עבור לתוכן

Battlefield 3 - דיון מקדים

Featured Replies

פורסם

בטח!!! CLAYMORE זה תענוג. צלפים קמפרים יכלו לזרוק אותם בכל מקום ולקבל EASY KILLS.

• תגובות 4.2k
  • צפיות 371.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

דיסק און קי? ???

פורסם

:evil_laughterperple: :evil_laughterperple:

[attachment deleted by admin]

פורסם

דיסק און קי? ???

הוא התכוון ל CD-KEY ;D

לבחור יש 100% משוב חיובי, אז אפשר לקוות שהוא בסדר, רק המחיר מאוד מאוד גבוה. :kopfpatsch:

פורסם

הם נתנו לשקרניקים לשחק במשחק :o

בפעם הקודמת שהם הראו את המשחק הם לא נתנו לעובדים של ACTIVISION להיכנס.

פורסם

הוא התכוון ל CD-KEY ;D

לבחור יש 100% משוב חיובי, אז אפשר לקוות שהוא בסדר, רק המחיר מאוד מאוד גבוה. :kopfpatsch:

השעות המאוחרות גמו לי להתבלבל חח ולמה גבוה אנשים משלמים 59 יורו בשביל המשחק אז אך זה גבוה?!

פורסם

אם זה סביב ה200 שח -זה לא גבוה.

פורסם

יצא לי 175 שקל זה זול!

פורסם

גועל נפש:

Battlelog IS the PC main menu. You go straight from Battlelog to playing. No splash screens, no menus. Just straight to the playing.
You alt tab or close the game and go to Battlelog. Infact, you can get to the Main Menu of the game from anywhere you have the net
פורסם

קיצר כמו iRacing.

מזעזע...

מצד שני הכל יהיה מהיר יותר, לא סרטונים מעצבנים שאי אפשר להעביר לא צריך לחכות שהמשחק יעלה וכדומה.

פורסם

גייב נוואל עכשיו במגעים עם EA. מי יודע, אולי עוד נזכה לראות את המשחק בסטים

פורסם

גייב אמר שהוא רוצה להראות ל EA שיש ערך במכירת משחקים דרך STEAM. ניראה לי ש EA יבינו את זה רק אחרי שהם יוציאו את BF3. בסופו של דבר כל הסיפור הזה סובב סביב העובדה ש EA לא מוכנה לתת ל VALVE לעשות רווח מ DLC.

VALVE צודקים כי אי אפשר לדעת מתי חברות יתחילו לנסות לתת משחקים במחיר מאוד נמוך ולהוציא להם הרבה DLC בתשלום לאחר יציאת המשחק. אם משחק יעלה 20$ ויוציאו לו אחרי זה DLCים שיגיעו ל 60$ יצא ש VALVE בקושי יעשו רווח על משחקים כאלה (גם THQ וגם EA ניסו לעשות דברים כאלה ונכשלו).

אמרתי לכם ש BATTLELOG ו ORIGIN יהיו חובה, לא האמנתם שאמרתי כמה המשחק הזה מפגר וכמה קשה לפתוח אותו. מלא דברים פתוחים ברקע שכל אחד דורש עדכון בנפרד ועושה בעיות שונות ומשונות. רק בגלל זה ACTIVISION יותר טובים, הם לא מפריעים יותר מידי לאנשים שרק רוצים לשחק.

פורסם

GAMEPLAY נוסף (ממשיך כמה שניות ממה שכבר ראינו), תעבירו ל- 10:10.

מזכיר את קרייסיס חח

1-5.png

2-3.png

פורסם

גועל נפש:

like a cheap F2P game

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים