פורסם 2011 בינואר 2314 שנים שלום לכולם יש לי טבלה ב ACCESS שקוראים לה users , לצורך העניין, חלק מהשדות בטבלה הזו הם id (מספר אוטומטי ומפתח ראשי) ו userName. בשאילתה שלי אני מעוניין לשלוף את ה ID לפי userName מסויים. ככה זה נראה ב JAVA: String username1="udi"; try { Class.forName("sun.jdbc.odbc.JdbcOdbcDriver"); // Load driver con = DriverManager.getConnection(url, user, passwd); // Connect stmt= con.createStatement(); // Create statement System.out.println(bagName+" , "+targets); str= "SELECT id FROM users WHERE userName="+'"'+username1+'"'; System.out.println(str); ResultSet rs = stmt.executeQuery(str); while (rs.next()) { String id = rs.getString("id"); System.out.println(id); } con.close(); stmt.close(); // Close connection } catch (Exception e) { System.out.println(e); } מה שאני מקבל זה java.sql.SQLException: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Too few parameters. Expected 1. אשמח לעזרה תודה רבה
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים מחבר לא חשוב, הסתדרתי. הבעיה הייתה בשרשור השם משתמש...שאלה אחרת, למה ה SQL לא מבדיל בין אות גדולה לבין אות קטנה? נגיד יש לי שני משתמשים במסד שקוראים להם admin ו Admin,אני רוצה לשלוף את ה ID של admin, הוא שולף לי גם את ה ID של Admin...איך אני יכול לגרום ל SQL להבדיל בין אות גדולה לאות קטנה?תודה!
פורסם 2011 בינואר 2414 שנים זה לא חלק מ-SQL, זה נובע מההגדרות של מסד הנתונים שלך.פשוט חפש בגוגל את שם בסיס הנתונים שלך ו-case sensitive וכבר תמצא הסברים מתאימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.