פורסם 2011 במרץ 514 שנים לא ריאלי, איך תאכוף את זה? וגם נהיה השרת הראשון שעושה את זה, אז... מה גם, שאני לא רואה בעיה בשימוש של זה נגד ח"יר, נכון זה מעצבן (לא פחות מצלפים) אבל ככה זה המשחק
פורסם 2011 במרץ 614 שנים ואלה גם החוקים בשרת של אלפא, זו לא המצאה חדשנית....באופן כללי היא קיימת בלא מעט שרתים בחו"ל...
פורסם 2011 במרץ 614 שנים אם מישהו נמצא במבנה וקשה לפגוע בו אני לא רואה סיבה שלא יהיה אפשר לירות עם RPG בכל מקרה ברוב המקרים הוא לא ימות מזה, רק יפצע מספיק בשביל שיהיה קל להרוג אותו. שיחקתי עכשיו בשרת, מזמן לא ראיתי משחק כל כך טוב, יותר מ 90% מהשחקנים שיחקו הוגן (כולל התקמפרויות וכו'), המשחק היה זורם, 2 הקבוצות נלחמו כל הזמן והיה צמוד יחסית.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מה שMYST התכוון זה ירי של 40mm ודומיו' כשאתה בשטח פתוח , לא כשמישהו מתחבא בבניין...
פורסם 2011 במרץ 714 שנים ראיתי הרגע מישהו בשרת עם חשד לצ'יטים, הכינוי היה takatakatakataka או משהו כזה. הוא שיחק עם רובה צלפים והרג אותי ועוד כמה 3 פעמים רצוף, גם כשניסיתי להתחיל בנקודה שונה במפה. כל פעם ישר הייתי מת, בלי סימנים על המסך בלי צלילים של פגיעה, רק רואים את התנועה שיש כשמתים ואז מופיע השם שלו (לא רואים אותו ב KILLCAM).
פורסם 2011 במרץ 714 שנים כמו שאמרתי, חשד... היה לו רצף מוזר וחסר היגיון. מצד שני כל הזמן לא ראיתי אותו ב KILLCAM אז יכול להיות שזה גם היה באג או חוסר מזל אתה חייב להודות שזה מוזר שלא משנה איפה התחלתי הוא הרג אותי על ההתחלה לפני שבכלל הספקתי לזוז
פורסם 2011 במרץ 714 שנים לא באמת בדקתי את הדברים האלה, ראיתי שאני לא יכול לזוז אז יצאתי חוץ מזה יאוש יכול לגרום לאנשים לעשות דברים מוזרים כשאתה משחק הרבה ב COD אתה מתחיל להתרגל לילדים כאלה...גורם לך גם לחשוד בכל שחקן שאתה רואה :-\
פורסם 2011 במרץ 714 שנים ההודעה אמורה להיות כתובה במרכז המסך בגדול, לא זכור לי שראיתי הודעה כזו אבל זה ההסבר הכי הגיוני שראיתי עד עכשיו זה היה תחילת משחק ובחרתי צלף אז יכול להיות שהייתי החמישי ולא ראיתי את ההודעה
פורסם 2011 במרץ 814 שנים יכול להיות גם שהבחור נמאס לו "מהצלחתו הגדולה" במשחק והחליט להתחיל להשתמש בציטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.