עבור לתוכן

המלצה על דפדפן לגלישה במחשב!!!

Featured Replies

פורסם

בחצי השנה האחרונה ניסיתי את כל הדפדפנים המובילים בשוק(firefox,chrom,internet explorer 8-9)

אבל לא משנה מה עשיתי איכשהו מצאתי את עצמי חוזר במהרה למקסטון 2 שלי,הבוגר והמלא בכל טוב וכל מה שאני אצטרך אי פעם בדפדפן מובנה!

היום התקנתי מקסטון 3 ואני חייב להגיד שהם שיחקו אותה,הוא מהיר בצורה יוצאת דופן,אפשר בקליק אחד ובקלות לשנות תאימות של אתרי אינטרנט בתקן הישן והחדש(99 אחוז הוא יודע אוטומטית)

כל ההגדרות שלי כולל המועדפים האתרים המהירים שמורים כבר מהמשתמש שלי מההמקסטון 2

עובד חלק יציב מהיר

לCHROME ו FIREFOX ואפילו לאקספלורר 8-9 יש הרבה אבל הרבה מאוד מה ללמוד מהחברה הזאת

והם כבר מפתחים דפדן לפלאפון אנדרואיד,תזכרו את השם שלה כי הולכת לשלוט בשוק לעתי

Download - 3.0 Browser - Maxthon International

http://www.maxthon.com/mx3/index.htm

פורסם
  • מחבר

התקנתה את הבטא של אינטרנט אקספלורר 9 במחשב?

אני משתמש בפייסבוק ואני לא חווה את התופעה לעיל

פורסם

למעשה מקסת'ון 3 מרנדר עמודים באמצעות Webkit (כמו ספארי וגוגל כרום) ו- Trident.

וכבר לא באמצעות IE.

מה שהופך אותו לדפדפן "עצמאי" (כלומר כן standalone) ולא לכזה שמתלבש על IE כמו שהיה בעבר.

לפני שנים הייתי פנאט של מקסת'ון ואז גיליתי את Firefox ונגמר הסיפור

אבל מקסת'ון המשיך להתפתח מאז, לך תדע אולי הוא טוב מתמיד כיום.

אין ספק שהוא מתעלה מעל IE, אבל התחרות שלו מול FF\כרום קשה מאוד, בעיקר בגלל קוד פתוח \ גוגל \ קהילות אינסופיות של מפתחי תוספים.

(זו גם הסיבה שאני לא רואה לדפדפן הזה עתיד גדול, לדעתי צוות המפתחים שלו צריך להתמזג עם מוזילה ולתרום לפיתוח FF)

פורסם
  • מחבר

מקסטון 3 דפדפן הרבה יותר טוב ומהיר מכל פיררפוקס 3 וכרום שאני ניסיתי בחודשים האחרונים

תראו לי דפדפן שבא עם כל כך הרבה תוספות וכלים מובנה ובלי להכביד על הדפדפן

יכול להיות שמקסטון 2 היה טיפה מסורבל ולא יותר טוב משאר הדפדנים מבחינת מהירות

אבל בעיניים עצומות אני יכול להגיד שמקסטון 3 עושה לשאר את הדפדנים את מה שפיירפוקס עשה לאקספלורר בתחילת דרכו!

תנו לזה צ'אנס לפחות לכמה ימים [br]פורסם בתאריך: 20.01.2011 בשעה 18:51:49

קניתי.

**ומחקתי.

כפתור "back" לא עובד באתר פייסבוק :facepalm: כאשר עובד על "fast mode" אך כאשר לא על fast הוא הוא מוריד את הדף כמה ס"מ אחרי שהוא פותח אותו כשהוא בזום גבוה מ120 כי ב120 משום מה הוא קטן מאוד יחיסית לזום 120 בfast mode. :nixweiss:

זה מה שראיתי אחרי 2 דקות שימוש.

תעדכן כשיתקנו הבאגים..

בדקתי את הקטע עם הפייסבוק ואצלי אין את הבעיה הזאת לא עם זום של 150 אחוז ולא עם הכפתורי אחורה גם במצב מהיר וגם במצב תאימות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים