עבור לתוכן

בעיה בהמרת כתוביות

Featured Replies

פורסם

ראשית, אני מקווה שאני מפנה את השאלה לפורום הנכון. ותסלחו לי אם לא...

רכשתי היום סטרימר WD TV HD MEDIA PLAYER. מראש ידעתי שיש לו בעיה עם קריאת כתוביות בעברית, ושיהיה צורך להמיר את הכתוביות מ-פורמט SRT ל-SUB.

מה שלא ידעתי הוא כמה לא פשוטה המרה כזו יכולה להיות... :-\

ראשית הורדתי את התוכנה שהיבואן ממליץ עליה - AVIAddXSub. התוכנה עובדת, הבעיה היא שהכתוביות יוצאות ורודות (!). בהגדרות הן לבנות עם מסגרת שחורה, אבל כשמפעילים אותן (גם בסטרימר וגם על המחשב) הן ורודות עם מסגרת כחולה. בהתחלה הן גם הופיעו כמעט באמצע המסך במקום בתחתיתו, אבל את זה עוד הצלחתי לסדר לבד.

ואם זה לא מספיק אז הן יצאו "מרוחות" ומטושטשות. כשלון ראשון.

כשנואשתי מהתוכנה הזו פתחתי את האינטרנט ומצאתי המלצות לתוכנה בשם SubtitleWorkshop. הורדתי אותה, אבל לא הצלחתי להפעיל אותה. או שהיא לא פתחה את הכתוביות, או שהיא פתחה אותם, אבל מראש הן הופיעו בג'יבריש ולא בעברית, או שהצלחתי לפתוח והכל היה נראה תקין, אבל לא הצלחתי לשמור את הקובץ בפורמט SUB. כשלון שני.

בסופו של דבר מצאתי המלצה לתוכנה נוספת, Txt2Vobsub. יאמר לזכותה שהיא קלה לתפעול הרבה יותר משתי הראשונות. לגנותה יאמר שאותה המחלה של התוכנה הראשונה חזרה גם אצלה - הכתוביות יוצאות ורודות. כשלון שלישי.

:facepalm:

אז החלטתי שאשאל את המומחים. אם יש למישהו פתרון קסם, או כל פתרון שהוא, אשמח לשמוע.

פתרון לבעיות ו/או מדריך מפורט ומסודר של כל אחת מהתוכנות הנ"ל (רצוי בעברית), או המלצה לתוכנה אחרת, יתקבלו בברכה!

ותודה רבה מראש!

פורסם

משאיר את הדיון בפורום אודיו בינתיים - אם אין תגובות תשלח לי הודעה ואני אעביר אותו לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

תודה. חשבתי שזו הכתובת הנכונה כי יש לכם ניסיון עם התוכנות האלה. העדר התגובות עד כה מוכיח שטעיתי...

פורסם

אני משתמש ב AVIAddXSubs להמרת כתוביות עבור ה WD LIVE MINI.

הכתוביות יוצאות ורודות במחשב, אך בנגן הן לבנות.

מוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים