עבור לתוכן

המלצה לספק כוח בתקציב 250 שקל +בעיה !!

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי כרטיס מסך ASUS HD 5850 וכשניסיתי לחבר אותו המחשב עושה ציפצוף ארוך הממ הפרט שלי

לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2

מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box

זכרונות 4G 2 יחידות של Kingston

כרטיס מסך ‎EAH5850/DirectCU/2DIS/1GD5‎

עכשיו ספק אני לא יודע איזה ספק יש לי... אבל 500Wבערך! הטכנאי שלי גם אמר שיכול להיות הבעיה בספק חלש שלא מצליח איפלו להפעיל תמערכת אם אפשר עזרה. +המלצה לספק כוח חדש!! שיחזיק תמערכת כמובן שאם בככל הבעיה זה מהספק כוח (הציפצוף ) חשוב לציין שהבעיה רק מתי שאני מחבר את הכרטיס מסך יכול להיות שהכרטיס משש חזק ודורש ספק רציני?

פורסם

יכול מאד לעזור אם תבדוק מה הדגם של הספק שיש לך. ותתאר את הצפצוף שעושה המחשב.

לגבי ספקים מומלצים... אם אפשר קצת לחרוג ההיתי ממליץ על הספק הזה:

http://ksp.co.il/main.php?uin=8602

פורסם
  • מחבר

אז ככה שהטכנאי שלי הרכיב את זה.. הממ מדובר כניראה בספק של של 400-500 W שכניראה החברה לא מוכרת אבל יש יציאות לכרטיס מסך ..היום בערב הוא יביא ספק חזק שאני אומר חזק זה לצורך בדיקה משהו בסביבות של ה650 W .......הממ והתקציב עלה ל320 ש"ח הממ והאם יכול להיגרם כזה בעיה שכרטיס מסך חזק יגרום לציפצוף בגלל ספק חלש מידי ?

פורסם

צפצוף ארוך = בעיה בזיכרון

פורסם
  • מחבר

אז איך רק אם הכרטיס הוא עושה ציפצוף ללא כרטיס הוא בלי ציפצוף כניראה ה5850 כבד על הספק מידי ..

פורסם
  • מחבר

ממש תודה אני שוקל מאוד ברצינות ליקנות את הספק שהצעתה לי אפילו ה500W הממ אבל אפילו שהספק לא יכול לעמוד בזה זה בסדר שזה מצפצץ ?

פורסם

המחשב לא מצפצף עם הכרטיס הישן?

המחשב יכול לצפצץ בגלל הספק. ההבדל בין ספק איכותי לבין ספק בלי שם (או סתם שם) הוא שמיים וארץ.

ה-500W שהציעו פה יספיק. בכל מקרה אל תתפתה לקחת ספקים אחרים שמציעים לך טכנאים\מוכרים אפילו שהם בעל הספק

גבוה יותר לכאורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים