ממש זוכר אולי 100) ויש לי בתחתית בריכה שמונעת ממני להפגע. ממש לא התעסקתי עם רכבות אבל התחלתי ואפשר לעשות איתם מלכודות ועוד כל מני דברים. ניסיתי מלכודות מיים וראיתי בשרת של "חברים שלי" (אני חבר באתר בארה"ב איזה 7 שנים ) ויש להם מלכודות מסובכות עם חדר שמיצר מפלצות.

כמה זמן זה יעניין אותך? תלוי כמה אתה אוהב את המשחק :nixweiss:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים