עבור לתוכן

MSI and HWzone Israel Official BF:BC2 Server

Featured Replies

פורסם

איפה הSERVER???? :pissed::kopfpatsch: :kopfpatsch: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:

• תגובות 385
  • צפיות 102k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איפה הנימוסים שלך ?

פורסם

דניאל,

יש מצב לאסור שימוש של cg,rpg,40mm ...

על חי"ר?

אני משתגע מזה

פורסם

לא ריאלי, איך תאכוף את זה? וגם נהיה השרת הראשון שעושה את זה, אז... מה גם, שאני לא רואה בעיה בשימוש של זה נגד ח"יר, נכון זה מעצבן (לא פחות מצלפים) אבל ככה זה המשחק :)

פורסם

ואלה גם החוקים בשרת של אלפא, זו לא המצאה חדשנית....

באופן כללי היא קיימת בלא מעט שרתים בחו"ל...

פורסם

אם מישהו נמצא במבנה וקשה לפגוע בו אני לא רואה סיבה שלא יהיה אפשר לירות עם RPG :nixweiss: בכל מקרה ברוב המקרים הוא לא ימות מזה, רק יפצע מספיק בשביל שיהיה קל להרוג אותו.

שיחקתי עכשיו בשרת, מזמן לא ראיתי משחק כל כך טוב, יותר מ 90% מהשחקנים שיחקו הוגן (כולל התקמפרויות וכו'), המשחק היה זורם, 2 הקבוצות נלחמו כל הזמן והיה צמוד יחסית.

פורסם
  • מחבר

נו מה אתה רוצה, כול ה- "TroubleMakers" בבאן חופשה.

פורסם

מה שMYST התכוון זה ירי של 40mm ודומיו' כשאתה בשטח פתוח , לא כשמישהו מתחבא בבניין...

פורסם

ראיתי הרגע מישהו בשרת עם חשד לצ'יטים, הכינוי היה takatakatakataka או משהו כזה. הוא שיחק עם רובה צלפים והרג אותי ועוד כמה 3 פעמים רצוף, גם כשניסיתי להתחיל בנקודה שונה במפה. כל פעם ישר הייתי מת, בלי סימנים על המסך בלי צלילים של פגיעה, רק רואים את התנועה שיש כשמתים ואז מופיע השם שלו (לא רואים אותו ב KILLCAM).

פורסם

כמו שאמרתי, חשד... היה לו רצף מוזר וחסר היגיון. מצד שני כל הזמן לא ראיתי אותו ב KILLCAM אז יכול להיות שזה גם היה באג או חוסר מזל :P אתה חייב להודות שזה מוזר שלא משנה איפה התחלתי הוא הרג אותי על ההתחלה לפני שבכלל הספקתי לזוז :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אתה חייב להודות שלמישהו שיש K\D של 0.45 כנראה לא מרמה :smile1:

פורסם

לא באמת בדקתי את הדברים האלה, ראיתי שאני לא יכול לזוז אז יצאתי :P חוץ מזה יאוש יכול לגרום לאנשים לעשות דברים מוזרים :lol: כשאתה משחק הרבה ב COD אתה מתחיל להתרגל לילדים כאלה...גורם לך גם לחשוד בכל שחקן שאתה רואה :-\

פורסם

ההודעה אמורה להיות כתובה במרכז המסך בגדול, לא זכור לי שראיתי הודעה כזו אבל זה ההסבר הכי הגיוני שראיתי עד עכשיו :lol:

זה היה תחילת משחק ובחרתי צלף אז יכול להיות שהייתי החמישי ולא ראיתי את ההודעה :nixweiss:

פורסם

יכול להיות גם שהבחור נמאס לו "מהצלחתו הגדולה" במשחק והחליט להתחיל להשתמש בציטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים