פורסם 2011 במרץ 2214 שנים ספון ראשון בתחילת משחק בHEAVY METAL, בחור בשם Th3 W01f לוקח טנק ויורה במסוק שלנו שנייה לפני שמישהו נכנס אליו.אני שונא כאלה!!!!
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים לא שיחקתי כמה ימים והיום אני נכנסתי וכל כמה דקות השרתים מעיפים אותי החוצה בגלל "failed to update PB" משהו כזהיש פתרון?
פורסם 2011 במרץ 2814 שנים אתה צריך להתקין את זה http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.phpהתוכנה מעדכנת את pb
פורסם 2011 במרץ 3114 שנים מישה, בני, גאסי, ג'ונסון, וכל הג'מעה, איפה אתם?!?וואללה נכנסתי לTS של ויגיימס כמה פעמים אבל אי אפשר לזוז שם.בואו לTS של ISF שמה אני נמצא שיוצא לשחק, יאללה נארגן איזה משחקון.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים מישה, בני, גאסי, ג'ונסון, וכל הג'מעה, איפה אתם?!?וואללה נכנסתי לTS של ויגיימס כמה פעמים אבל אי אפשר לזוז שם.בואו לTS של ISF שמה אני נמצא שיוצא לשחק, יאללה נארגן איזה משחקון.מי איתי ? אתה לא מתבייש קובי ?
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אהלן אדמינים,קיבלתי אצלכם באן כאמור על BASERAPING. לא רצתי בבסיס האויב, לא יריתי על אף אחד שרץ בבסיס האויב. יריתי במישהו שירה מתוך הבסיס שלו. אם הוא יורה עליי, אני ירה עליו בחזרה. או שאני אמור לברוח? אם מישהו יוכל להסיר לי את הבאן בבקשה, זה יהיה נחמד. אם שגיתי איפשהו, DO TELL.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים אוקיי. למיטב ידיעתי בלגונה פרסה CQ המרחק הוא קטן מ-100 מטר. ם:הא כן, נניח במצב היפותטי. קבוצה א' מחזיקה בכל הבסיסים ולקבוצה ב' אין שום בסיס. קבוצה ב' מתקמפרים בבסיס הראשי שלהם ולא יוצאים, כמובן יורים בקבוצה א' במקביל. מה קבוצה א' אמורה לעשות במצב כזה? למות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.