פורסם 2011 במרץ 1114 שנים דווקא השרת עבד אתמול...לעומת זאת , השרת של אלפא כבר 3 ימים (לפחות, זה מה שאני יודע) לא פעיל
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים אפשר להבין למה לעזאזל קיבלתי באן מהסיבה הבאה: "!enough with the CG spam"? לא רק שאין חוק נגד זה שאסור להשתמש בCG, לא הבאתם לי שום אזהרה וישר דפקתם לי באן דווקא שיש את המפה PORT VALDEZ אני לא יכול לשחק
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר מרגע זה שימוש בCG נגד אדם יגרום לבאן!ובכלל CG+הבונוס לפיצוץ יהרוג אותך במקום!
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מרגע זה שימוש בCG נגד אדם יגרום לבאן! ובכלל CG+הבונוס לפיצוץ יהרוג אותך במקום! ואתה לא חושב שראוי לציין את זה לפני שאתם נותנים למישהו באן? וגם לפני שקיבלתי באן נהרגתי 4 פעמים ברצף מRPG, זה בסדר? תעשו טובה ותורידו את הבאן הזה..
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר זה כתוב בחוקים בכניסה לשרת!בכול מקרה, הורדתי את הבאן, שלא יקרה עוד פעם.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים תגיד אסרתם את השימוש בכלל בCG? (לא רק נגד חיילים)כל פעם שאני נכנס עם הנשק הזה אני נהרג אוטומטית, אבל למשל שאני נכנס עם RPG אני נשאר חי..
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים ^^כבר נאמר קודם , אם אתה בוחר CG+ תוספת נזק לפיצוצים , אוטומטית תמות.מרגע זה שימוש בCG נגד אדם יגרום לבאן!ובכלל CG+הבונוס לפיצוץ יהרוג אותך במקום!
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים יש ילדון אחד שכל פעם שהוא נמצא יש רק קללות. בפלה541 שמו -Waffle541 זה כולל את היום וזה כולל איומים מצחיקים שחבר שלו אדמין בסרבר.... אשמח אם הוא יקבל בעיטה בתחת, יחסוך מכולם את הפה המלוכלך שלו.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים מחבר כן ראיתי, צחקתי חזק בכול מקרה חיכיתי שהוא ימשיך לקלל ואז הוא היה מקבל באן. פעם הבאה שאני יראה שהוא מקלל הוא יקבל באן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.