פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים ^^קרה גם לי אתמול בלילה , מתי זה קרה לך?זה היה קורה לי כל 10 דקות.כמו שאמרתי עשיתי על המשחק דרך אוריג'ין Repair + עברתי לIE בBattlelogואין קריסות ואין כלוםעם דרייבר לכ.מסך 285.68
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים חוץ מהREPAIR זה גם מה שאני עשיתי... אני אנסה את הREPAIR , לא יכול להזיק....
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים לפי התגובות פה ובעוד אתרים בעולם עדיף לי לחכות עוד חודשיים עד שאני יקנה אותו לא שווה את התסכול והעצבים .שום תסכול ועצבים. המשחק רץ בסדר גמור לאחר שמוודאים שהדרייברים/ביוסים מעודכנים והאוברקלוק של המערכת (אם קיים) יציב.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים ^^נכוןלא שמתי לב לשום באגים כלשהםובהשוואה לBC2 שרק יצא והיו לו מלא בעיות, המצב של המשחק הזה בהשוואה לBC2 הוא מצב של שמיים וארץ.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר אוקע אז, עידכנתי PB עברתי ל-IE מ-FF עידכנתי BIOS עשיתי REPAIR דרך אוריג'ין כמו שאמרו פה. באופן די מפתיע הוא הוריד לי 50MB שוב ילה נראה אם המשחק יקרוס.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים לפי התגובות פה ובעוד אתרים בעולם עדיף לי לחכות עוד חודשיים עד שאני יקנה אותו לא שווה את התסכול והעצבים .שווה שווה, מאוד שווה
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים יש באגים לא יעזור אבל אני בטוח שיסדרו את זה דרך הגב שימו לב עשיתי ניסיון קטן וספרתי כמה הרגתי במפה אחתהורדתי 5 מסוקים והרגתי 3 אנשים סוף משחק סקורס שלי היה 3מתוך3 משהו לא מסתדר במשחק הזה תספרו ותיראו שיש באג בהריגותוהכי מעצבן המשחק הזה שלוקח למשחק להתחיל משהו כמו דקה וחציזה דבילי!
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים ..............................http://battlefieldo.com/battlefield-3-sells-10-million-copies/BF3 יותר מ10 מיליון מפחות משבוע.....BC2 מכר עד היום כ-11 מיליון.יחי ההבדל "הדק" בין shipped לבין sold.המספר הזה יפה רק שחלק גדול ממנו עדיין לא באמת נמכר
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים בעלי חניות אמרו שאזל כמעט הכל ויש קונים שמחכים. בכל אופן על פי המצב עכשיו זה פשוט שבר לריסיסים את BC2 .
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים איך אני מתצרף לשרת ישראלי?קרא קצת הודעות לפני וראה קישור לשרתים מהארץ.יש לך גם חיפוש בBattlelog ומה זה איך? נכנסת לBattlelog ? מה בעיה משם להכנס לשרתים?
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים בקיצור מה ממליצים ? לקנות את המשחק או לחכות איזה שבוע-שבועיים שירגע הלחץ ? (אני למולטי לא לסינגל ) לא בא לי לקנות את המשחק ולהתבאס בגלל ניתוקים ו"חבלי לידה", אני מעדיף לקנות ולהתחיל לשחק חלק ..
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים מחבר מרבית הסיכויים שהמשחק יעבוד לך בסדר גמור. אם לא לחוץ לך אז תקנה עוד שבועיים, למרות שאני לא חושב שהמצב ישתנה ב-180 מעלות.
פורסם 2011 באוקטובר 2814 שנים למי שרוצה לשחק בשרתים ישראלים עם פינג בריא של 30 ~ שירשום ב- Filter by server name israel או vgames יבוא יום ואני ארשום HWZONE המפות מעולות עם המון המון אקשן + גרפיקה מעולה. הכינוי שלי במשחק הוא: the_shadow_626 Battlefield 3′s UK launch involves driving tanks through London – video
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.