פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים ניסיתי עם VPN חינמי ואני יכול לאשר שאפשר להגיע לשלב שבוחרים כתובת/צורת תשלום. לא ניסיתי יותר מזה בכל מקרה המחיר הוא 60$ (יש הנחות מידי פעם), זה כולל גם את הנשקים הנוספים. לא מחיר מדהים במיוחד, הזמנה מאנגליה תעלה 200 שקל, אותו דבר לקניה מ GAMERSGATE. אם ממש חשוב הנשקים קונים מ GAME, אם לא אז מהמקום הזול ביותר.
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים אני בטח אקבל התקף לב מה צחוק מתי שהCD KEYS שלכם יקבלו BUN קודם כל המילה שכתבת נכתבת נכון כך: BAN 8) דבר שני. תגיד, למה אתה כזה בן אדם רע. טוב לך בלב כאשר רע לאחרים? ומה יקרה אם לא יקבלו BAN? תקבל התקף לב מקנאה? ;D אף אחד לא מכריע אותך לקנות CD-KEY. תקנה איפה שאתה רוצה ואל תפריע לאנשים שיודעים איפה לקנות לחסוך ולקנות יותר זול.
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים נקווה לקבל מסיימון השבוע עדכון על הקנייה הקבוצתית ולפי זה נחליט מה הלאה...
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים שקר וכזב (אבל לפחות גרמת לי להגיב, שזה חשוב).יכול להיות שחלמתי (עלייך)משום מה הייתי בטוח שהדבקת פה תמונה של ההזמנה המוקדמת שלך
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים נקווה לקבל מסיימון השבוע עדכון על הקנייה הקבוצתית ולפי זה נחליט מה הלאה...אשמח לדעת גם על הקנייה הקבוצתית.מקבלים כדיסק נכון?
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים מקבלים LE בדיסקטים 5.25" כן , מדובר על משחק על דיסק בקופסא.... ציניות התרופה הכי טובה לחיים. בכל מקרה, לקנייה הקבוצתית, ישנה קבוצה? מכמה אנשים היא מורכבת? אם המחיר יהיה משתלם אשמח להצטרף (אם זה לא מאוחר מידי 8) )
פורסם 2011 באוגוסט 2014 שנים יש גם קניה חצי קבוצתית מgame4gamer בכ135שח כולל LE + WARFARE PACK בנתיים נראה מה סיימון מצליח לסדר פה לחבר'הונשמע טוב 135 שח. נראה באמת בכמה סיימון יצליח לסדר.
פורסם 2011 באוגוסט 2114 שנים מחיר שמישה השיג ל LE טוב מאוד. הייתי קופץ על זה מיד, פשוט אני אקנה ממקום אחר ועשיתי שם הזמנה כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.