עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

לא מבין את הקטע של להקצין עם קללות וצעקות של מילים גסות.

לא מתחסד או משהו אבל באיזשהו שלב זה יכול להעיק.

מה גם שממתי חיילים בקרב אמיתי שואגים רק קללות?

אני רק מקווה שתהיה אפשרות לעשות לזה מיוט

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אחלה ספיישל, במיוחד הבלונדה :xyxthumbs:

+1

אני עכשיו הולך להתחתן איתה אצל הרב! ;D ;D ;D

פורסם

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/05/23/pwp.aspx##

מה תגידו על זה? כל כך לא אהבתי מה ש EA עשו עם MOH כאשר היו כל מיני גרסאות של LIMITED EDITION וכל אחד מהם קיבלה איזשהו נשק אקסקלוסיבי. כאן הם שוב עושים את זה. במקרה של MOH הם פחדו מ COD ורצו לשריין כמה שיותר הזמנות לפני השקה. מה עכשיו?

ראבק, תעשו כמו ב BC 2. הזמנה מוקדמת נתנה רק גישה מוקדמת לנשקים וחבילות שום דבר אקסקלוסיבי! האם הם לא מבינים שזה גורם למשחק להיות לא מאוזן!

פורסם

אחלה ספיישל, במיוחד הבלונדה :xyxthumbs:

גאד דאם. עשה לי חשק לבזבז כסף. אז מה שלא ראינו שום דבר חדש. ::)

פורסם

http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/05/23/pwp.aspx##

מה תגידו על זה? כל כך לא אהבתי מה ש EA עשו עם MOH כאשר היו כל מיני גרסאות של LIMITED EDITION וכל אחד מהם קיבלה איזשהו נשק אקסקלוסיבי. כאן הם שוב עושים את זה. במקרה של MOH הם פחדו מ COD ורצו לשריין כמה שיותר הזמנות לפני השקה. מה עכשיו?

ראבק, תעשו כמו ב BC 2. הזמנה מוקדמת נתנה רק גישה מוקדמת לנשקים וחבילות שום דבר אקסקלוסיבי! האם הם לא מבינים שזה גורם למשחק להיות לא מאוזן!

התוספים לא נראים לי כאלו שוס, ה-DAO12 לפי מה שאני מבין זה רק גישה מוקדמת. מה שאתה מקבל בתכלס זה רק את ה-Type88.

פורסם

אתה מקבל נשק אקסקלוסיבי אחד TYPE-88, מוד לנשק ותחמושת. הכל פתוח רק לאלה שמזמינים.

איו לי שום בעיה כאשר הם עושים דברים כאלה ב SINGLE PLAYER כמו MASS EFFECT או DRAGON AGE, אבל במשחק כמו BATTLEFIELD. אף אחד לא אמור לקבל שום נשק, תחמושת או מוד לנשק אקסקלוסיבי. זה הורס את כל האיזון. אם למישהו יש נשק יותר טוב רק מכיוון שהוא קנה לפניך או יש לו יותר כסף לקנות כל מני חבילות שיפור זה פשות הורס את כל הרעיון של משחקי און-ליין - שלכולם יש אותם נשקים ורק מי שטוב יותר מנצח.

פורסם

עדיין זה לא בטוח שזה לא יתן לפתיחה בכלל. מה גם שהרבה פעמיים הדברים הללו סתם שוליים -נשקים לא ברמה גבוהה.

פורסם

ב MOH הם נתנו MP-7 כנשק ייחודי ל LIMITED EDITION ואם קנית אחר כך גרסה רגילה לא יכולת לקבל אותו ונשק הזה היה פשות חזק רצח בטווח קרוב ואפילו ביניים.

פורסם

זה התרגילים של EA להגיע לצבר הזמנות גבוה לפני שהמשחק משוחרר

כדי להרגיע חלק מבעלי המניות שלא מעניינים פה אף אחד.

פורסם

אם יהיה נשק כזה משמעותי ולא ניתן בכלל לפתיחה, קהילת השחקנים תתלונן -החברה תשנה ( את כוחו, פתיחתו)

כאן זה לא MOH .

פורסם

אני באמת מקווה שאתה לא מפריז בהערכה של השפעתה של קהיליית השחקנים על DICE. עד עכשיו היו רק תקדימים שהיו קשורים לנשקים פתוחים לכולם וDICE עשתה איזון בהם לפי המלצות של רוב השחקנים. כאשר מדובר על נשק אקסקלוסיבי אני לא חושב שזה יהיה כל כך קל. כי אם הם עושים אותו כמו כל הנשקים אחרים, אחרי PATCH נגיד, אז בפעם הבא אף אחד לא יקנה שום LIMITED EDITION או SUPER LIMITED כי הוא ידע שאחרי PATCH אחד הוא יעבד הכול ו EA רוצים לעודד אנשים לעשות PRE-ORDER.

דבר שני, אני בכלל שונה את המדיניות הזאת. מחירה של נשקים, וPOWER UPS במשחק ONLINE תחרותי זה פשוט לא נכון! לכולם צריכה להיות גישה לאותם נשקים. שום דבר אקסקלוסיבי.

פורסם

לאף אחד מכם לא הפריע שכל מי שקנה את Special Operations ל-BF2 היו לו 7 (!!!) נשקים אקסלוסיביים, אז עכשיו 1 מפריע לכם?! די להתבכיין.

פורסם

היה לי BF 2 Deluxe Edition, שכלל את Special Forces. לכן אני לא יודע איך זה לאנשים שלא היה להם את ה ADD-ON הזה מהתחלה? אתה בטוח שנשקים של SPEC OP היו אקסקלוסיביים. הייתה לי הרגשה שכל המדיקים ב BF 2 שיחקו רק עם G-36 שזה היה נשק מ Special Forces, רק אני פתחתי אותו מוקדם, אבל אחרים גם יכלו לפתוח אותו. :nixweiss:

פורסם

כע הם היו אקסלוסיבים, אבל היה קטע שאם נתת למישהו עם Special Forces לשחק עם החשבון שלך, החשבון היה מקבל גישה לנשקים. אגב למי שהיה Special Forces קיבל גם 2 אנלוקים בכל רמה במקום 1.

פורסם

כן, צודק! שכחתי את זה בכלל. אולי אתה צודק ואני סתם מתבכיין! פשוט אני מחכה למשחק הזה כבר הרבה זמן ואני מרגיש גואל נפש מכל הטריקים ש EA עושה על מנת לחלוב לקוחות אפילו יותר. ב BC 2 היה לנו DLC שבעצם היו רק סקינים חדשים, אך כאן מדובר בDLC שנותנת לך נשקים, תחמושת מיוחדת ו מוד לרובה צלפים. אם תקרא תגובות של אנשים מתחת למידע הזאת בבלוג של EA שהבאתי כאן קישור, אז בערך 90% היו נגד זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים