עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

שטויות, ב-BF2 מי שהיה לו spec ops היו לו 7 נשקים נוספים גם בשרתי ונילה. והם לא ממש הפרו את האיזון.

עכשיו נשאר לראות מה נקבל מסטים.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 374.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ה-DAO12 ללא ספק יהיה זמין לכולם. רשום day-1 access, זה בסך הכל אומר שתקבל אותו ישר ללא נעילה.

פורסם

אוקיי,אז לא הבנתי נכון.נשאר רק לחכות ולראות

פורסם

מצחיק אותי כל ה"שדרוגים" שהם מציעים לכל מי שמוכן לקחת סיכון ולשלם על חתול בשק..

פורסם

חתול בשק זה הגזמה. זה DICE אחרי הכל. אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל, משחק טוב, אבל מפוצץ באגים מעצבנים לפחות בחודש הראשון.

פורסם

חתול בשק זה הגזמה. זה DICE אחרי הכל. אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל, משחק טוב, אבל מפוצץ באגים מעצבנים לפחות בחודש הראשון.

בשנה הראשונה

פורסם

דקה : 00:14

ילדותי אבל בקטנה.

אם כל הביטחון שלהם נראה איזה סינגל יביאו.

:biglaugh:

פורסם

כל ה COD VS BF הזה מעייף אותי.

אני עדין חושב שהדבר הכי מצחיק היה בסינגל של BF:BC2

פורסם

שימו לב שהחנויות המובחרות עדכנו את תאריך היציאה של המשחק ליום האחרון בשנה- 31/12/2011

:smile1:

best buy

amazon

ואני חשבתי שיש ל EA הלוזרים מספיק אומץ לשחרר את המשחק לפני MW3

פורסם

אחלה ספיישל, במיוחד הבלונדה :xyxthumbs:

פורסם

בכל מקום ( פורום ) מציינים רק אותה .

"מי שמזמין את המשחק לפני צאתו -יש הגרלה" ;)

פורסם

Battlefield 3 to have huge amount of voice over variations

battlefield-3-voice-over.jpg

According to recent tweets from DICE voice over producer Tomas Danko, Battlefield 3 will feature the largest amount of voice over variations “ever recorded for a multiplayer FPS”, and that there are over 300 variations of “man down” event. Danko also revealed they’re not recording any Chinese voice over sounds, meaning we might not be seeing the return of the Chinese faction in Battlefield 3. Danko tweeted:

Crunching right now, all recordings done soon. No chinese, sorry!

Danko also tweeted several more bits of details, for instance, foreign language voice over will have the option of being said in English, but unlike other Battlefield games, this time, they’ll be said in “broken English”, with an accent. Danko also said there’s a lot more swearing in Battlefield 3 than in Bad Company 2, which itself had a lot of explicit words.

Thanks for the tip, Josh!

http://bf3blog.com/2011/05/battlefield-3-to-have-huge-amount-of-voice-over-variations/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים