פורסם 2011 בינואר 2514 שנים מחבר בקשר למערכת ההפעלה?, כן הדיסק תקין, וליתר ביטחון אני אנסה להביא אחד אלטרנטיבי.בקשר לשאר הרכיבים, הזיכרונות תקינים בבדיקה של בערך 15 שעות ב memtest, שאר הרכיבים אין לי איך לאבחן אבל הם לא עשו לי בעיות עד עכשיו.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים צרבת את ה-ES-Tool של סמסונג? אם כן אז תנסה את האופציה "Recover native size".חיברת ג'אמפר למצב תאימות של SATA 1.5Gb/s? אם לא אז תעשה גם את זה.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר צרבת את ה-ES-Tool של סמסונג? אם כן אז תנסה את האופציה "Recover native size".חיברת ג'אמפר למצב תאימות של SATA 1.5Gb/s? אם לא אז תעשה גם את זה.סבבה, ננסה את האופציה הזות בes tool.בקשר ג'אמפר, אני בבעיה, שכן לכונן יש רק שתי שורות של כלו פיני ולא 4 כמו בכל המדריכים, וגם הוא לא הגיע עם ג'אמפר מהתחלה, לכן ניסיתי להישתמש בג'אמפר של לוח האם, ולא היו שום תוצאות.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר כן זה בדיוק מה שאני בודק מחר על הבוקר (אתמול גנבתי כבל לחבר ) אני אחבר עם הקבל הזה ואפרמט להעתק נקי של ווינדוס, אם כל זה לא עובד שבוע הבא אני כנראה מחליף את הדיסק.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים לגבי הג'אמפר, לא ברור לי מה רשמת אבל מהסטיקי של הפורום:http://hwzone.co.il/moderators/Storage/samsung_jumper.jpg
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים יש ברשת לא מעט פוסטים על בעיות דומות עם לוחות ישנים.אתה צריך ג'מפר צר יחסית(לא כמו בלוחות האם)
פורסם 2011 בינואר 2714 שנים שום בעיה שום כלום בדיוק אתמול קניתי את הדיסק הזה וקרה לי גם.. 31 ג'יגה ולא יכול לעשות כלום עם זה הכנסתי אותו כדיסק משני במערכת ודרך הdisk management הגדרתי לו ווליום ופרמטתי לntfs והפלא ופלא הדיסק עובד ותקין מקווה שעזרתי ובכל מקרה אולי הבעיה נובעת בכלל ממקור אחר כמו ספק הכוח או משהו כזה..
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים בדיסק מהדגם הזה של סמסונג הגימפור לבד לא עוזר.יש צורך להגביל אותו לעבוד כ SATA1 דרך התוכנה של סמסונג!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.