פורסם 2011 באפריל 414 שנים טוב נראה כמו קניה חובה. כשיהיה pre-order ב-steam נקנה, אלא אם מישהו (סימון?) יארגן קניה קבוצתית של ה-LE. ועכשיו שיש 128 שחקנים ב-Project Reality נראה לי אני אחזור לשחק.
פורסם 2011 באפריל 414 שנים טוב נראה כמו קניה חובה. כשיהיה pre-order ב-steam נקנה, אלא אם מישהו (סימון?) יארגן קניה קבוצתית של ה-LE. ועכשיו שיש 128 שחקנים ב-Project Reality נראה לי אני אחזור לשחק.באטלפילד לא קונים בסטים, במיוחד BF3.זה משחק שקונים אותו מהודר בקופסא עם הריח החדש דנדש, עם הדיסק, מדריך וסידיקי...צריך לתת לו את הכבוד הראוי בחדר.ולא לשכון בתוכנה כמו סטים ייחד עם הרבה משחקים אחרים!
פורסם 2011 באפריל 514 שנים אין יותר חוברת . WTF??! ממתי? למה לא? ל-shadow: עשית pre עוד לפני שאפילו ראית את המולטי ?
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מה יש ליראות ב MP, זה BF, אחת הסדרות הכי יציבות שיש. בניגוד לחברות אחרות כש DICE רואים שמשהו עובד הם לא ממהרים לשנות אותו... ברוב המשחקים החדשים אין חוברות, רק דפי פרסומות
פורסם 2011 באפריל 514 שנים מה יש ליראות ב MP, זה BF, אחת הסדרות הכי יציבות שיש. בניגוד לחברות אחרות כש DICE רואים שמשהו עובד הם לא ממהרים לשנות אותו... ברוב המשחקים החדשים אין חוברות, רק דפי פרסומות lol,אני לא רואה פה את ההיגיון.מזמינים משחק על פי סינגל של קוד? : בלי שאפילו הראו תמונה אחת מהמולטי? אתה עד כדי כך בטוח שהמולטי יהיה פצצה כמו בקודמים? אתה עד כדי כך סומך על חברה שזיינה אותך בתחת בשני המשחקים הקודמים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.