פורסם 2011 במרץ 314 שנים אם כבר יש לך נייד ולא מחשב גיימינג כמו לרובינו שהשקיעו בו כסף וחבל, קנה לך איזה LCD 37" וXBOX 360. מה גם שהמפרט של הנייד שלך מעולה.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים king tootie קודם כל תרגע שתה כוס מים אתה סתם מתעצבן כאן על משתמשים -ומשתמש בשפה לא נאותה. כתבת תמיד יש הבדל בין סינגל למולטי -בכל משחק.אז מה אתה רוצה,גם כאן יש הבדל.הכרטיס מסך שלך לא חזק מידי וכן לא בשביל DX11 למשחק הזה .אז אוקי אתה אומר צריך גם מעבד טוב בעל 4 ליבות [אני מאמין שלי גם יספיק עם OC ] וזיכרון.ובכלל לא ציינת מה שאר המערכת שלך .יש לך 4 ליבות?4 ג'גיה זיכרון?אתה לא צריך להדגיש את הערה אלי שאני כבר ציינתי שאתה מדבר על מולטי.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים עם המערכת שלי אני מריץ על הגדרות נמוכות כדי לקבל 60FPS..המשחק באמת כל כך כבד או שזה בעיה אצלי?הינה קובץ ההגדרות[WindowSettings]Width=1680Height=1050Fullscreen=trueRefreshRate=60VSync=false[sound]Quality=lowVoipEnable=trueSpeakerCount=0[Graphics]Effects=lowSoldiers=lowVehicles=lowOvergrowth=lowUndergrowth=lowStaticObjects=lowTerrain=lowShadows=lowBloom=falseHSAO=falseMSAA=0Water=lowMainQuality=lowTexture=lowDxVersion=9Aniso=0Detail=lowRenderAheadLimit=2Fov=55
פורסם 2011 במרץ 314 שנים זה בסדר גמור, המחשב שלך סביר.במולטי לי זכור גם בערך 60 FPS הגדרות חלשות.מה אתה מדבר מולטי או סינגל?ויש הבדלים שם?כמה מקבל בסינגל הגדרות גבוהות ורזולציה 1680 1650 ?
פורסם 2011 במרץ 314 שנים king tootie קודם כל תרגע שתה כוס מים אתה סתם מתעצבן כאן על משתמשים -ומשתמש בשפה לא נאותה. כתבת תמיד יש הבדלים בין סינגל ומולטי -בכל משחק. אז מה אתה רוצה,גם כאן יש הבדל. הכרטיס מסך שלך לא חזק מידי וכן לא בשביל DX11 למשחק הזה . אז אוקי אתה אומר צריך גם מעבד טוב בל 4 ליבות [אני מאמין שלי גם יספיק עם OC ] וזיכרון. ובכלל לא ציינת מה שאר המערכת . יש לך 4 ליבות?4 ג'גיה זיכרון? אתה לא צריך להדגיש את הערה אלי שאני כבר ציינתי שאתה מדבר על מולטי. טוב אני ויתרתי. [move]אני n00b / novice / lamer וכל מה שקשור למישהו שלא מבין כלום מהחיים שלו.[/move] ^ יאללה לשים בחתימות חברים...
פורסם 2011 במרץ 314 שנים ראיון עם המפיק של המשחק - Patrick Bach בGDC 2011 http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-battlefield-3/711178
פורסם 2011 במרץ 314 שנים king tootie אתה עדיין לא בשל . כל מי שכותב דעה שונה ,אפילו לא שונה אלא שואל. אתה מתנשא - - חוצפן...............הם בונים על משחק די חדש ולא כל כך תואם את BF2 - לדעתי חבל,אבל לפחות שיעשו חידושים מרעננים וטובים.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים נחמד לשמוע שאומרים: "המשחק ייצא למחשב, לאקס בוקס ולפלייסטיישן."ולא: "המשחק ייצא לאקסבוקס, לפלייסטיישן ו...למחשב."
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר אני מקווה שהמילים האלה יתבטאו במשחק עצמו. שמענו כבר מאנשים אחרים אומרים את זה.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים זה בסדר גמור, המחשב שלך סביר.במולטי לי זכור גם בערך 60 FPS הגדרות חלשות.מה אתה מדבר מולטי או סינגל?ויש הבדלים שם?כמה מקבל בסינגל הגדרות גבוהות ורזולציה 1680 1650 ?דיברתי על המולטי כמובן.בסינגל שיחקתי רק שהמשחק יצא ככה שאני לא זוכר מה התוצאות שם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.