פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מאבד*השרתים של BC2 מאוד חלשים, גם השרתים משחק וגם שרתי הנתונים של EA. בגלל זה הרבה פעמים צריך לתת למשחק דקה עד שהוא מעדכן את המשתמש שלך.בגלל זה גם אני חושב ש BF3 יכשל, EA ידועה בשרתים העלובים שלה ובזה שהיא דואגת תמיד לספק א תהמינימום האפשרי (גם BC2 וגם MOH התחילו במצב שהשרתים של EA לא עבדו בגלל יותר מידי נסיונות התחברות).נ.ב.זה לא שאני אומר שהמשחק יהיה גרוע, פשוט יש לי ציפיות מסויימות ממשחקים, אחת מהן זה שהמשחק יעבוד כמו שצריך (FPS, לאגים, יציבות, זיהוי פגיעה וכו').זה אומר שלדעתי COD האחרונים היו כשלון וגם UNCHARTED 3, לפחות לפי ה- BETA, יהיה כישלון.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים רשמים מהמשחק ב GC :http://bf3blog.com/2011/08/bf3blogs-gamescom-battlefield-3-impressions/
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים לא משנה מה אנשים סקפטיים אומרים, אני חושב שהמשחק יהיה מדהים. אולי חודש ראשון לא יהיה חלק, כמו לכל המשחקים של DICE, אבל בגדול זה יהיה BATTLEFIELD הטוב ביותר מאז BF 2
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אתה ממשיך לצטט אני עד עכשיו מאבד קשר לשרתים באמצע משחק, אבל עדיין BC 2 זה משחק הכי טוב ששיחקתי מאז BF 2 *אם אני מצטט מצטער זה מתוך אינסטינגט. יצא לי לדבר עם התמיכה שלהם, פשוט לכבות פיירוול, מחיקת קבצי TEMP והשבתת האנטי וירוס תתקן את הבעיה
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים איו שום סיבה בעולם שתגרום לי לכבות FIREWALL ולהשבית AV שלי כאשר אני מחובר לאינטרנט. בנוסף זה לא קורה כל הזמן. למשל אתמול התנתקתי משרת ISF ישראלי.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים המשחק יעבור אקטיבציה גם בסטים? זה גם שווה. אני מעדיף שכל המשחקים יהיו אצלי בסטים כמו עד עכשיו. אני מחכה להצעה של סיימון BF3 לא יעבוד עם סטים בכלל. לא ימכר ע"י סטים.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים BF3 לא יעבוד עם סטים בכלל. לא ימכר ע"י סטים. אוקיי לא נורא. אני מנסה לסדר לנו קנייה קבוצתית גם.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אני גם מנסה לארגן לנו קנייה קבוצתיתאולי גם מחיר טוב על הדברה נגד טרמיטים, אבל זה לא הכי קשור לדיון...בכל מקרה, האינסטינגט שלי אומר שאולי זה הזמן לחסוך כסף למחשב חדש
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים אני גם מנסה לארגן לנו קנייה קבוצתיתאולי גם מחיר טוב על הדברה נגד טרמיטים, אבל זה לא הכי קשור לדיון...בכל מקרה, האינסטינגט שלי אומר שאולי זה הזמן לחסוך כסף למחשב חדשחח מה? הדברה? אתה מנסה לארגן קנייה קבוצתית על דיסק מחנות כלשהי?
פורסם 2011 באוגוסט 2214 שנים יצרתי קשר עם אוזן הדברהזה היה מחוץ לשעות הפעילות, אז אני מקווה שיחזרו אליי היום עם יותר פרטים והצעת מחירהמשקופים והדלתות ממש במצב לא טובבכל מקרה, הקנייה הקבוצתית של באטלפילד ממש בחיתוליםאני בשלב גיבוש הרעיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.